Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aker Stadyumu, Molde nin Stadı

Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• perdeyi biraz salmışlar galiba
      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Bu proje bitiğinde perde muhabbeti devam edecekmi merak ediyorum =)
        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İhale Nuri Albayrak'taydı, neden tamamlamıyorlar?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aker Stadyumu, Molde nin Stadı

Müthis....

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Müthis....

..
              Rize stadyumunun bir kopyası gibi.

Yorum

• neresi müthiş ya ben anlayamadım 10.000 lik zıtat
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• Valla rizenin stadinda on numara ses yankiliniyordu ben begenmistim kucuktu ama tabi

Yorum

• Fotoda sadece stati mi görüyorsunuz?

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Fotoda sadece stati mi görüyorsunuz?

..
                      O fotoğraftaki görüntü gerçekten çok ilgi çekici değil. Otopark alan tasarımına kadar dümdüz bir mimari.
                      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Fotoda sadece stati mi görüyorsunuz?

..
                        Kardeş gördüğünü bende gördüm Bizim stad bittiğinde Türkiye de hatta iddia ediyorum dünya da örnek gösterilecek projelerden olacak. Denizin dibine yapılan bir stadın gerçek resmi gerçekten göze çok hoş geliyor.

Bu arada merak ettim belki bileniniz vardır. Bu dolgu kamyonları bir seferi kaç TL ye yapıyor.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Çalışmalar neden durdu? Maksat ne?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardeş gördüğünü bende gördüm Bizim stad bittiğinde Türkiye de hatta iddia ediyorum dünya da örnek gösterilecek projelerden olacak. Denizin dibine yapılan bir stadın gerçek resmi gerçekten göze çok hoş geliyor.

Bu arada merak ettim belki bileniniz vardır. Bu dolgu kamyonları bir seferi kaç TL ye yapıyor.
                            sefer hesabı oldugunu sanmıyorum. gün hesabıdır
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İhale Nuri Albayrak'taydı, neden tamamlamıyorlar?
                              oooo
                              o zaman ayvayı yedik işte

sen bu dediğini kanıtlayabilir misin?
                              yani bu bilgi kesin mi?
                              eğer kesinse bu yönetim altında stadın bitmeyeceği kesinleşir
                              bu çok açık ve net

trabzonun kendine verdiği zararı bütün dünya bir araya gelse yine veremiyor.
                              yine ufak hesaplar vs...
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aker Stadyumu, Molde nin Stadı

süper gerçekten bir an önce temel işlerine başlanması lazım çok geç kalınmış bir proje çoğu süper lig takımı yeni stat yapıyor ve yaptılar bursa bitiriyor bikaç takım daha onlarda başladı bizimde artık başlamamız lazım bizim takıma modern stat şart böyle bir yerde maç izlemek insana aşırı heycan verir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim