İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad Trabzonspor'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
German Denisin aldatmaca yani ortaya atılan bir yem olduğu söyleniyor esas almak istedikleri oyuncuların basına yansımaması için. Basına yansıyınc menagerler fiyat attırımına gidiyor. Mantıklı bir çalışma.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
-
dogrusu izledigimiz bi afrika takimiydiİlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefansif özelliği eğer zayıfsa (forumda okuduğum kadarı ile)gereksiz bir transfer olmuş.bu demektirki sol açık gibi oynayacak bence barış sol açık işini hallederdi.barışada kulube yolu gözüktü.
ve afrikada 1 tane adam gibi defans yapabilen takim diyemessin
yani birarada kisa zaman bulunduklarindan ve altyapi eksiginden bu kisa zamanda afrika takimlarinin defanslarinin oyunculari birbirlerine koordine olamiyor
yani o macta yaptigi defans aslinda ölcü olmamali bence
ama tabiiki gercekdende dün sol bekde oynadigi en iyisiyse bizim isimise yaramasi zor olur
ama fizik ve hareketlilik olarak iyi sinyaller verdi ve sanirimki gördügümüzdende daha iyidirEn son selcuk tarafından düzenlendi; 31.01.2008, 12:28."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu yönetimin böyle taktiksel düşünebileceğine ihtimal vermiyorum ama eğer öyleyse tebrik ederim...İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerman Denisin aldatmaca yani ortaya atılan bir yem olduğu söyleniyor esas almak istedikleri oyuncuların basına yansımaması için. Basına yansıyınc menagerler fiyat attırımına gidiyor. Mantıklı bir çalışma..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Kesin..
Ne demek kesin geldi mi tabi geldi.Baska iyi transfer beklemiyorum ben bu yönetimden bizim en iyi transferimiz bu yönetimden kurtulusumuzdur vesselam..İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemoawad kesin geldi mi bize?
Yorum
-
İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sadece golü gösterip yükleyemezsin...
en azından 3-5 dakkalık güzel görüntülü klas harektelrini bulup koyacaksın yotubeye...
varmı elinde öyle klas görüntü aymana ait..
hele hele bizde oynadığı dönemde...
yatar o iş...
Aymanın kafadan 3 asisti var bu sene golleride eklersen bi video çıkar
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
barış iyi bir futbolcu olacak ama şu an yetersiz kötü bir Trabzonda barışa yüklenmek onu yıpratır ben ersun hocanın genç harcayacağını düşünmüyorum barışın biraz fazla çalışması gerek çünkü gücü az kondisyonu zayıf farkındaysanız 2. yarılar oyundan düşüyor ama olacak pişicek defansif olarak keçeli bu takımı götürür neticede 3 yersen 4 atacaksın bu da hücum hattıyla olur inşallah sol açıkta iyi bir transferdirİlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefansif özelliği eğer zayıfsa (forumda okuduğum kadarı ile)gereksiz bir transfer olmuş.bu demektirki sol açık gibi oynayacak bence barış sol açık işini hallederdi.barışada kulube yolu gözüktü.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
zaten elimizde ne kadar defans oyuncusu varsa alayı defans yapamayan cinsten....İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğan döneminde Musa Büyük sağ bek oynamıştı. Bu adam anlatılanlara göre öyle olacak.Kısa boylu ,hızlı ,iyi orta yapan ama defans yapamayan bir defans oyuncusu ,anladığım kadarıyla..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
umarım ikinci bir celo faciası yaşamayız....
Yorum
-
Trabzonspor Futbolcu yetisdirme Klubünde onuda ögrenir. Veya Ofans ile Defans yerdegistirse hicbirinin birsey ögrenme ihtiyaci kalmayabilir.İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğan döneminde Musa Büyük sağ bek oynamıştı. Bu adam anlatılanlara göre öyle olacak.Kısa boylu ,hızlı ,iyi orta yapan ama defans yapamayan bir defans oyuncusu ,anladığım kadarıyla."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak lazoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaYırlı olsun ,anlaşma sene sonuna kadar yapılmış,eğer beğenilirse sene sonu yeni sözleşme imzalayacak yoksa geldiği yere geri dönecek,sanırım bizimkilerin sütten ağzı yanmış.........
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene sonuna kadar olan anlaşma imzalandı mı arkadaşalar ?
Bu transferle ilgili hiç bir yerde fazla bir bilgi yok da!!!!
imzalanmış.bende duydum haberlerden.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum