Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rizeyi yenmemiz lazim futbolcular isin ciddiyetini biliyorlar ona gore oynarlar heralde golu fernandao atacak
    alex de pasını verir artık

Yorum

• Bu sene küme düşecek takımlar belli Rizespor'u yensek ya da onlar bizi yense bişe olmaz
      Küme düşecekler...
      1-Kasımpaşa
      2-Manisa
      3-Antep

Yorum

• manisanın düşmesini bende yürekden istiyoorum rize düşmesinde
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          manisanın düşmesini bende yürekden istiyoorum rize düşmesinde
          Yılmaz vurala yürekten inanıyorum

Yorum

• tırıbunde dostluk sahada 3 puan mucadelesi verılmelı yoksa cok cekecegımız var bu sene yazacak bıse bulamıyorum

Yorum

• trabzon rize kardeştir bu kadar başka söze gerek yok

Yorum

• trabzon rize kardeştir üstüne bizans forması giyip bizi rizede kışkırtan kalleştir
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sene küme düşecek takımlar belli Rizespor'u yensek ya da onlar bizi yense bişe olmaz
                  Küme düşecekler...
                  1-Kasımpaşa
                  2-Manisa
                  3-Antep
                  aynen katılıyorum bu takımları da biz zorlarız!! Rize'de dostça bir mücadele olur inşallah kavga dövüş birbirimizi yıpratmamız anlamsız.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Hakeden kazansın. hakeden de Trabzonsporumuz olsun....

MARMARA UNI-TS

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene küme düşecek takımlar belli Rizespor'u yensek ya da onlar bizi yense bişe olmaz
                      Küme düşecekler...
                      1-Kasımpaşa
                      2-Manisa
                      3-Antep
                      Katılmıyorum, bu sene eğer tedbir alınmazsa (çok iyi en az 2 transfer) küme düşmenin en büyük adayıyız. Bu kötümserlik falan değil. En kötü futbol oynayan takımız, en kötü golcü bizde. ilk onbirde oynayan Tayfun, Ferhat, Erdinç, Umut, Ahmet hatta Ayman, Mustafa,Çağdaş o yazdığınız takımların hiçbirinde ilk onbir oynayamaz. Allah korusun Gökdeniz' de sakatlanırsa falan durum çok kötü olur. Bu yarı bizim için varolma savaşıdır. Herkes hesabını ona göre yapsın. (Bu işin son Fener maçına kalmasını düşünmek bile istemiyorum)

Yorum

• takımın durumu çok kötü hiç bir vukuya süpriz diyemeyecek kadar ...

Yorum

• Rize'ye en son 2-3 sene önce gitmiştim maça. Yenik duruma düşmüş, Rizelilerin içinde ifşa olmuş Trabzonslular olarak bir sürü laf yemiş, sonra Szymek'in poposuyla attığı golle başlayan seri ile galip gelmiş, yediğimiz lafları da aynen iade etmiştik.

Demem o ki, "topçu" varsa elinde, .ötüyle de olsa golü atar, seni kurtarır. Şimdi bu takımda kim, nasıl gol atacak?

Tabi ki öncelikle Rize'nin galibiyeti... Bir kere bizden iyi "takım"lar.
                          Ayrıca kendi evlerinde iyi konsantre oluyorlar.
                          Ayrıca bize karşı çok daha iyi konsatre oluyorlar...
                          Ayrıca biz top falan oynamıyoruz.

Yorum

• İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katılmıyorum, bu sene eğer tedbir alınmazsa (çok iyi en az 2 transfer) küme düşmenin en büyük adayıyız. Bu kötümserlik falan değil. En kötü futbol oynayan takımız, en kötü golcü bizde. ilk onbirde oynayan Tayfun, Ferhat, Erdinç, Umut, Ahmet hatta Ayman, Mustafa,Çağdaş o yazdığınız takımların hiçbirinde ilk onbir oynayamaz. Allah korusun Gökdeniz' de sakatlanırsa falan durum çok kötü olur. Bu yarı bizim için varolma savaşıdır. Herkes hesabını ona göre yapsın. (Bu işin son Fener maçına kalmasını düşünmek bile istemiyorum)
                            sana istemeyerek de olsa hak veriyorum ve herkesin bu yönde düşündüğünü biliyorum da kimsenin eli varmıyor yazmaya ligin en kötü futbolunu oynayan, forveti, oyun kurucusu orta sahası ve defansı olmayan tek takımız bunu kimse inkar etmesin...kardeşimiz olarak gördüğüm rizeyi yeneceğiz inş. ama bu tesadüf olacak kaç hafta tesadüf olur bunu da bilmem
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Asistleri de kesin Hüseyin yapar...

Rüye bu ya abartmak en iyisi.
                              ama hangi asistleri

hüseyin anca rakibe asist yapar bize değil.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bu hafta Rize maçından önce zannederim elendiğimiz için bir anlam ifade etmeyen GB ile kupa maçımız var.Ben her iki maçada tamamen gençlerden oluşan bir kadro ile çıkılmalı derim.Kaleye yeni transfer Onur defans tamamen yenilenmeli.Bu Keçeli ile Hüseyin'i kadroya almak dahi intihar birde defansa koyunca tamamen canlı bomba oluyorlar.Forvette kesinlikle Umut olmamalı ve mümkünse Umut uzun bir süre yedekte unutulmalı.
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X