Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad Trabzonspor'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar ingilizcesi iyi olan arkadaşımız var mı. Gerçi bende çat pat var ama yeterli değil. İyi olan varsa aramızda mısırlı bir arkadaşımız var bazı soruları var kendisinin. Kendisinden yeni transferimiz hakkında teknik bilgi alabiliriz. kendisidee bazı bilgiler istiyor. saygılarımla
    Sorsun arkadas sorusunu, cevaplamaya calisiriz. Bu arada misirli arkadasin ingilizcesi nasilmis

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayed Moawad alindiysa şayet muvakkatten bunun delili nedir ?
      Ersun Yanal,
      Yoksa Ne Perekli'nin ne de yöneticilerin açıklamalarının bir inandırıcılığı kalmamıştır artık.
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• evet anlaşılan o ki defansif yönü zayıf ama bize hücum yönü daha iyi olan adam lazım zaten nasılsa defans 0

Yorum

• Bende dün akşam izledim izlenimler olumluydu ama bakalım ilk maçtı.. Çeyrek final maçında da takip edeceğiz
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 3 dakika izlediğim bölümde 2 enfes orta yaptı.gol olmamasının 2 sebebi vardı:forvetlerin geberiksizliği,rakip kalecinin inanılmaz kurtarışı.
            ofansa süper destek verdi o 3 dakikada.onun dışında savunmasını pek izleme fırsatım olmadı.yalnız topu ayağına aldığında çalımı deneyim adam da eksiltebildiğini gördüm bir pozisyonda.tabiki çok çok az bir zaman tanımak için.sadece ilk izlenim olarak söylüyorum ben.
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Mısırlı'da sorun çıktı
              31 Ocak 2008 / 18:59
              Trabzonspor'un transfer ettiğini açıkladığı Mısırlı Sayed 'in transferinde ekonomik nedenlerden ötürü sorun çıktı

Mısırlı'da sorun çıktı
              TRANSFER ARAPSAÇI
              Trabzonspor'un transfer ettiğini açıkladığı Mısırlı Sayed 'in transferinde ekonomik nedenlerden ötürü sorun çıktı

TRABZON “ALDIK. MENECERLER” SORUN VAR
              Trabzonspor'un Mısır'ın İsmaily Sport takımından transfer ettiğini açıkladığı sol kanat oyuncusu Sayed Muavwad'ın transferin de pürüz çıktı. Ganada 26.sı düzenlenen Afrika Uluslar Kupasında Mısır milli takım forması altında mücadele eden Sayed'in Trabzonspor'a transferinin ekonomik konularda çıkan pürüz nedeniyle henüz resmileştirilemediği öğrenildi. Sorunun giderilmesi için Trabzon'a gelen iki menejer bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek, uzun süre muhatap beklemelerine rağmen görüşme yapamadılar Bu futbolcu adına ön sözleşmeye imza atacak olan yetkili menejerler görüşecek yetkili bulamayınca resmi imzayı atmadılar. Menejerler'in bordo mavililere yarına kadar süre verdikleri öğrenildi .

Öte yandan Sayed Mauwwad'ında tıpkı vatandaşı Ayman gibi Askerlik sorunu olduğu öğrenilirken futbolcunun bu yüzden yurt dışında oynamak istediği de gelen bilgiler arasında.

Menejerler transferde sorun olduğunu açıklarken Bordo mavili yönetimden de farklı açıklama gelmesi kafaları karıştırdı. Bordo mavililer transferde herhangi bir sorun bulunmadığını açıkladılar

Kaynak:

Yorum

• mısırlıdan vazgeçtim, gökdenizi yattarayı satmadılar değil mi? son dakka gelişmesi var mı?
                Ts Club kapanmadı umarım Trabzondada? Tesislerde kulüp binasındaki demirbaş eşyaları sattılar mı ? herşeyi bekliyorum ben bunlardan herşeyi. Allahınızı severseniz çekin gidin artık yaa
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu beceriksizler ordusu topçu alabilir mi Allah aşkına

Yorum

• nedense hiç şaşırmadım hayatında mısırın benim adımı taşıyan takımından başka biryerde top oynamamış çok da üstün yetenekleri olmayan sıradan birisini alamayan bu yönetim acaba başka ne alacak????
                    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Bizi maskara ettiler yazıklar olsun
                      Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• ..................
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Hele bir sakin olun. Menejerinini teknik direktörünün alındığını açıkladığı oyuncu alınmıştır. Rahat olsun içiniz
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Sayed Muawad bizim eski "yeni transferlerimiz" arasındaki yerini alacak gibi görünüyor.
                            En güzel söz, sükûtça söylenendir…
                            İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
                            Sükût demindeyiz...
                            Ebedî olsun!

Yorum

• bence bu baslik kapansin sonucta imza atilmadi

Yorum

• İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mısırlı'da sorun çıktı
                                31 Ocak 2008 / 18:59

Mısırlı'da sorun çıktı
                                TRANSFER ARAPSAÇI

TRABZON “ALDIK. MENECERLER” SORUN VAR
                                Trabzonspor'un Mısır'ın İsmaily Sport takımından transfer ettiğini açıkladığı sol kanat oyuncusu Sayed Muavwad'ın transferin de pürüz çıktı. Ganada 26.sı düzenlenen Afrika Uluslar Kupasında Mısır milli takım forması altında mücadele eden Sayed'in Trabzonspor'a transferinin ekonomik konularda çıkan pürüz nedeniyle henüz resmileştirilemediği öğrenildi. Sorunun giderilmesi için Trabzon'a gelen iki menejer bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek, uzun süre muhatap beklemelerine rağmen görüşme yapamadılar Bu futbolcu adına ön sözleşmeye imza atacak olan yetkili menejerler görüşecek yetkili bulamayınca resmi imzayı atmadılar. Menejerler'in bordo mavililere yarına kadar süre verdikleri öğrenildi .

Öte yandan Sayed Mauwwad'ında tıpkı vatandaşı Ayman gibi Askerlik sorunu olduğu öğrenilirken futbolcunun bu yüzden yurt dışında oynamak istediği de gelen bilgiler arasında.

Menejerler transferde sorun olduğunu açıklarken Bordo mavili yönetimden de farklı açıklama gelmesi kafaları karıştırdı. Bordo mavililer transferde herhangi bir sorun bulunmadığını açıkladılar

Kaynak:

hey Allahım yaaa...kime,neye inanacağımı şaşırdım...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X