Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 milyon nufus 61.000 kişilik stad için fazla fazla yeter.

Yeterki sen adam gibi takım kur, taraftarı bölme. Bu takım istanbulda 60.000 kişiye oynadı,istanbuldaki Trabzonlu sayısı Trabzondan dahamı fazlaydıda doldurdular?
    Tabiiki fazla...
    Trabzon dışındaki Trabzonsporlu 4 kat fazladır Trabzon'dakinden.
    Araştıralım isterseniz.
    İstanbul'da 750.000'den fazla Trabzonsporlu vardır..
    ölümüne trabzon !

Yorum

• Stad kapasitesi kesinlikle 35.000den fazla olunmamalı.

Şu stad 31.895 kapasiteli gayet de güzel bir stad.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stad kapasitesi kesinlikle 35.000den fazla olunmamalı.

neden mesela kardeşim?
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neden mesela kardeşim?
          Dolmaz abi, doğruya doğru
          Şampiyonluğa giderken bile ara ara boş yerler oluyordu stadta.
          Şehrin ekonomik durumu mu dersiniz, nüfus mu dersiniz, inanç mı kayboldu dersiniz bilmem ama Trabzon şehrinin 30bin+ üstünü doldurabileceğine inanmıyorum.
          Yapılabildiği kadar loca yapacaksın. Şehrin önemli zenginlerine aldıracaksın 2şer 3er Başkan bu bütünlüğü de sağlıyor gibi.
          En son Murathan tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 05:28.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu stat 50. yılımızda açılacak ve bize bir şampiyonluk verilecek.

Yıllardır kurgulanan oyun bu.
            2017 diyorsun yani??

20 + 17 ne yapar? 37
            2 + 0 + 1 + 7 ne yapar? 10

Topla ikisini ne yaptı?

47

47. yılımızda şampiyon olacağız. O da 2014'e denk geliyor. Yani bu sezon.

Benim yorumlamam bu kadardır. Hadi hayırlı işler.
            Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2017 diyorsun yani??

20 + 17 ne yapar? 37
              2 + 0 + 1 + 7 ne yapar? 10

Topla ikisini ne yaptı?

47

47. yılımızda şampiyon olacağız. O da 2014'e denk geliyor. Yani bu sezon.

Benim yorumlamam bu kadardır. Hadi hayırlı işler.
              İyi de oldu, çok da güzel iyi oldu o zaman.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stad kapasitesi kesinlikle 35.000den fazla olunmamalı.

stadın kapasitesi 40bin artık bu konuyu kaşıyıp durmayın bencede 40bin iyi asırlık stadlar yapııyor bidaha stadmı görüceksiniz siz asıl bustad nezaman biter bunu düşünün.
                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• daha önce stadın kapasitesi için 40 bin az diyordum ama şimdi yeterli diyorum. çünkü bu rakamı bile doldurabileceğimizi sanmıyorum. zaten stada gelen baya ciddi beleşci tayfası var. her sene devlet kurumlarından beleş kombine ile geliyorlar. zaten bu şehrin gelir kaynağı devletin memuru, işçisi birazda esnaf ve fındık-çay. fiyatlar uygun tutulursa belki ortalama 20-25 bine oynarız ama 40 bin kişiyi bile doldurabileceğimizi sanmıyorum.

bence çok güzel localar yapılsın. bu takımın zenginlerine satılsın. asıl parada onlardan gelir.

tabii öncelikle bu stadın yapılmaya başlanması lazım. daha yerlerde sürünüyoruz ne yazık ki.
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Dün TRT Sporda Avrupa hatırası diye bi program vardı. Trabzonsporun Barcelona Liverpool Aston Villa maçlarını falan gösterdi
                    Hep deriz eskiden tribünler şöyleydi falan..
                    Ama dün o görüntüleri görünce o tribünler hakikaten bir başkaymış dedim tekrar.
                    Koltuksuz stat. tüm tribünler tıkabasa dolu. ve herkeste aynı coşku. stat fıkır fıkır kaynıyor.
                    Muhteşemmiş hakikaten.
                    ben o coşkulu dönemleri en son 96 sezonunda hatırlıyorum.
                    Ki o 96 bile akşam ki görüntülerin yanında sönük kalır.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tabiiki fazla...
                      Trabzon dışındaki Trabzonsporlu 4 kat fazladır Trabzon'dakinden.
                      Araştıralım isterseniz.
                      İstanbul'da 750.000'den fazla Trabzonsporlu vardır..
                      Araştırmayı bırak önce okuduğumuzu anlamaya çalışalım...

Ben diyorum ki istanbul da ki Trabzonsporlu saysısı Trabzondakinden fazla değil, sen buna itiraz edip sonrada diyorsunki istanbulda 750 bin Trabzonsporlu var

eeeee sonuç ne?

1.000.000 > 750.000 anlaşamadığımız nokta bu mu?

Kaldıki istanbulda 750.000 Trabzonsporlu olduğunu sanmıyorum bu rakam 500.000 civarındadır diye tahmin ediyorum.
                      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün TRT Sporda Avrupa hatırası diye bi program vardı. Trabzonsporun Barcelona Liverpool Aston Villa maçlarını falan gösterdi
                        Hep deriz eskiden tribünler şöyleydi falan..
                        Ama dün o görüntüleri görünce o tribünler hakikaten bir başkaymış dedim tekrar.
                        Koltuksuz stat. tüm tribünler tıkabasa dolu. ve herkeste aynı coşku. stat fıkır fıkır kaynıyor.
                        Muhteşemmiş hakikaten.
                        ben o coşkulu dönemleri en son 96 sezonunda hatırlıyorum.
                        Ki o 96 bile akşam ki görüntülerin yanında sönük kalır.
                        O zamanlarda amcam anlatır, sokakta sağ sol diye birbirimizle kavga eder ama aynı adamlarla tirübünde birlikte bağırır Trabzonspor u desteklerdik.

O zaman Trabzonspor siyaset üstüydü, önce Trabzonspor diyenler vardı, mert adamlardı, kaypak değillerdi, sözünün eriydiler, şakşakcı değildiler.

O stadları birdaha görmemiz imkansız, çünkü öyle adamlar ne yazıkki çok az, olanlarda bazı şerefsizlere küsüp köşelerine çekildiler...
                        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Daha ihaleyi alan firma batacak bknz Gs bknz Bursa bknz Konya
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu 2. dolgu işi de nedir arkadaş Albayrak +1 metreye kadar getiriyor sonra +3.5 metreye çıkartılması diğer ihaleye bırakılıyor ilk dolgu ile 2. dolgunun başlaması arasında 8 ay var bu teknik olarak gerekli bir şey mi mühendis arkadaşlar cevaplarsa sevinirim dolgunun oturması mı gerekiyordu 2. dolgu için, ya da boşuna 8 ay mı bekledik 2. dolgu için.
                            Dolgu zemin olduğu için burada yapılan her yapı fore kazık sistemi ile yapılacak. Bu sebeple dolgu için bekleyeceklerini sanmıyorum. Yapıların kazıklama işine geçilecektir. Bu arada diğer firmada dolgusunu yapacaktır. Şu anda firma sondaj çalışması yapıyor bu sondaj çalışması dolgu alanın altındaki sert zemin arasındaki mesafenin ölçülmesi. Bu mesafeler belirlenir bu mesafelere göre kazık için demir siparişi (resim 3) verilir ve sonra kazıklama işine geçilir .

Sondaj Çalışması.

Fore Kazık Sistemi

Fore Kazıklamada Kullanılan Demir

Stadın ve diğer binaların zemini kazıklama işlemi sonrası bu şekil olacaktır. Yapı bunların üzerine inşa edilecektir.

(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Araştırmayı bırak önce okuduğumuzu anlamaya çalışalım...

Ben diyorum ki istanbul da ki Trabzonsporlu saysısı Trabzondakinden fazla değil, sen buna itiraz edip sonrada diyorsunki istanbulda 750 bin Trabzonsporlu var

eeeee sonuç ne?

1.000.000 > 750.000 anlaşamadığımız nokta bu mu?

Kaldıki istanbulda 750.000 Trabzonsporlu olduğunu sanmıyorum bu rakam 500.000 civarındadır diye tahmin ediyorum.
                              Hep bu fırsatı bekledim yazmak için

işin latifesi bir yana TÜİK verilerine göre;

382.942İstanbul 676.127Trabzon 373.848Diğer 1.432.917Türkiye

Nüfüsa kayıtlı kişi sayıları yukardakiler...

Bu arada Bence Transfer dönemi bir ayla sınırlanmalı.Bu şekilde kaybolan iş gücüne ve örselenen sabra yazık günah..
                              En son İskender tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 14:40.
                              Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hep bu fırsatı bekledim yazmak için

işin latifesi bir yana TÜİK verilerine göre;

382.942İstanbul 676.127Trabzon 373.848Diğer 1.432.917Türkiye

Nüfüsa kayıtlı kişi sayıları yukardakiler...

Bu arada Bence Transfer dönemi bir ayla sınırlanmalı.Bu şekilde kaybolan iş gücüne ve örselenen sabra yazık günah..
                                nüfusa kayitli trabzonsporlu?
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X