Ortada Mete Arat'lık bir durum yok ki.. Adamdan proje istediler o da elinde olanı verdi.. Babasının oğlu değiliz ki özensin uğraşsın en kralını versin bir de bütçe meselesi tabi adamdan pahalı bir şey istersen yapardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu sayfalarda tepkimizi dile getirmemiz güzel ama pratikte bir şeyler yapmaya başlamazsak bir otağımız olacak...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yazık yani herkese özel proje bize gelince elin adamının projesini bize kakalamaya çalışıyorlar taraftar olarak bizim yapabildiklerimiz sınırlı ama başkan hala espri derdinde laf sokacağına şu işle adam gibi ilgilen sanki senin takımın değilde başka takım oynayacak burda..
Yorum
-
Kişisel olarak ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum klübe bile mail attım okundu mu bilmiyorum artık.Sorun yönetim ve taraftardadır.Yönetim yarın öbür gün giderim banane havasında taraftar takım küme düşüyor siz neyi düşünüyorsunuz havasında.Bunlar için uğraşmaya değer mi değmez ama konu Trabzonspor olunca bırakamıyorsun işte.
Yorum
-
Kişisel gayretler de çok değerli tabi.İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKişisel olarak ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum klübe bile mail attım okundu mu bilmiyorum artık.Sorun yönetim ve taraftardadır.Yönetim yarın öbür gün giderim banane havasında taraftar takım küme düşüyor siz neyi düşünüyorsunuz havasında.Bunlar için uğraşmaya değer mi değmez ama konu Trabzonspor olunca bırakamıyorsun işte.
Yalnız, dikkat çekmek için toplu ve kalabalık bir aksiyon almak gerek.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Üzerine atlanacak kadar güzel olsa bari.İlk olarak eksikbirşey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yöneticide çıksın bişey desin arkadaş adamların umrunda değil. Bedava ne bulsalar üstüne atlıyorlarEski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
The Arena Lviv stadium in Lviv şu an için bizim stadyuma benzeyen tek stad bu linkten panaromayla gezebilirsiniz
En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 12.02.2013, 17:37.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Arena Lviv stadium in Lviv şu an için bizim stadyuma benzeyen tek stad bu linkten panaromayla gezebilirsiniz
http://www.arenalviv.com.ua/en/multi...m-street-view/
Dolu oldugu zaman güzellesiyor
Yorum
-
Hele bi yapilsin daha güzel gözükür Insallah.Internette,Resimlerde oldugundan kötü gözükebilir.İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ama çatının değişmesi gerekiyo bu stadın da dıştan görünümü kötü bence
Yorum
-

Mete Arat kendine özgü proje tasarlamadığı bariz gözüküyor.
TT Arena'yı Schalke'nin Veltins arena stadından esinlenerek yapmış.
Çalıntı ve taklit edilmiş olması umrumda değil ama bize Mainz'ın veto yiyen milattan önce kalma projesini layık görmesi manidar.
Trabzonspor hakettiği değer verilmiyor.
Yorum
-
Mete Arat'a yüklenmek en son yapılacak şey bile değil bana kalırsa.
Adamın olayda bizim kulüp kadar bile dahli yok. Ona şu kadarlık proje ver diyorlar o da veriyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum