Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tisan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haftayada
    ben gidip inceleyeceğim haberiniz ola
    İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    resim cekmeye biri lazimsa ben hazirim
    Şarjlı pil var bende. lazımsa getireyim
    İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sonra sıra bende
    sırayı bozmayalım
    sende bizle gel. kalabalık görünürsek gerçek sanarlar
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Benim tanıdığım Faruk Özak yalan söylemez. Hata yapar, yanlış pozisyon alır, çekimser kalır, risk almaz vesaire bütün bunları yapabilir....Yapmıştır da...Ama yalan söylemez...Umarım yanılmam...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Şimdiki stadımız güzel ama bize yakışıyor mu ?
        Bence hayır..
        Biz stadımızı hem kaliteli hemde kapasiteli yaparsak hem fazla kişi olarak maçlara gideriz hemde daha ürkütücü oluruz..
        Her ne kadar taraftar olarak ara sıra koltukların boş kaldıgını görsem de büyük bir stadı dolduracak kapasiteye de sahip şehrimiz..
        İsim konusu tabiki çok hassas.. Buna bir çare bulurlar..
        One Team To RuLe Them aLL,
        One Team To Find Them,
        One Team BrinG Them aLL and in the DarKness,
        Bind Them!!!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim tanıdığım Faruk Özak yalan söylemez. Hata yapar, yanlış pozisyon alır, çekimser kalır, risk almaz vesaire bütün bunları yapabilir....Yapmıştır da...Ama yalan söylemez...Umarım yanılmam...
          Faruk Özak'ın birşey dediği yok zaten aylardır duyduğumuz yatırımcılarla görüşüyoruz lafı var büyük lafları eden hep Mehmet Atalay oluyor kesin yapılacak 15 ayda biter gibi cümleler onun da inandırıcılığı yok daha önceki gerçekleşmeyen demeçlerini buraya kopyalasam sayfalar yetmez.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• yine bir gelişme yok. ayda bir açıklama yapılıyor başlanacak diye sonra fos...

Yorum

• su ayda bir gelen haberler beni havaya sokuyor stad cizp duruyorum
              galiba yakinda mimar olacam

bu stad isi bi bana yariyacak galiba

Yorum

• bu iş yaş...
                yapacak olsalar şimdiye kadar yaparlardı...
                ben şu saatten sonra yapılacağına inanmıyorum...
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Akyazı'da büyük gün Pazar
                  15 Ekim 2009 / 13:58
                  Bakan Faruk Özak, Pazar günü Trabzon'a geliyor. Stada yapacak şirket yetkilileri son incelemelerini de Pazar günü bitirecek.
                  Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak yapımı yılan hikayesine dönen Akyazı projesi için TAV firması yetkilileri ile birlikte pazar günü Trabzon geliyor.

Akyazı projesinin yapımı için teklif sunulan kuruluşlardan TAV firması yetkilisi Hamdi Akın ve firma mühendisleri Pazar günü Akyazı'da bir takım incelemeler yaparak projenin fizibilite raporunu çıkaracak.

TAV FİZİBİLİTE YAPACAK

Akyazı projesi ile ciddi olarak ilgilenen TAV yetkilileri ardından da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak Uluslararası organizasyonlar sorumlusu Başbakanlık Danışmanı Mehmet Atalay , ve GSİM Şerif Özgür 'ün yanı sıra bürokratlarla bir toplantı yaparak maliyet raporunu sunacak. TAV firması ile Yapılacak görüşmelerde anlaşma sağlanması halinde, projeye hemen başlanacak.

300 DÖNÜM DOLACAK

yeni projede Akyazı dolgu alanın ilk etapta 300 dönümlük bölümünün dolgusunun yapılması planlanıyor. TAV firmasının teklif edilen şartlarda projeyi yapmayı kabul etmesi halinde, ilk etapta stat yapımı için 300 dönümlük alanının dolgusu yapılacak. İlk etapta 300 dönümlük stat arazının ana tahkimatı yapıldıktan sonra stadyum ve konaklama yerleri ile idari büroların inşaatına başlanacak

BELEDİYELER DOLDURACAK

TAV firması ile şartlarda anlaşma sağlanması halinde doldurulacak olan 300 dönümlük stad arazisi için ilk etapta deniz tahkimatı yapacak. Alanın çevresinde yapılacak tahkimatın ardından Belediyeler dolgu için alana katkı yapacaklar. Ana tahkimat ve kamulaştırma maliyet hesapları da yoğun bir şekilde yapılıyor.Stadyumun kapasitesi konusunda ise net bir planlama yok.Stat kapasitesi maliyet raporu ile doğru orantılı olacak

Kaynak:Haber61
                  En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 15.10.2009, 15:54.

Yorum

• TAV Sadri şenerin kardeşi Sani şenerin şirketi değil mi ?
                    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• TAV'dan kastın Akfen Grubu olduğunu sanıyorum burda bir arkadaş Hamdi Akın'ın stadyumun çizimini yapan YPU Firmasına projeyi detaylandırması talimatını verdiğini söylemişti.Yalnız stadyumun kapasitesinin belli olmadığı söyleniyor?

Yorum

• Benim anlamadıgım şey şu iki proje biliyoruz biz biri büyük bi kompleks biri de kazıklar üstüne oturtulmuş deniz içinde bir stad.Bunlardan hangisi yapılacak.Ayrıca koşu pisti olacak mı olmayacak mı? TAV şirketi bu havaalanlarını yapan şirket değil mi ?

Sani Şener de bu şirketin ceo ' suymuş , Yönetim kurulu üyesi ve icra kurulu başkanı ayrıca.
                        En son UmutBaykan tarafından düzenlendi; 15.10.2009, 16:03.
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• TAV bildiğim kadarıyla sadece havaalanı yapıyor.Bu işi yapacak olan TAV şirketini de bünyesinde bulunduran Akfen Holding'tir.
                          En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 15.10.2009, 16:14.

Yorum

• heralde yapıcaklar bu stadı ya benim umudum var yakında kazmayı vururlar bari güzel bişi yapsalar böyle ıduna park gibi bişi kutu gibi bi stad rakibi boğan bi stad öyle bşi bekliyorum 40000den fazla olsun yeter gerisi okadar sorun deil zaten koşu pisti zaten olmıcak dediler inş güzel bişi olur

Yorum

• Kapasite için 40 bin deniliyordu bence en uygun rakamda bu.İnşallah kapasite azaltılmaz.

Yorum

• Loca ve özel tribünlerdeki koltuk sayısının stadın toplam kapasitesinden çok daha fazla önem arz ettiğini farketmemiz gerek . Bu konu tek başına bile pek çok kulüp için yeni stadyum inşaa etme sebebi olmuştur .

Trabzonspor'un bazı özel şartları var. Örneğin belirli bir seviyenin üzerinde hayat standardına sahip taraftarlarının tamamına yakını başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde yaşıyor .

Trabzonspor bu sınıfa kale arkasından bir bilet satamaz ancak doğru organizasyon-fiyatlandırma ile loca satabilir . Bu bakımdan ülkenin en çok locası olacak stadyum , yeni Avni Aker stadı olmalıdır .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim