Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4-0 yeneriz

Yorum

• Yenilecegiz galiba...

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yenilecegiz galiba...
        agzini hayir ac hemserim

Yorum

• Acaba sorun Gokdeniz mi? Acaba diger futbolcular onun altinda eziliyor mu? Kendine guven saglayamiyorlar mi herkes galibiyeti Gokdeniz'e bagladiklari icin. Sadece dusunuyorum.

Yorum

• İlk olarak fanatik hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            agzini hayir ac hemserim
            Merak etme, agzimi acmiyorum, acamiyorum artik.... Birakta bi iki sey yazayim bari...Sinirden ne yazacagimi da bilmiyorum...

Yorum

• İlk olarak bmtr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acaba sorun Gokdeniz mi? Acaba diger futbolcular onun altinda eziliyor mu? Kendine guven saglayamiyorlar mi herkes galibiyeti Gokdeniz'e bagladiklari icin. Sadece dusunuyorum.
              Bize Gökdeniz'i bile yedek bıraktırabilecek adamlar lazım. Tıpkı Barcelona'da Ronaldinho'nun bazen yedek kalması gibi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bize Gökdeniz'i bile yedek bıraktırabilecek adamlar lazım. Tıpkı Barcelona'da Ronaldinho'nun bazen yedek kalması gibi.
                O zaman Barcelonanın yönetimini getirmen lazım

Yorum

• maçı rize alır bence ..trabzon bu halde rizeden maç alamaz adamların zaten oksijen gibi puana ihtiyacı var verirler mi trabzonspora maçı,bende rizedeyim içim kan ağlayarak maça gidecem ama takımı gormek için değil o renklere olan sevdamdan
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Rize bu maçta mağlubiyet serisine son verir ve biz yine tam yol geri tam hız ile inmeye başlarız...

Bunları yazmak çok acı ama gerçeklerden de kaçamayız,

Soruyorum;Hangi arkadaş ileriye umut ile bakıyor...

Bizim gurbette tek düşüncemiz TRABZONSPOR...

Ne akrabamız ne toprağımız ne de başka bi şey,bunu da bizden çalar ve kaybettirmeye yüz tuttururlarsa bizler TRABZONSORUMUZU nasıl bir daha telafuz edeceğiz..Geleceğimiz olan çocuklarımıza nasıl bunu anlatacağız ve aşılayacağız..

Sevdiğini elinden alına bir insan düşünün....
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• rize çok deli oynuyor.bize b i darbe de rize vurabilir.ama inş yenicez..
                      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak fanatik hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4-0 yeneriz
                        şakamı.

1-0 alırsak şükrederim şu durumumuzda.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bu maçı mutlaka mutlaka yenmeliyiz
                          İmza kalemle olur

Yorum

• yeneceğiz arkadaşlarım(:
                            siz güvenin inşallah...!(:
                            10Umut BULUT!

Yorum

• yenmemiz lazm artık yenemzsek isimiz cok zor!yenersek rahatlarz biraz..
                              FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Arkadaslar hakemlerde bizim takima karsi bir ofke var. Sebebini hic anlayamiyorum ama acaip bir lehte durus var hakemlerde. Bakin G.S. - Bursa macina. Basinin G.S. nin cirkefliginden hic bahsetmemesinden ve sadece Bursanin cirkefliginden dem vurmasini bir kenara birakiyorum, o hakem bir kirmizi kart bile gosteremedi o pozisyonlara. Bu macin bizim macimiz oldugunu dusunursek, hakemin bizim futbolculardan en az 3'unu atacagi kesin. Bize karsi hakemler sanki kartlik pozisyon bekliyorlar. Sivas macinda bize yoktan yere kartlar gosterdiler. Oradaki sarilar ile G.S. macindaki faul pozisyonlarini karsilastirin lutfen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X