başkanın kardeşinin şirketinin bu ihaleye girmesi ne kadar etiktir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
renkdaş trabzonlu birisi alsında ihaleyi kim yaparsa yapsın bize bizden başka dost yokİlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanın kardeşinin şirketinin bu ihaleye girmesi ne kadar etiktir?
Yorum
-
Nerde? Ne diyor?İlk olarak kikiemre198961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar bali çok iyi konusuyor ya duygularıma resmen tercume oluyor
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
ne münasebet..İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaş trabzonlu birisi alsında ihaleyi kim yaparsa yapsın bize bizden başka dost yokAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
kadırgatv de ama reklammı girdi bittimi bilmiyorum şuan reklamdaİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde? Ne diyor?
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSkyscraper'da şöyle birşey var resim boyutunu küçültemedim.

Yorum
-
Dediğin gibi şirket milyar dolarlık sani şener değil...Sani şenerde tavın patronu değil ceosu...Sadri şenerinde devlete olan borçları var...İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerek yok böyle ithamlara. Sadri Şener yada TAV'ın ihtiyacı mı var 10 milyon TL fazla kazanmak için seneler öncesinden böyle alengirli, masa altı işler yapmaya. Milyar dolarlık şirket.
Yorum
-
düşünsenize yeni stadyum açılışı ve o da ne! reklam panoları avni akerdekilerin aynısı.. elektronik reklam tabelaları yine yok.. sıf şu elektronik reklam panoları için yeni stadyumun yapılmasını çok istiyorum. Yoksa değişecekleri yoku will need justice at the end..
Yorum
-
Attan inip esege, esekten sipaya, sipadan tavuga binmek gibi bir sey...İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereden Nereye....
Bayağı projeler gelmiş geçmiş...Sizin favoriniz hangisi ?Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Çamlıca'ya yapılacak cami için yarışma yapıldı.İlk olarak OX52BP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar oncelikle foruma yeni katildim bunu belirtmek istiyorum.Oxfordda masterini yapan Fanatik Trabzonsporlu mimar bir kardesinizim.Genelde vaktim olmuyo boyle forumlarda takilmaya ama su stad konusunda inanin ruyalarima girecek kadar sikintiliyim.
Bu stad isleri dunyada bizden cok farkli ilerliyo.Boyle alin size bu stadi yapiyoruz buna sukredin mantigi yoktur hic bir yerde.Ben bu stad soylentileri basladigindan beri bir yarisma acilir bende bu yarismaya projemle katilirimin hayalini kuruyorum ve inanin suanda bize dayatilmaya calisan projeden cok daha iyileri cikacagina da eminim.Boyle bir yarisma acilsa, bu sefer biz hangi projeyi secsegin tatli telasina dusecegiz.Dusunsenize bu projeler Trabzonda meydanda sergileniyor,insanlar gelip oylarini kullaniyor,online oylamalar yapiliyor.Mimarlar konferanslarla soz hakkina sahip oluyor ve projelerini anlatiyorlar,yeri geldiginde taraftarlardan,bilirkisilerden elestiriler geliyor.Ben bu surecin daha heyecanli,Trabzon sehrini tabiri caizse daha bir havaya sokan sekilde yapilmasini bekliyorum,cani gonulden istiyorum.Biz bugun taraftarlar olarak sesimizi yukseltmezsek bizim Trabzonsporlularin belkide yuz yil boyunca kullanacagi stadyum bize dayatilip insa edilecek.
Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.Acaba sadece ben mi boyle dusunuyorum? Uzakta oldugumdan sehirde ki havayi da tam bilemiyorum tabi.
Su stadyumlara da bir goz atin derim sizce bu stadlari goren bir alman gidip o stadi begenir mi?
Stad için yarışmaya ne gerek var!
Hazır proje de var ellerinde,yap gitsin!
Ne günah işledik ya rabbim!Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Gümrükcüoglinin projesinin altinda "build form llg" yaziyor. Bunun ne anlama geldigini bulamadim googleden. Bir fikri olan varmi?En son ibrahim tarafından düzenlendi; 16.02.2013, 02:57.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
nuri albayrağın projesi hepsinden güzel gelinen noktada. gümrükçüoğlunuki de fena sayılmaz"Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum