Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Günaydın arkadaşlar, yeni tartışma konusunu başlatıyorum; aga bu nedir?

Bilen varsa hemen söylesin, yoksa başlık acayip karışıyor sonra
    emekli futbolcularin cay ocagi olmasin o? kulübeden kurtulduk diye seviniyorduk
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Dizayn olarak membran gayet güzel duracaktir. Dis cephe camla kapli olsaydi daha iyi olacakti..
      En son Magic61 tarafından düzenlendi; 17.03.2014, 23:01.

Yorum

• * Kışın bu stadda kimseyi tutamazsın yazın kenara hatırlatırsınız, bu arada hiç mebran görmedim, gerçi bu peşkeş arenayı hiç hazetmedim ya neyse
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hangi bloktan bahsediyorsun.
          Gecen resim paylasimlisti ya yeni blok a basliyoruz diye ondan agbi

Yorum

• İlk olarak ogunbakirezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni başlıyacak blok.
            Bundan bahsediyorum fatih agbi.. Bunun yapilmasnin amacni anliyamadim.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bundan bahsediyorum fatih agbi.. Bunun yapilmasnin amacni anliyamadim.
              Bu blok maraton kısmı,locaların karşı tarafı .

Yorum

Bu blok maraton kısmı,locaların karşı tarafı .
                Yanlisin var agbi. Bu kisin protokol tirubunu ile deniz kale arkasinin yan kismi ikisinde arasında kalan bir yer. Ama onlardan bagimsiz bir alan..

Yorum

• En solda agbi..

Yorum

• Resimlerde hiç fark etmedim, ben orasını Maraton bölümü zannediyordum . O zaman deniz tarafı köşe ve kale arkası.

Yorum

Resimlerde hiç fark etmedim, ben orasını Maraton bölümü zannediyordum . O zaman deniz tarafı köşe ve kale arkası.
                      Agbi çok kenarda değilmi ama nerden Baksan en az 5-6 metre protokol tribünün arksindn ve caprazinda kaliyor başka bir şey yapilacak gibi..

Yorum

• Acaba platforma cikilacak merdiven olabilir mi? Ama biraz çapraz kaliyo sanki

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Acaba platforma cikilacak merdiven olabilir mi? Ama biraz çapraz kaliyo sanki
                          Büyük ihtimalle platrofm temeli

Yorum

• Ama biraz solda kaliyo

Yorum

• Bu arada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama stadyum inşaatı proje görselleri ve maketinden daha fazla yer kaplıyor gibi..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama stadyum inşaatı proje görselleri ve maketinden daha fazla yer kaplıyor gibi..
                                Adam haklı beyler.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X