Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bitse ne olur bitmese ne olur .akyazıyla millet niye avutuluyor anlamış değilim.sanki bu stad yapıldı mı kombine mi artacak yoksa futbolcularımızın istanbula kaçışı engellenebilecek mi? iki sorunun cevabıda hayır değil mi dimi.o zaman kandırılmaya devam.

Yorum

• Bursa'da İlk olarak 2007 yılında yapımı gündeme gelen; yapılacağı yer konusunda uzun tartışmaların ardından 2011 Haziran'ında Veledrom Bölgesi'nde temeli atılan Timsah Arena Stadyumu'nda inşaat, durma noktasına geldi.Bir yılı aşkın süredir devam eden çalışmalar sonrasında tribünlerin büyük bir bölümü tamamlanırken, yüklenici Gintaş firması 2012 Ağustos ayında kaba inşaatın bitirileceği taahhütünü vermişti ; ancak Ağustos ayına girilmesine rağmen şu an gelinen noktada bunun mümkün olmadığı ortaya çıktı. Bir süredir inşaat alanındaki çalışmaların yavaşlaması dikkat çekerken, çok geçmeden bunun nedeni de anlaşıldı. Alınan bilgiye göre yüklenici firmanın, işçi ücretlerini ödemede sıkıntı yaşadığı, bu nedenle bazı çalışanların işi bıraktığı, diğerlerinin çalışmasının da yeterli seviyede olmadığı öğrenildi.

Bu gelişmelerin sonucunda, stat inşaatının tekrar eski ritmine nasıl kavuşacağı sorusunun yanıtını aranırken en kuvveli olasılık olarak, yüklenici firmanın değişme ihtimali oldukça kuvvetli görülüyor. Hatırlanacağı gibi Galatasaray için inşa edilen Türk Telekom Arena Stadı’nın inşaatı sırasında da aynı problem yaşanmış ve ücretlerini alamayan işçiler iş bırakmış, inşaat bir süreliğine durmuştu. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi ile Toki işi üstlenmiş ve stadı bitirmişti.
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Cumartesi gece 00:30 civarında 5 kamyon arka arkaya malzeme boşalttı. Ayrıca kamyoncuların paralarıda ödenmiyormuş onun için kamyoncuların çoğu calışmıyormuş.
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Ne zaman bitecek bu dolgu ya
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• kandırıyorlar yıllardır, Gelir yine Erdoğan bayraktar pişkin pişkin oy ister Trabzonsporumuza kupayı getirmek için ince ayarlar yapar, Akyazı yı 2 sene içinde bitirecez der. ne kadar utanmaz adam bunlar...

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kandırıyorlar yıllardır, Gelir yine Erdoğan bayraktar pişkin pişkin oy ister Trabzonsporumuza kupayı getirmek için ince ayarlar yapar, Akyazı yı 2 sene içinde bitirecez der. ne kadar utanmaz adam bunlar...
              İşin gecikmesinin tek nedeni Nuri Albayrak'tır...devletten aldığı paraları çalıştırdığı kamyonlara verse orası dolmuştu..kimse bunun peşine düşmüyor..

Yorum

• ilk başta ; dolgu yarıya gelince stata başlayacaklardı şimdi dolgu % 70 bitti daha neyi bekliyorlar?
                belediye başkanına tokiye sadece ve sadece bu soruyu soralım... ve bu konuda ısrar yapalım .....
                renktaşlar acaba siden çok şeymi istiyorum? eğer çok şey istediysen lütfen söyleyin. sadece birkaç yüz adet mail atalım konu ile ilgili. inanın ses gelecektir...

İLETİŞİM BİLGİLERİ
                Telefon 0-462-224 6161 Pbx
                e-mail belediye@trabzon.bel.tr
                BAŞKAN baskan@trabzon.bel.tr 223 3888 Pbx
                Başkan Danışmanı danisman@trabzon.bel.tr 224 6160
                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.08.2012, 01:44.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ilk başta ; dolgu yarıya gelince stata başlayacaklardı şimdi dolgu % 70 bitti daha neyi bekliyorlar?
                  belediye başkanına tokiye sadece ve sadece bu soruyu soralım... ve bu konuda ısrar yapalım .....
                  renktaşlar acaba siden çok şeymi istiyorum? eğer çok şey istediysen lütfen söyleyin. sadece birkaç yüz adet mail atalım konu ile ilgili. inanın ses gelecektir...

İLETİŞİM BİLGİLERİ
                  Telefon 0-462-224 6161 Pbx
                  e-mail belediye@trabzon.bel.tr
                  BAŞKAN baskan@trabzon.bel.tr 223 3888 Pbx
                  Başkan Danışmanı danisman@trabzon.bel.tr 224 6160
                  Vallahi bunları yapmak kolay. Ben yolladım ama muhatap alınmadık! 2-3 kişi yollayınca ses vermiyorlar haliyle. Yani şunu yapsak ne olur? Ondan sonra geliyoruz bu proje bitmez vs lafları ediyoruz. İyi de biz erken yapılması için
                  ilgililere baskı yapıyor muyuz?

Yorum

• çok manyak bi resim çektim

En son only ts tarafından düzenlendi; 07.08.2012, 02:27.
                    u will need justice at the end..

Yorum

• şehircilik bakanlığı bilgi edinmeye müracat ettim. inşallah konu ile ilgili aydınlatıcı bilgi gelir.
                      yoksa oturdoğumuz yerden ağıt yakarak biyere varamayız...
                      fare dağa küsmüş dağın haberi yok.. bizimkisi aynen böyle bir durum...
                      sesimizi duyuralım bence. ağlamaktan daha iyidir...

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vallahi bunları yapmak kolay. Ben yolladım ama muhatap alınmadık! 2-3 kişi yollayınca ses vermiyorlar haliyle. Yani şunu yapsak ne olur? Ondan sonra geliyoruz bu proje bitmez vs lafları ediyoruz. İyi de biz erken yapılması için
                        ilgililere baskı yapıyor muyuz?
                        iddia ediyorum; uefaya yolladığımız maillerin yarısını yollayalaım. 3 ay sonra proje aşamasına geçilir emin olun...... böyle sızlanmakla olmaz bu işler.
                        yetkililer sesimizi duysun ve konunun ciddiyetini anlasın
                        atalım üstümüzden bu ölü toprağını artık....

Yorum

• eleimden geldiği kadar bir mail yazıp 2 adresede gönderdim hayırlısı olur inşallah...

Yorum

• Koşu pisti olacak mı,40 bin kapasite çok değil mi,
                            başlık can çekişiyor da,acaba hareketlendirebilirmiyim dedim
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 2 aydır cevap yazamıyorum foruma deyip bir çok kişiye özel mesaj attım. Sonunda forumun içerisinde cevabı bulup yazmayı başardım.
                              TOKİ ile çalışma yürütmüş bir Makian Mühendisi olarak diyorum ki.
                              Bir Mütahit sözleşme dahilinde aldığı işi zamanında bitimek zorundadır. Bitiremezse ceza yer. Bu sebeple TOki ile iş yapıp zamanında bitiremeyen hemen hemen her firma iflas etmiştir. Yada büyük zararlarla işi geri teslim etmiştir. Sözleşme maddeleri çok ağır. İkinci husus aylık hakedişlerle yapılan ödemeler olduğundan ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı ödeme yapılır. Albayrak bu ay ne kadar iş yaparsa ay başında o kadar para alır. Yapmazsa alamaz. Aldığı para da en az %10 TOKİ de kalacak şekilde ödenir. Şimdi düşünelim, Söleşme Ağustosta bitmesi gereken ama araya 4 aylık bir sekte giren bir uygulamayı içeriyor. Aralıktan önce bu işi Albayrak bitiremezse söleşmesi feshedilir başka bir firmaya verilir. Bu bu kadar açık ve nettir. 2 defa aslantepe bu yüzden sekteye uğramamışmıydı zaten.
                              Diğer bir husus ise Elinde hazır kamyonları bulunan bir firma işçiye vereceği 2000 er lira paradan kaçarak aylık alabileceği 100.000 ler den mi olacak?
                              İş teknik detaylardan dolayı yavaşlamış oalbilir ki, ben trabzona ne zaman gitsem en az 10 aracı çalışır vaziyette görüyorum. Ayrıyyeten beton dökme işleri devam etmekte. 10 araç çalışıyorsa 20 araç da harfiyat almış ya da yolda dönüyor vaziyettedir. Hep alanda kamyonalrın sıralı beklemesini mi istiyoruz. Harfiyat denizden çıkmıyor ki. Bu işi içeride çalışan bekçi v.s. değil teknik elemanların bize açıklaması gerekir. İşin niye yavaşladığını şanitye şefi ve mühendislerinden başka pek bilen olamaz zaten.

Yorum

• Akyazda şuan çektiğim fotoğraf. Sudaki gemi alandan çıkmış ve dolgu alanı büyümüş;

https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim