Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortada Mete Arat'lık bir durum yok ki.. Adamdan proje istediler o da elinde olanı verdi.. Babasının oğlu değiliz ki özensin uğraşsın en kralını versin bir de bütçe meselesi tabi adamdan pahalı bir şey istersen yapardı.

Yorum

• Valla ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu sayfalarda tepkimizi dile getirmemiz güzel ama pratikte bir şeyler yapmaya başlamazsak bir otağımız olacak...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Yazık yani herkese özel proje bize gelince elin adamının projesini bize kakalamaya çalışıyorlar taraftar olarak bizim yapabildiklerimiz sınırlı ama başkan hala espri derdinde laf sokacağına şu işle adam gibi ilgilen sanki senin takımın değilde başka takım oynayacak burda..

Yorum

• Arkadas yazmis; son care şikecilerle yapilacak macta büyük bir pankart acmak.

Yorum

• Kişisel olarak ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum klübe bile mail attım okundu mu bilmiyorum artık.Sorun yönetim ve taraftardadır.Yönetim yarın öbür gün giderim banane havasında taraftar takım küme düşüyor siz neyi düşünüyorsunuz havasında.Bunlar için uğraşmaya değer mi değmez ama konu Trabzonspor olunca bırakamıyorsun işte.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kişisel olarak ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum klübe bile mail attım okundu mu bilmiyorum artık.Sorun yönetim ve taraftardadır.Yönetim yarın öbür gün giderim banane havasında taraftar takım küme düşüyor siz neyi düşünüyorsunuz havasında.Bunlar için uğraşmaya değer mi değmez ama konu Trabzonspor olunca bırakamıyorsun işte.
              Kişisel gayretler de çok değerli tabi.

Yalnız, dikkat çekmek için toplu ve kalabalık bir aksiyon almak gerek.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Bir yöneticide çıksın bişey desin arkadaş adamların umrunda değil. Bedava ne bulsalar üstüne atlıyorlar

Yorum

• İlk olarak eksikbirşey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir yöneticide çıksın bişey desin arkadaş adamların umrunda değil. Bedava ne bulsalar üstüne atlıyorlar
                  Üzerine atlanacak kadar güzel olsa bari.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• The Arena Lviv stadium in Lviv şu an için bizim stadyuma benzeyen tek stad bu linkten panaromayla gezebilirsiniz

En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 12.02.2013, 17:37.
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      The Arena Lviv stadium in Lviv şu an için bizim stadyuma benzeyen tek stad bu linkten panaromayla gezebilirsiniz

http://www.arenalviv.com.ua/en/multi...m-street-view/

Dolu oldugu zaman güzellesiyor

Yorum

• evet ama çatının değişmesi gerekiyo bu stadın da dıştan görünümü kötü bence
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet ama çatının değişmesi gerekiyo bu stadın da dıştan görünümü kötü bence
                          Hele bi yapilsin daha güzel gözükür Insallah.Internette,Resimlerde oldugundan kötü gözükebilir.

Yorum

• Derdimiz bu. Böyle olacaksa hic yapılmasın. Bıktık artık bunlar tarafından kazıklanmaktan.

Yorum

• Mete Arat kendine özgü proje tasarlamadığı bariz gözüküyor.

TT Arena'yı Schalke'nin Veltins arena stadından esinlenerek yapmış.

Çalıntı ve taklit edilmiş olması umrumda değil ama bize Mainz'ın veto yiyen milattan önce kalma projesini layık görmesi manidar.

Trabzonspor hakettiği değer verilmiyor.

Yorum

• Mete Arat'a yüklenmek en son yapılacak şey bile değil bana kalırsa.

Adamın olayda bizim kulüp kadar bile dahli yok. Ona şu kadarlık proje ver diyorlar o da veriyor.
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim