Klavuzu Karga olanın burnu şeyden kurtulmaz hesabı bunun referansı Ayman sa hapı yuttuk demektir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad Trabzonspor'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
eğer ersun hoca aldırdıysa ...ben güveniyorum ..iyi adamdır...en azından celodan iyidir inşallah...
...ben tahmin ediyordum...basında hiç ismi geçmeyen bi adam alınacağı...şimdi diğer transferleri bekliyoruz...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Arkadaşım adam bildiğim kadarı ile bu futbolcu kiralandı yani bir kazık yemedik. Ersun hocamızın dediği gibi yarım sezonluk oyuncumuz bu futbolcu iyi bir sol bek ara transferde alınmaz. İyisi sezon sonu.İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealin size ikinci musamba vakasi. bu adam menejer kazigi degilse ne olayim. bu adama mi umut baglayacagiz simdi?
onun mevkiinde zaten baris var, hadi aldik diyelim. ulan gol atacak adamimiz yok, orta yapacak adamimiz olsa ne yazar.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
bunada şükür;ne diyelim.
defansın soluna alınması çok iyi oldu bizim için.
Yorum
-
bu oyuncu ersun yanalın istedigi bir oyuncudur
lütfen böyle yapmayalım
yönetim ersun hocadan ikinci bir liste almıştı
bu listede vardır bu oyuncu alla alla ya
adam almayız küfrederiz alırız küfrederiz
az duralım ben ersun hocanın bu futbolcuyu istedigini biliyorum
kafadan adam almayı beceremez bizimkiler
alsalardı şimdi bebbelerle tehouelerle necatilerle avunurduk
Yorum
-
...bu tip adamlar kapalı kutudur ...belkide bizde patlama yapıp isim yapacak...lütfen eleştirmeyelim...stepanovu ...syzmek i kim tanıyordu gelmeden veya yattarayı....
...unutmayın bize isim yapmış adamlar değil geldiklerinde hiç tanın mayan ama kalitelerini ıspatlayınca vaz geçilmez olan adamlar faydalı olmuştur...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
kiralamak en iisi.en azından elimizde patlamaz.İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sezon sonuna kadar kiralandı diye duydun Lig tv'de ama...Özkan SÜMER
Yorum
-
adherent_1
Transfer edilen bu oyuncunun nasıl oynadığı veya oynayacağı konusunda fikrim yok. Ancak birşey kesin ki o da acil olarak transfer gereken defansın göbeğine, orta sahada oyun kurucu mevkiine ve forvet mevkiine hala oyuncu alınmamasıdır. Evet belki defansın solunda da oyuncuya ihtiyacımız var ama bana göre bu diğer bölgelerden acil değil.
Yönetimin transfer yapabilme beceri(ksizliğini)sini takdirle karşılamak lazım.
En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.01.2008, 21:07.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum