Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum bu kesim alışmış insanları koyun gibi görmeye, Trabzonspor'lu her önüne sürüleni yemez,yememeli .

Güzel bir şekilde karşılıklı fikir alışverişi yapmak varken işin başında, dayatma ile iş yapılıyor malesef .
    aslına bakarsan tokinin yaptığı diğer statlarda da kulüplerin hiç bir söz hakkı olmadı aynı taraftarın olmadığı gibi. bursa ve konya örnekleri farklı onları belediye yaptığı için kulüp istediği şeyi yaptırabilmiş. gs ise tamamen yönetimiyle birlikte projenin içinde yer aldığı için keza dediklerini yaptırmışlar ayrıca unutulmamalı ki ali samiyenin yerine karşılık 3 4 tane seyrantepe çok rahat yapılabilirdi. ama aynı şey bizim stad için geçerli değil dolayısıyla yönetim el atmadıktan sonra taraftara sormaları beklenemez.. en azından tokiden böyle bişe beklenemez..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Localarla basın odası arasındaki 3 basamaktan kasıtları bu şekilde sanırım.. Bu arada basın odası boydan boya değilde tam locaların ortasına gelecek şekilde biraz daha küçük olabilir.
      basın tribünü ile basın odası aynı şey mi ki ? normalde tribünün içinde olmuyor mu basın tribünü? biraz tuhaf bir hal aldı bu proje işi düzgün ve gerçek bir plan görmeden her şey hava da kalıyor..

bir de eğer orası 3 sıra olacaksa kesinlikle koltuk sayısı azalacaktır. 40 bin olmaya bilir. çünkü konya ve bjk statlarıyla kıyaslayınca bu kadar az basamak gerçekten 40 bin bile olmaz..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        basın tribünü ile basın odası aynı şey mi ki ? normalde tribünün içinde olmuyor mu basın tribünü? biraz tuhaf bir hal aldı bu proje işi düzgün ve gerçek bir plan görmeden her şey hava da kalıyor..

bir de eğer orası 3 sıra olacaksa kesinlikle koltuk sayısı azalacaktır. 40 bin olmaya bilir. çünkü konya ve bjk statlarıyla kıyaslayınca bu kadar az basamak gerçekten 40 bin bile olmaz..
        Yayın odaları farklı basın tribünü ayrı Ben biraz fazla büyük yaptım onu hata bende

Yorum

Localarla basın odası arasındaki 3 basamaktan kasıtları bu şekilde sanırım.. Bu arada basın odası boydan boya değilde tam locaların ortasına gelecek şekilde biraz daha küçük olabilir.
          Bak bu uyar Fatih, o arkadaş çizdiği kesitte localara 1 kat fazladan eklemiş, yanlış anlaşılma olmuş bence...

Daha önce bilgisayar ekranından çekilmiş olan fotoğrafla da uyuşuyor bu çizdiğin resim.

Tek fark basın tribünü ile localar arasına basamak koymuşsun sen, o resimde basın tribünü hemen locanın üstünde, 3 basamak olduğu söylenen merdivenler de basın odasının üstünde.

Yorum

• Basın tribünü dediğimiz basın odaları tabi, tribün değil

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak bu uyar Fatih, o arkadaş çizdiği kesitte localara 1 kat fazladan eklemiş, yanlış anlaşılma olmuş bence...

Daha önce bilgisayar ekranından çekilmiş olan fotoğrafla da uyuşuyor bu çizdiğin resim.

Tek fark basın tribünü ile localar arasına basamak koymuşsun sen, o resimde basın tribünü hemen locanın üstünde, 3 basamak olduğu söylenen merdivenler de basın odasının üstünde.
              Valla dun taka gazetesinin yazarının söylemlerine göre çizdim kesin bilgiye ulaştığımızda nasıl olacağını göreceğiz hepimiz

Yorum

Valla dun taka gazetesinin yazarının söylemlerine göre çizdim kesin bilgiye ulaştığımızda nasıl olacağını göreceğiz hepimiz
                O wowturkeydeki kesiti çizen arkadaş aynı kişi değil mi?

Yorum

O wowturkeydeki kesiti çizen arkadaş aynı kişi değil mi?
                  evet aynı kişi.

Yorum

• Her gün başka bilgi başka kesit planları bizimle dalga mı geçiyor bunlar?
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her gün başka bilgi başka kesit planları bizimle dalga mı geçiyor bunlar?
                      O çok eski kesit yeni değil.

Yorum

• Akyazı'da güzel şeyler görünmeye başladı, çalışmalar bu hızla devam ederse stadyumumuz 2015 genel seçimlerine yetişebilir mi diye düşünmeye başladım.

Yorum

evet aynı kişi.
                          O yanlış anlamış o zaman, doğrusu senin çizdiğin bence.

Yorum

O çok eski kesit yeni değil.
                            Biliyorum,kesit planının geçen gün sana gönderilen kesit planından da farklı olduğunu söylüyor gazeteci 3 ayrı kesit planı mı var?Bu yüzde 25 inşaat kuralını koyanı Allah bildiği gibi yapsın.

Yorum

O yanlış anlamış o zaman, doğrusu senin çizdiğin bence.
                              Olabilir yalnız benim çizdiğim basın odası biraz büyük şimdi kesitte olanı çiziyorum .

Yorum

• Bu arada inşaat çok iyi gidiyor yüklenici firmanın hakkını verelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim