Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şuan stad nereye yapılacaksa aynı şekilde oraya yapılırdı...36 trilyon dolgu masrafı...

Tesisler şuan kullanımda olduğu için üzerine gitmiyorlar...Trabzonspor akyazıya taşındığında hemen el koyarlar..
    Maalesef her sey boyle kaba taslak kagit uzerinde lafla oldugu gibi degil. Bu Akyazi'yi zaten zamaninda TS kendi yapacakti ama kulup, baskan bunun mumkun olmadigini gorduler. Daha sonra zaten TOKİ ile protokol yapildi. Stadi kendin yapmanin cok bir onemi yok. Kulübun zaten eger kaygisi olsaydi cok rahat bu stadi kendi istegine gore yaptirabilirdi. Ama oyle bir kaygilari yok, yapilacak stadin guzel, modern bir stad olacagini biliyorlar, kalkipta akustik icin, ambiyans icin ozel bir caba gostermediler.

Acikcasi stadi TOKİ nin yapmasindan memnunum ben, o buyuk mali kulfetin altina bu kulup giremezdi. Simdi yepyeni cok modern stad, tesisler ve kulup binasina gececegiz. Hemde kurus para vermeden uzerine de isim hakki, tesislerin istimlakindan en az 100-150 milyon TL para kulup kasasina koyucaz. Daha mantikli ve karli bir durum olamazdi. Kulube her anlamda sinif atlatacak bu olay.
    horyanli

Yorum

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardesım gs nın stadını hatırlayın ??
      15 bın kişi zor geliyordu..şimdi en az 40 kişi geliyor.

bu kapasite bile yetmeyecek yakında onlara..

bizim için ise siz stadı yapın biletleri biraz ucuz tutun görün bakalım gelecekmi millet gelmeyecekmi
      Bir stad yapılınca en az 50 yıl yıkılmaz..10 sene 20 sene sonrasını düşünün ..
      Bence cok rahat dolar..
      Ayrıca bir kural koyarsın nasılmı ?
      Stad 3 katlı olur ilk once alt sıradakı kombıneleri satarsın..
      Kucuk maclarda sadece alt katlar tıkabasa dolar.. ( AMBIYANS ACISINDAN ve bosluk gorunmeme acısından )
      Buyuk maclarda ıse üst katları acarsın ..

Bu kadar basıt..

gs nin şuanda kadro iyi olduğu için doluyor,,
      yoksa 2 sene öncesinin kadrosu ve ligde hedefsiz durumda olsaydı şuanda 10 15 bin kişiye maç oynardı
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gs nin şuanda kadro iyi olduğu için doluyor,,
        yoksa 2 sene öncesinin kadrosu ve ligde hedefsiz durumda olsaydı şuanda 10 15 bin kişiye maç oynardı
        Doğru..
        Culio'lu Stancu'lu sezonlarında kale arkaları bile zor doluyordu.

Yorum

• trabzon da kimse maça gitmiyor büyük maçlar hariç , çünkü herkesin evinde lig tv var adam evde izliyor
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maalesef her sey boyle kaba taslak kagit uzerinde lafla oldugu gibi degil. Bu Akyazi'yi zaten zamaninda TS kendi yapacakti ama kulup, baskan bunun mumkun olmadigini gorduler. Daha sonra zaten TOKİ ile protokol yapildi. Stadi kendin yapmanin cok bir onemi yok. Kulübun zaten eger kaygisi olsaydi cok rahat bu stadi kendi istegine gore yaptirabilirdi. Ama oyle bir kaygilari yok, yapilacak stadin guzel, modern bir stad olacagini biliyorlar, kalkipta akustik icin, ambiyans icin ozel bir caba gostermediler.

Acikcasi stadi TOKİ nin yapmasindan memnunum ben, o buyuk mali kulfetin altina bu kulup giremezdi. Simdi yepyeni cok modern stad, tesisler ve kulup binasina gececegiz. Hemde kurus para vermeden uzerine de isim hakki, tesislerin istimlakindan en az 100-150 milyon TL para kulup kasasina koyucaz. Daha mantikli ve karli bir durum olamazdi. Kulube her anlamda sinif atlatacak bu olay.
            Güzel mi...Taraftarın %90 ı beğenmedi stadı nasıl güzellik bu...Kendine göre yorum yapmışsın...

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen bende estetikten çok klube getirceklerini düşünüyorum bu projenin oyüzden dış görünüşmüş akustikmiş bilmem neymiş açıkcası umrumda değil...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzon da kimse maça gitmiyor büyük maçlar hariç , çünkü herkesin evinde lig tv var adam evde izliyor
                Çok yanlış ve saçma bir yorum.. sığ düşünceli olmaktan nasıl haz alıyor bu insanlar anlamıyorum..

Bu sezon dışında son 2 yıla bir bak maça gittiler mi gitmediler mi diye.. evde ligtv olması başkadır, maça gitmek başkadır. dağlar kadar fark var arada..

Yanlış bilgilerle insanları yönlendirmekten ne anlıyorsunuz ?

Yorum

• Akustik derken kastedilen zannediyorum sesin bir anlamda amplifiye edilmesi ve sahanın ortasında bulunanlar için algıdaki şiddeti arttırmak olsa gerek . Yoksa akustiğe bu kadar meraklı halkın her şehirde futbol sahası değil , opera salonu istemesi gerek .

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akustik derken kastedilen zannediyorum sesin bir anlamda amplifiye edilmesi ve sahanın ortasında bulunanlar için algıdaki şiddeti arttırmak olsa gerek . Yoksa akustiğe bu kadar meraklı halkın her şehirde futbol sahası değil , opera salonu istemesi gerek .
                    Akustik konusunda benzersiz camilerimiz olduğu için opera salonu ilgilimizi çekmeyebilir
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Akustik olması lazım özellikle bizim stadda.
                      Taraftarın eksik yönünü kapatır belki.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bence akustiği iyi olmasın 20 tane taraftar grubu var hepsi sahanın ortasında toplandığını düşünürsek
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzon da kimse maça gitmiyor büyük maçlar hariç , çünkü herkesin evinde lig tv var adam evde izliyor
                          Bizim stadda maç izlemek eziyet çünkü.. Ben her gittiğimde nalet olsun diyorum.. Ne giriş çıkışı rahat, ne oturması, ne izlemesi, ne tezahürati, ne ambiyansı.. Bizim stad tam bir eziyet... Stad güzel olsun, 40bin dolar.. Futbolla alakası olmayan Kayseri bile stadı doldururken biz mi dolduramayacağız...
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizim stadda maç izlemek eziyet çünkü.. Ben her gittiğimde nalet olsun diyorum.. Ne giriş çıkışı rahat, ne oturması, ne izlemesi, ne tezahürati, ne ambiyansı.. Bizim stad tam bir eziyet... Stad güzel olsun, 40bin dolar.. Futbolla alakası olmayan kayseri bile stadı doldururken biz mi dolduramayacağız...
                            stad dolmasına dolar ama değişen birşey olmaz tribün çok kötü
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim stadda maç izlemek eziyet çünkü.. Ben her gittiğimde nalet olsun diyorum.. Ne giriş çıkışı rahat, ne oturması, ne izlemesi, ne tezahürati, ne ambiyansı.. Bizim stad tam bir eziyet... Stad güzel olsun, 40bin dolar.. Futbolla alakası olmayan Kayseri bile stadı doldururken biz mi dolduramayacağız...
                              Kayserispor, Kadir Has Stadyumunu dolduramıyor beyefendi...

Koca stadyum boş tribünlere oynuyor...

Trabzonspor da 42.000 kişilik Akyazı Stadyumunu dolduramaz!

25.000 - 30.000 seyirciye oynayabilirsek büyük başarıdır.

Bunlar sadece benim tahminlerim.

Zamanı gelince hepimiz göreceğiz doldurup dolduramayacağımızı...

Yorum

• Yaa vallahi bazı arkadaşları anlamıyorum. takmışlar stat kapasitesine...
                                Arkadaşlar Trabzonsproun son 5 sezon seyirci ortalaması 13 bin civarında üstelik bbilet fiyatları en düşük büyük kulüp, bedava dağıtılanları saymıyorum. 13 bin de benden koyun 26 bin, 13 binde sizden olsun 39 bin. bin kişide KDV' si olsun 40 bin...
                                61 bin kişilik stad istemek hakikaten komik.
                                Senede belki bir maçta inat edip doldurursun...
                                sonra 40 bin kişi de gelse -ki Trabzon yeni stattada seyirci ortalaması 25 bini geçmez- tribünlerin 1/3'ü boş kalır...
                                61 bin kişilik stat sadece simgesel bir hayal olabilir bizim için...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X