inter ve milanin 80bin kisilik stadi var ,toplasan 5 mac full cekiyor.Buyukluk kucukluk fazla onemli degil onemli olan stadin tarzi ve ambiyans.40 bin kisilik stad ideal Trabzon nufusu her zaman 400 bin olacak degil ya ,illah zamanla artar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tamamlandığında bölgenin ve ülkenin önemli vizyon projelerinden biri olacak Akyazı’da dolgu çalışmalarının bu yılın Ağustos ayında tamamlanacağını söyledi.
TRT1 ‘de Sabah Aktüel programına katılarak Caner Ocak’ın sorularını cevaplayan Başkan Gümrükçüoğlu, normal programda Akyazı’da dolgu çalışmalarının 2013 yılının Ağustos ayında tamamlanması gerektiğine dikkat çekerek, “Mimarlar Odası Trabzon Şubesi’nin mahkemeye vermesiyle ortaya çıkan 7 aylık bir zaman kaybına rağmen Akyazı’da dolgu çalışmaları 2012 yılının Ağustos ayında tamamlanacak. Yüklenici firma 100 kamyon ve 21 iş makinesi ile çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Akyazı spor kompleksi Trabzon’un ve ülkenin önemli vizyon projelerinden biri olacak diye konuştu.
800 bin metre kare alanda yapılacak dolgu ile Trabzon’un önemli sosyal, kültür ve spor tesislerine kavuşacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, ” Bu proje ile sporda zirve bir kent olan Trabzon yeni spor tesisleri kazanacak. Futbolda ülkede önemli bir yıldız olan Trabzonspor’umuz maçlarını 40 bin kişilik UEFU standartlarında bir statta oynayacak. Bu projenin yapılmasında Karadeniz ve Trabzon sevdalısı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük emekleri var. Başbakanımıza Trabzon ve bölge halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Bu önemli proje destek ve katkı sunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a, TOKİ Başkanı Haluk Karabel’e ve emeği geçen diğer Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize, bürokratlarımıza, dolgu çalışmalarını gece gündüz büyük bir hızla sürdüren Öztaş-Sistem İş ortaklığı firmasına ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Akyazı Projesini TOKİ, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Ağustos ayında tamamlanacak dolgu çalışmalarının ardından 40 bin kişilik stadın yapım ihalesi gerçekleştirilecek. Stat, temeli atıldıktan 24 ay sonra tamamlanarak hizmete açılacak” ifadelerini kullandı
Yorum
-
bu kapasite tartışmasında sayıyı abartıyorsunuz. 40.000 çok büyük bir kapasitedir ve bana göre de çok fazladır.
şu anki 23.000 ve önemli maçlarda dahi yetiyor.
bence de ideal olan 30.000 lik kompakt bir stadyumdur.
30.000 küçük bir kapasite değildir !!!▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
bilet fiyatları 20 tl olup 20.000 kişi geleceğine 10 tl olur ve 42.000 taraftar gelir ve baskı işte o zaman olur bence...İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS bile derbi maçları dışında 55000 kişilik stadı dolduramazken bizim şehrimiz 40000 kişilik stadı hayatta dolduramaz,buna derbiler de dahil..Ha yaparsan Kayserispor gibi maç biletlerini 5 lira+ulaşım bedava ozaman bir şey diyememNASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
yinede millet maça gelmezse kayserispor gibi döner ekmek-ayranda dağıtırız maça gelenlere.....İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilet fiyatları 20 tl olup 20.000 kişi geleceğine 10 tl olur ve 42.000 taraftar gelir ve baskı işte o zaman olur bence...
sonra dolmazsa 1 lira yaparız biletleri.... ne kadar serseri ,balici varsa dolar stadyuma her maç olay çıkar....
maça 40 bin kişinin gelmesi demek baskı olacağı anlamına gelmiyor.....
kaldıki şampiyonluğa oynarsak 1-2 maç dışında o stadyum asla dolmayacak.....
17 senedir Trabzon merkezde yaşayan şehrimin insanını az çok tanıyan birisi olarak konuşuyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Şehir tam anlamıyla insanları stada çekmeye çalışacak şeyler yaparsa ben dolacağına inanıyorum en azından inanmak istiyorum.Fiyatları çok uygun değil ama uygun yaparsak, ulaşım için en uygun yolu bularsak dolar inşallah
9 # Osvaldo'
Yorum
-
yeni stadımızın kapa sitesi ve açılış tarihi için şunları söylemek istiyroum biraz ağar olucak ama artık kimse kusara bakmasın birincisi stadın kapa sitesini 40binden az olsun diyenler bence gerçek trabzon spor taraftarı değil yada çok küçük düşünüyorlar enaz 40bin kişilik olmalı benim gönlümden geçen rakam 41bin kişilik olması yönünde sivas antep kocaeli eski şehir gibi şehirlere 33bin kişilik stad yapılıyor bizde hala 30bin diyenler var kusara bakmayında ben bunda art niyet ararım yada çok dar kafalıdır ileriyi göremiyor demektir bu kişiler. gelelim stadın açılışına sayın başbakanımız şehircilik bakanımız spor bakanımız ve trrabzon belediye başkanımız bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeli ve stadın açılışı en geç ama engeç 2014 temmez ayında yapılmalı aksini düşünmek bile istemiyorum özetle benim hayallim 2014 temmuz ayında 41bin kişilik stadın açılışnı görmek hatta orda bulunmak bu benim için şampiyonluk kadar kıymetli. amacım kimseyi kırmak değildi sadece fikrimi söyledim saygılar.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
ya durup duruken nerden çıktı bu kapasite olayı?? stat 40 bin kişilik yapılacak bu belli? varmı anlaşılmayan bir konu???
siz hala kapasitesinde takmışsınız?
insan merak etmez mi ? bu stad nasıl olacak, şekli ne olacak, dizaynı ne olacak diye?? insan da bir vizyon olur yaa......
Yorum
-
sanki siz burada konuşunca stadın kapasitesi değişecek,evi yakın olan birisi fotoğraf çeksin ALLAH rızası için...Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
Hatta 42 bin kişilik dendi, sonra kırpıldı. Yuvarlak hesap olsun dendi herhalde (!)Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum