Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    böyle tribün mü olur ya.
    İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu locaları böle yapmalarının nedeni ilerde kapasite artırılmak istendiğinde locaların yerine kolayca yapılabilir.
    TAbi bu benim anladığım.
    İstendğinde 40000 den 50 000 e çıkar kapasite.
    Böyle bir görüntü olsun istemiyorum.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Proje kesinleştikten sonra hangi firmanın yapacağı önemli mi?

En kısa zamanda bitirsin de kim bitirirse bitirsin.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Proje kesinleştikten sonra hangi firmanın yapacağı önemli mi?

En kısa zamanda bitirsin de kim bitirirse bitirsin.
        Albayrak alırsa Nuh der peygamber demez yaptırır apaynısını. Elin oğlu alırsa tepkilere cevap verir en azından.

Yanlışmı düşünüyorum?
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Evet İbrahim yanlış düşünüyorsun.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Albayrak alırsa Nuh der peygamber demez yaptırır apaynısını. Elin oğlu alırsa tepkilere cevap verir en azından.

Yanlışmı düşünüyorum?
            Plan neyse o olur ihaleye bu plan çıkarsa geri dönüş olmaz

Yorum

• Yorum

• Localar TV'den gözükmeyecek zaten ama göz bozuyor.. Belli ki Almanya'da çoğu statlar böyle oraya uygun bir stat ama bize gitmez.. Tribün yapısı bir yana o çatı fazla dayanmaz. Demir çıta üstüne çekilmiş branda gibi..

Yorum

• Localar hakikaten göz yoruyor çok daha güzel dizayn edilebilirdi hele de alt loca katının yanındaki kırmızı duvarlar nedir öyle.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Localar hakikaten göz yoruyor çok daha güzel dizayn edilebilirdi hele de alt loca katının yanındaki kırmızı duvarlar nedir öyle.
                    gerçekten o kırmızılar sinir etti beni bari bordo olsun mavi olsun kırmızı nedir arkadaş o kırmızı yerlere koltuklar özel dizayn edilmiş koltuklar yerleştirilemezmi hem bi 200-300 kişi kazanır stad

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Localar hakikaten göz yoruyor çok daha güzel dizayn edilebilirdi hele de alt loca katının yanındaki kırmızı duvarlar nedir öyle.
                      Abi Allah aşkına Bu tamamen temsili bir resim yahu, hele bir kalelere bakın sizce o şekilde mi yapılacak?

Yorum

• Çevre Şehircilik bakanı Otobüs terminali yapılabilme olasılığı var dedi. Otogar yapılırsa maçın olacağı zaman trafikte sıkışıklık yaratmaz mı ?

Otel, sentetik çimsaha, tenis kortları, konferans salonları, gsgm binası vs. yapılabilir de otogar'ın buraya yapılacak olması spor kompleksi ile anılan bir yerle bağdaşmaz ve çirkin bir görüntü oluşturur.

Yorum

• Stad konusunda ilk defa yorum yapıyorum.
                          Sanki en kötü stad projesi nasıl yapılır konusunda bir yarışma düzenlenmiş kazanan da bu olmuş. 21 yüzyılda böyle stad nasıl yapılır.
                          Trabzonsporla her alnda bilinçli olarak dalga geçiyorlar.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi Allah aşkına Bu tamamen temsili bir resim yahu, hele bir kalelere bakın sizce o şekilde mi yapılacak?
                            Bu görseli yapan kendi kafasına göre loca mı dizayn etmiş yani var mı böyle bir keyfiyet.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet İbrahim yanlış düşünüyorsun.
                              İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Plan neyse o olur ihaleye bu plan çıkarsa geri dönüş olmaz
                              Benim derdim en başından beri çatıyla. En sonda o yapılacağı için küçükte olsa var bi ihtimal bence.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bursa'ya yapılan stad timsah şeklindeki çatısından ve farklı renk tonlarından dolayı beğenmiyorum.

Ancak Belediye başkanı Recep Altepe stad projesi için 3 aday belirledi. Bursa halkının oylamasına ve tasarrufuna bıraktı.

Nihayetinde bu proje yapıldı. Fakat akyazı stadında bambaşka bir yol izlendi.

Bir tane proje üstüne yoğunlaşıldı. 3-4 tane proje hazırlanıp, anket yapılmadı. Trabzonspor taraftarının görüşü, onayı alınmadı.

Ucuz ve basit bir görünüme, kaliteye sahip olan sirk çadırı TS'a dayatıldı. Bunu değiştirecek gücümüz de maalesef yok.

Bence TS yönetimi sırf bu projeyi kabul etmelerinden ötürü istifa etmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X