İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
* Kışın bu stadda kimseyi tutamazsın yazın kenara hatırlatırsınız, bu arada hiç mebran görmedim, gerçi bu peşkeş arenayı hiç hazetmedim ya neyseTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi bloktan bahsediyorsun.
Yorum
-
İlk olarak ogunbakirezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni başlıyacak blok.
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan bahsediyorum fatih agbi.. Bunun yapilmasnin amacni anliyamadim.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu blok maraton kısmı,locaların karşı tarafı .
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimlerde hiç fark etmedim, ben orasını Maraton bölümü zannediyordum . O zaman deniz tarafı köşe ve kale arkası.
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba platforma cikilacak merdiven olabilir mi? Ama biraz çapraz kaliyo sanki
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama stadyum inşaatı proje görselleri ve maketinden daha fazla yer kaplıyor gibi..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum