Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamlar ihaleyi almış projeye göre işlerini yapıyorlar. Bilgilendirme yapma zorunlulukları da yok.
    Trabzonspor Kulübü bu aşamada ne yapmış ki onlardan bilgi istiyoruz.
    Resmi siteden statın yapım aşamasıyla alakalı bilgi paylaşılamaz mı?
    Aydınlatıcı bilgiler sunulamaz mı..
    Kulüp bu kadar vurdumduymaz davranırken kimden ne bilgisi bekliyoruz ki...
    Ortada proje yokmuş zaten Neye göre çalışıyolar onu da bilen yok. Elimizde sadece günde 18 saat çalışan şantiye şefi var.

Yorum

• Loca konusundaki eleştirilere hak veriyorum. 50 tane gerçekten çok az bir rakam...
      100 tane Loca olsaydı taraftarın bu konuda eleştiri yapacağını zannetmiyorum...

Konyaspor'un bile daha fazla locaya sahip olacak olması da trajikomik bir durumdur.
      Stadyumun genel olarak iyi olduğunu düşünsem de bu gibi bazı konular canımı sıkmıyor değil...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sarar'da takım elbise görüp bunun cebi niye daha derin değil diye satış danışmanından hesap sormaya benziyor bizim iş
        Hahhh kardeşim çok yaşa

Durumu özetleyen cümle budur

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ee soyle bakalim gereksiz çekişmeler neymiş? Neymiş konunun kaydigi farkli mecralar?
          Herkesin derdi en iyi sekilde stadin yapilmasi...
          Yoksa ucunun bi yerlere dokunmasindan mi rahatsiz olanlardanmisin?

DAHA ÖNCEKİ MESAJIMDA BELİRTTİĞİM ÜZERE,

''Bu başlığa ''Stadyum'' hakkında bilgi almak için giriyorum.

Birileri ile laf yarıştırmak için değil...''

HERHALDE CEVABINI ALDIN...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olur çocuğum... Ben sana yaptırırım iki tane, birinde komşunun oğluyla evcilik oynar, diğerinde akülü arabanla tur atarsın...
            Ağbi Bu mesajında tahrik seziyorum

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağbi Bu mesajında tahrik seziyorum
              Bu vatandaşın ''emice'' diye başlayan ve kendi çapında, yaşımla alay eden mesajında ne seziyorsun? Yazık bunlara ya... Zavallı bunlar... Hep söylüyorum, biz fikir derdindeyiz, bunlar 120 kelimelik Türkçeleriyle bize laf sokma derdinde... Biz olaylarla uğraşıyoruz, bunlar insanlarla... Ne yapayım başka... Herkese anladığı dilden... Sonra da üslubuma laf ederler... Ben peygamberim ya, ne derlerse eyvallah demem lazım...
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 25.02.2014, 10:57.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İsmail Bey'e buraya gelip bilgi aktardığı için teşekkür ederim.

Birde arkadaşlar adamı sadece görevine göre değerlendirin. Bu adam stadyum inşaatında çalışan bir personel. "Tamam locaları tüm tribünlere dağıtıyoruz" demesini beklemeyin. Adam ilk yazdığı mesajda da söylemiş "Henüz benim elime gecmiş olan onaylı bir Mimari proje yokken ..." diye. Art niyetli olduğuna zerre ihtimal vermiyorum. Buraya gelip bir kaç bilgi vermesi bile kafidir benim gözümde.
                ismail beye bende teşekkür ederim ama yazmayım dedim duramadım...
                ee madem elinde onaylanmış bir mimari proje yoksa şu anki inşaatı neye göre yapıyorlar??? ezbere stat yapmıyor sonuçta değil mi?

Yorum

Bu vatandaşın ''emice'' diye başlayan ve kendi çapında, yaşımla alay eden mesajında ne seziyorsun? Yazık bunlara ya... Zavallı bunlar... Hep söylüyorum, biz fikir derdindeyiz, bunlar 120 kelimelik Türkçeleriyle bize laf sokma derdinde... Biz olaylarla uğraşıyoruz, bunlar insanlarla... Ne yapayım başka... Herkese anladığı dilden... Sonra da üslubuma laf ederler... Ben peygamberim ya, ne derlerse eyvallah demem lazım...
                  Ağbi Estağfurullah senin hiç kimseye durup dururken bir eleştiri getirdiğini görmedim. Kaldı ki eleştiri getirilebilir de ama bunun belli ölçüleri var tabiiki ve Senin bunu benden çok daha iyi bildiğini düşünüyorum ağbi. Bu arkadaşın Daha önceden sana ne yazdığını da okumadım açıkçası, herkes kendi dünyasının en ütopya modelini yaşıyor stad konusunda belki bende dahilimdir buna bilmiyorum. Ben burada yazan arkadaşların bir çoğunun 50 yıl üzerine yapılacak bir stadın heyecanıyla yazdıklarını düşünüyorum ve zaman zamanda istenmeyen şeyler yazılıyor. Tabiki yine de ne derlerse "Eyvallah" demek senin yapında bir insan için en olmayacak şey zaten ki bu hiç kimsede olmamalı. Fazla uzatmayım ağbi sadede gelip yukarıda yazdığımı geri alıyorum

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stadın kapasitesi ne kadar olacak ? tribünlerin yakınlığı ne kadar ?
                    geçende bir renktaş mete aratla konuşmuş ve tribünlerin sahaya uzaklığı; kale arkaları 7.5 m ve maraton trinünün saha uzaklı 6.5 m demiş mete bey.
                    ama sanırım toki mevcut projede %10 değişiklik yaptı.. çünkü erol beyin(inşaat yetkilisi) demesine göre; kale arkaları 9m yan tribün 8 m olacak. sanırım kesin olan sonraki bilgi bence de.
                    En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 25.02.2014, 11:23.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçende bir renktaş mete aratla konuşmuş ve tribünlerin sahaya uzaklığı; kale arkaları 7.5 m ve maraton trinünün saha uzaklı 6.5 m demiş mete bey.
                      ama sanırım toki mevcut projede %10 değişiklik yaptı.. çünkü erol beyin(inşaat yetkilisi) demesine göre; kale arkaları 9m yan tribün 8 m olacak. sanırım kesin olan sonraki bilgi bence de.
                      Aynen öyle, bugün forumdan 11 soru topladim, ve kendisine tekrardan mail yolladim. 2-3 gün icerisinde net cevaplar gelir

Yorum

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insanı ilgilendiren, Trabzon ilinin gelmiş geçmiş en pahalı yatırımı olacağı belli olan bir inşaatın detayları için verilen kaynakların, Almanya'da yaşayan bir forum üyesi ve tanımadığım ve yönetici olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş olması, sizi de rahatsız etmiyor mu? Hani bir tek Akyazı muhtarı ve ihtiyar heyeti yok kaynaklar arasında...

Düşünebiliyor musunuz... Real Madrid stat yaptırıyor ve ortada detay yok... Havada uçuşan tahminler var... Kaynak olarak da, Meksika'daki bir fast-food restoranında garson olarak çalışan taraftar gösteriliyor... Ne güzel... Seviyorum Trabzon'lu olmayı... Komik şeyler yaşatıyor çünkü...
                        abi, düsüncenize saygim sonsuz. Ama keske bunu yazmadan önce bi sorsaymissiniz, bilgiler nereden geliyor diye, o almanyada yasayan kardesin acaba senin gibi degil midir diye? Öyle bi anlatmissiniz ki, sanki biz uzaydan geliyoruz.

Bi düsünsenize, Trabzonun gelmis gecmis en büyük yatirimi olacak olan projeyi almanyada bir mimar ciziyor, o mimara en iyi ulasan kisi ise yine almanyada yasayan bir gurbetci kardesiniz.. Gayet dogal sanki. Bence asil komik olan bunu anlayamamak. Anlamadin, soramamak..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yani biz yakın olsun dedikçe uzaklaşıyor... tamam beyler kapatın başlığı biz uzattıkça mesafede uzayacak!!!!

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi, düsüncenize saygim sonsuz. Ama keske bunu yazmadan önce bi sorsaymissiniz, bilgiler nereden geliyor diye, o almanyada yasayan kardesin acaba senin gibi degil midir diye? Öyle bi anlatmissiniz ki, sanki biz uzaydan geliyoruz.

Bi düsünsenize, Trabzonun gelmis gecmis en büyük yatirimi olacak olan projeyi almanyada bir mimar ciziyor, o mimara en iyi ulasan kisi ise yine almanyada yasayan bir gurbetci kardesiniz.. Gayet dogal sanki. Bence asil komik olan bunu anlayamamak. Anlamadin, soramamak..
                            Aslında ikiniz de aynı şeyden bahsediyorsunuz. Deep Blue'nun ordaki eleştirisinin size değil umarsız yetkililere olduğunu düşünüyorum
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yahu kardeşim, ben anlatma özürlüyüm galiba... Başka izahı yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim