Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 40 bin fazla mı bulunuyor?

İstanbul'daki boğaz köprüsü hikayesine döndü. Kim geçer ki burdan? Ne oldu şimdi?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Günlerdir takip ediyorum şu kapasite tartışmasını da yazmamak için tutuyordum kendimi Yüksek olacak tabi kapasitesi Türkiye futbol turnuvalarına her aday olduğunda Avni Aker'in durumundan dolayı bir adım geri kalıyoruz aday şehir olmak için... Projenin geri kalanı dolgu alanında yapılacak diğer inşaatlar da var ama ben sadece stadyum kısmına bakıyorum şimdi.

Gs'ye de yapıldı 50 bilmem kaç bin kişilik stad. Adamlar şampiyonluğa gidiyor bu sezon ama stad dolmuyor. Peki dolmuyor diye kötü mü oldu son model stadyuma kavuşmaları. 10 sene sonra da böyle sadece dolu kalearkalarına mı oynayacaklar sizce? Rize dolduruyor mu her maç tribünleri? Bursa doldurabilecek mi? Urfa'da ne olacak? Kadir Has'ın hali nedir?

Çok mu kötü oldu bu stadyumlar yapılınca? Bırakalım bu tartışmaları... Kapasite 50.000 olsun yeter ki doyurucu bir stad olsun. Bize ait bir proje çıksın ortaya. Bunun peşini bırakmayalım. 3. sınıf Avrupa takımlarının kabul etmedikleri projeleri "dünya harikası" diye yutturmasınlar, bunları kovalayalım.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• 61967 kisilik olsun. dolsada dolamsada fark etmez. anlamiy eter

Yorum

• Yiğit kardeşim gayet güzel yazmış, bencede bırakın bu kapasite tartışmasını. Şahsi fikrim 61.000 kişilik olmasından yana, 40.000 kişilik olacaksada gelecek göz önüne alınarak kapasitesi yükseltilebilecek şekilde tasarlanmalıdır.

Yorum

• Uefa standartları 40 bin falandı galiba.O zaman niye tartışıyoruz bu konuyu.40 binden fazla olur az olmaz.Yarın öbür gün uefa bir organizasyon yapsa türkiyede sonuç ne olur.Sadece trabzon seyircisi tarafından bakarsak olaya vay halimize.

Yorum

• resim istiyok yokmu sesimizi duyan allah rızası için şu gurbet eldekilere bi resim.

(eğer uluslar arası bir organizasyonda yer almak istiyorsak kapasite en az 42 bin olmalı, öylede olmalı, bize zaten maç izleyen 42 bin kişi değil doksan dk susmayan, takımını desdekleyen 25-30 bin kişide yeter stadın dolması şart değil,A.akere 25 bin kişi geliyorda ne oluyor çekirdek yiyorlar 5 bin kişi anca tezahürat yapıyor.önemli olan stadın şekli ve ambiansı kapasite tartışması gereksiz bence ilerisi dedüşünülmeli ve 42 bin den az olmamalı .)

Yorum

• ben onu bunu bilmem. şu an türkiyenin her yerinde stat yapılıyorç bize yapılacak olan stat hepsinden bir adım önde olmalı arkadaş.. sivasa , eskişehire yapılacak statla aynı olmamalı...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hatta 42 bin kişilik dendi, sonra kırpıldı. Yuvarlak hesap olsun dendi herhalde (!)
                  Abi Aylardir bu konuya dikkat cektin. Stad 40 binlik oldu gitti...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• mrb arkdaşlar bu başlık altında bir önceki yazımda olduğu gibi yine aynı şeyleri sonkez söylüyorum stadın kapa sitesi enaz 40.41 yada 42bin kişilik olmalı bunun üzerinde bir rakam belki ola bilir ama bunun altındaki bir rakamı kesinlikle kabul etmiyoruz. stadın açılış tarihinide engeç ama engeç 2014 temmuz ayı olmalıdır sizlerden tek ricam bu konuda fikir birliği içerisinde olalım her kafadan bi ses çıkınca bi anlam ifade etmiyor stadın kapa sitesi ve açılış tarihi için aynı şeyi düşünelim fakat stadla ilgili başka konular varsa onları tartışalım mesela üstü kapana bilirmi ulaşım nasıl çözülür gibi saygılar
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Haftaya Yörük Çadırı'na gitme fikrim var. İnşallah gidersem fotoğraf çekeceğim alana.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben onu bunu bilmem. şu an türkiyenin her yerinde stat yapılıyorç bize yapılacak olan stat hepsinden bir adım önde olmalı arkadaş.. sivasa , eskişehire yapılacak statla aynı olmamalı...
                        denize yapılıyor türkiye değil dünyada örneği var mı bilmiyorum
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hatta 42 bin kişilik dendi, sonra kırpıldı. Yuvarlak hesap olsun dendi herhalde (!)
                          Bende ısrarla söylüyorum 42 bin kişilik olmalı !
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• arkadaşlar ona bakarsanız bende 42500 kişilik olsun 40bin kombine satalım her maç kapalı gişe oynayalım istiyorum benimde gönlümden geçen bu inşallah gerçek olur ne diyim.
                            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              GS bile derbi maçları dışında 55000 kişilik stadı dolduramazken bizim şehrimiz 40000 kişilik stadı hayatta dolduramaz,buna derbiler de dahil..Ha yaparsan Kayserispor gibi maç biletlerini 5 lira+ulaşım bedava ozaman bir şey diyemem

velevki doldurduk veya dolduramadık farkeden ne illa dolması şart mı..50 yılda bir stat yapılır 30000 diyenleri anlayamıyorum..iddaasına bile girerim 10000 kişilik yapsınlar gene küçük maçlarda dolmaz.büyük takımız diyeceksiniz 30000 kişilik stad bize yeter diyeceksiniz saçmalık.olabildiği kadar büyük olmalı...kimsenin dolu stat fantazisini dinleyemeyiz.para ve statün yoksa stat dolmaz.ne zaman trabzondakilerin cebi şişer o zaman 100000 bile dolar.
                              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• kaç haftadır 1 fotoğraf yok arkadaşlar gidip fotoğraf çekebilecek kimse yok mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim