Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İhaleye giren firmalar arasında bu işi yapabilecek kapasitede 3-4 tane firma var bunların dışında diğerleri destek almadan bu işi bitiremezler.Bu tip işlerde kasayı kurumdan alacağı parayla döndürecek firmalar değil ,arkası sağlam hakediş alamasa bile işi sekteye uğratmayacak firmalar önemli.Sıkıştığı yerde yada idarenin ödemeleri aksattığı yerde özkaynakları ile işi finanse edebilecek kapasitede bir firma olmalı.

Geçtiğimiz günlerde Bursaspor ve Konyanın stadlarını yapan Gintaş firmasının işi yavaşlatması buna iyi bir örnektir...

Benim favorilerim
    1-IC Ictas
    2-Tepe akfen
    3-Cengiz
    4-Rec (Rönesans)
    Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak Hıdır ÇALIŞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanırım Varlıbaş'ın iflas erteleme istediğini bilmiyorsunuz...
      Gün aşırı yeni projelerle ortaya çıkan Varlıbaş holding ne ara iflas erteleme istemiş?gaynak varmi?
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Varlıbaş yapmak istiyorum diyordu, neden katılmamışlar ihaleye.İhaleyi kesin Albayrak alır açık ve net.
        Varlıbaş iflas erteleme istedi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gün aşırı yeni projelerle ortaya çıkan Varlıbaş holding ne ara iflas erteleme istemiş?gaynak varmi?
          Basında bir ara yer aldı ancak sonradan yayılması engellendi. Google aracılığı ile erişebilirsin buna...

Yorum

• Trabzonspor taraftarı fazla nankör gibime geliyor...

Yorum

• İlk olarak Hıdır ÇALIŞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basında bir ara yer aldı ancak sonradan yayılması engellendi. Google aracılığı ile erişebilirsin buna...
              Ben google'yi referans almıyorum.bu holdingle yakın zamanda iş bağlantımız vardı ve ödemelerimiz aksatılmadan tıkırında ödendi.ilk defa sizden görüyorum iflas erteleme istediklerini.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bari şu Localarda bir değişiklik yapsalar
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben google'yi referans almıyorum.bu holdingle yakın zamanda iş bağlantımız vardı ve ödemelerimiz aksatılmadan tıkırında ödendi.ilk defa sizden görüyorum iflas erteleme istediklerini.
                  Abi sana katılıyorum ben de bu Varyapın yakın zamanda işini yaptım ve müthiş projeleri var.

Kaldı ki şuan istanbulda bir çok büyük projeyi yapıyorlar.Mesela bana göre istanbulun en güzel projesi Varyap Maridien projesini bitiriyorlar yeni.Eski Ali Sami Yen stadı arazisi inşaatını dahi varlıbaşlar yapıyor...

Ayrıca nişanlım İnşaat Mühendisi ve kendileriyle konsersüs işleri var sorduğumda o da öyle birşey yok bildiğim kadarıyla nereden çıkmış bu dedi.
                  En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 15.02.2013, 17:13.

Yorum

• beyler ihalenin sonucu belli bunu konuşmaya gerek yok bence
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bari şu Localarda bir değişiklik yapsalar
                      Bu locaları böle yapmalarının nedeni ilerde kapasite artırılmak istendiğinde locaların yerine kolayca yapılabilir.
                      TAbi bu benim anladığım.
                      İstendğinde 40000 den 50 000 e çıkar kapasite.

Yorum

• bence güzel bir stadımız olacak, artık fazla kurcalamaya gerek yok.
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Yalnız Ermit Mühendisliğin nasıl bir firma olduğunu anlatsam balıkçı barınağı bile yaptırmazsınız. O derece.

Yorum

• Stadyum'un dış görünüşünü geçtim tribün yapısı da çok kötü. Özellikle 2 katlı tribün yapısında katların aynı yükseklikte olması görüntü açısında çok zevksiz düşünülmüş. Bu sorun ilk kat basamak sayısının ikinci kat basamak sayısından fazla olması ile gidirilebilir. 1.kat %60, 2 .kat %40 gibi.

Akyazı

Borussia Park

Bu proje ilk ortaya çıktığında localarda garip gelmişti ama sonradan atmosfer ve görüntü kirliliği yaratmaması açısından kat aralarına koyulmamasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Resimdeki gibi bir manzara gayet itici..

Tabi 50.000+ kapasiteli bir stadyumda bütünlüğü ve atmosferi pek bozmazdı.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Yeterki Mete Aras beyin gönlü hoş olsun. Taraftara sakın sormayın nasıl bir proje isterdiniz diye. Biz alkışlamaya hazırız zaten...
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadyum'un dış görünüşünü geçtim tribün yapısı da çok kötü. Özellikle 2 katlı tribün yapısında katların aynı yükseklikte olması görüntü açısında çok zevksiz düşünülmüş. Bu sorun ilk kat basamak sayısının ikinci kat basamak sayısından fazla olması ile gidirilebilir. 1.kat %60, 2 .kat %40 gibi.

Akyazı

Borussia Park

Bu proje ilk ortaya çıktığında localarda garip gelmişti ama sonradan atmosfer ve görüntü kirliliği yaratmaması açısından kat aralarına koyulmamasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Resimdeki gibi bir manzara gayet itici..

Tabi 50.000+ kapasiteli bir stadyumda bütünlüğü ve atmosferi pek bozmazdı.
                                loca konusunda iyi yere değindin, locaların toplu olması daha iyi olacak gibi.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X