Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mevcut stadımız 24.000 kişilik, kale arkalarını büyütsen olacak 30.000 kişi. bu stad eğer 33 bin kişilik için yapılacaksa pek bir mantığı yok. madem o kadar para harcayacağız bari kapasitesi fazla olsun. şu anda dolacağından değil ilerde alınabilecek organizasyonlar için diyorum. halkta zaten futbola karşı bir soğuma stada gitmeme başladı doğal olarak.
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Ya siz estetikten anlamıyorsunuz yada ben fazla anlıyorum.

Yorum

• Akyazı'yı nasıl bir rant arazisine dönüştürdüklerine canlı canlı şahit oluyoruz. O proje iptal, bu bina iptal, şu tesis iptal...

BIRAKALIM YENİ STADYUMU FALAN. İSTEMİYORUZ! DİYELİM.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• bence proje ikiye bolunmus, ilk etapta stad ve antenman sahlari yapilacak makete gibi ve sonra kalan alan degerlendirilecek ve cizilicek...

Yorum

• adamlar resmen ucuza kacmak icin elinden geleni yapiyorlar...

Arenaya bak, bide buna bak

Yorum

• Otel gitmiş liman gitmiş eğlence merkezi gitmiş dayamışlar antreman sahasını.
              Özkan SÜMER

Yorum

• bursa stadinin tek avantaji kale arkalari oda kisilerin tercihine gore.....yoksa kalan kisimlerin banal otesi ve cirkin cunku kale arkalarini kalan bolumlerle butunlestirmek icin o sacma kat balkon karisimi bolumleri yapmak zorunda kaldilar, tek kat kale arkasi yapacaksan oval degil kare sekil stad yapacaksin....o kat/balkon kisimler bizim localar sekline de biraz benziyor.

Yorum

• İlk olarak haiiit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bursa stadinin tek avantaji kale arkalari oda kisilerin tercihine gore.....yoksa kalan kisimlerin banal otesi ve cirkin cunku kale arkalarini kalan bolumlerle butunlestirmek icin o sacma kat balkon karisimi bolumleri yapmak zorunda kaldilar, tek kat kale arkasi yapacaksan oval degil kare sekil stad yapacaksin....o kat/balkon kisimler bizim localar sekline de biraz benziyor.
                  Bence bize yapılması planlanan staddan daha şık.
                  En azından ruhu var.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dalga geçiyorsun değil mi?Hani zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama stat bittiğinde oturup ağlama sonra?..
                    ciddiyim tt arenanın dışı bi defa hiç güzel değil.bursanın ki de tam bir çirkinlik yeşil bi yılanın başına timsah kafası koyulmuş şahsen ben çirkinliğine gülüyorum gene bizimki aralarında en zarifi...
                    Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Stadıda iptal edip yerine belediye binası falan dikerlermi
                      En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 12:46.
                      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• bu gösterilen maketle videolardaki projenin alakası bile yok bu nasıl iştir ya ayıptır yazıktır bunlara oy veriliyor bide

Yorum

• ben de tek katlı kale arkalarını çok severim, ama dolu olduklarında. ya dolduramazsan...
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ciddiyim tt arenanın dışı bi defa hiç güzel değil.bursanın ki de tam bir çirkinlik yeşil bi yılanın başına timsah kafası koyulmuş şahsen ben çirkinliğine gülüyorum gene bizimki aralarında en zarifi...
                            TT Arenanın dışı çirkin değil.O ara bölüm stadın üstünün kapatılması için mekanizmanın yerleşeceği yer o yüzden bekleniyor.
                            Timsahı sevmeyebilirsin ama adamların simgesi bu.Senin bu statta yörük çadırı gibi alttan merdivenler ve stadın kaba inşaatı gözüküyor.

Yorum

• bombos bir stad... artik öyle modern stadlar yapiliyorki, icinde alisveris merkezleri, eglence merkezleri hersey var...

bide bizimkine bak. "soyunma odasi varmi?" diye sordurtacak stad.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim