Bu sene küme düşecek takımlar belli Rizespor'u yensek ya da onlar bizi yense bişe olmaz
Küme düşecekler...
1-Kasımpaşa
2-Manisa
3-Antep
Katılmıyorum, bu sene eğer tedbir alınmazsa (çok iyi en az 2 transfer) küme düşmenin en büyük adayıyız. Bu kötümserlik falan değil. En kötü futbol oynayan takımız, en kötü golcü bizde. ilk onbirde oynayan Tayfun, Ferhat, Erdinç, Umut, Ahmet hatta Ayman, Mustafa,Çağdaş o yazdığınız takımların hiçbirinde ilk onbir oynayamaz. Allah korusun Gökdeniz' de sakatlanırsa falan durum çok kötü olur. Bu yarı bizim için varolma savaşıdır. Herkes hesabını ona göre yapsın. (Bu işin son Fener maçına kalmasını düşünmek bile istemiyorum)
Rize'ye en son 2-3 sene önce gitmiştim maça. Yenik duruma düşmüş, Rizelilerin içinde ifşa olmuş Trabzonslular olarak bir sürü laf yemiş, sonra Szymek'in poposuyla attığı golle başlayan seri ile galip gelmiş, yediğimiz lafları da aynen iade etmiştik.
Demem o ki, "topçu" varsa elinde, .ötüyle de olsa golü atar, seni kurtarır. Şimdi bu takımda kim, nasıl gol atacak?
Tabi ki öncelikle Rize'nin galibiyeti... Bir kere bizden iyi "takım"lar.
Ayrıca kendi evlerinde iyi konsantre oluyorlar.
Ayrıca bize karşı çok daha iyi konsatre oluyorlar...
Ayrıca biz top falan oynamıyoruz.
Katılmıyorum, bu sene eğer tedbir alınmazsa (çok iyi en az 2 transfer) küme düşmenin en büyük adayıyız. Bu kötümserlik falan değil. En kötü futbol oynayan takımız, en kötü golcü bizde. ilk onbirde oynayan Tayfun, Ferhat, Erdinç, Umut, Ahmet hatta Ayman, Mustafa,Çağdaş o yazdığınız takımların hiçbirinde ilk onbir oynayamaz. Allah korusun Gökdeniz' de sakatlanırsa falan durum çok kötü olur. Bu yarı bizim için varolma savaşıdır. Herkes hesabını ona göre yapsın. (Bu işin son Fener maçına kalmasını düşünmek bile istemiyorum)
sana istemeyerek de olsa hak veriyorum ve herkesin bu yönde düşündüğünü biliyorum da kimsenin eli varmıyor yazmaya ligin en kötü futbolunu oynayan, forveti, oyun kurucusu orta sahası ve defansı olmayan tek takımız bunu kimse inkar etmesin...kardeşimiz olarak gördüğüm rizeyi yeneceğiz inş. ama bu tesadüf olacak kaç hafta tesadüf olur bunu da bilmem
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Bu hafta Rize maçından önce zannederim elendiğimiz için bir anlam ifade etmeyen GB ile kupa maçımız var.Ben her iki maçada tamamen gençlerden oluşan bir kadro ile çıkılmalı derim.Kaleye yeni transfer Onur defans tamamen yenilenmeli.Bu Keçeli ile Hüseyin'i kadroya almak dahi intihar birde defansa koyunca tamamen canlı bomba oluyorlar.Forvette kesinlikle Umut olmamalı ve mümkünse Umut uzun bir süre yedekte unutulmalı.
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum