Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu G.Birliği Oftaş Delegesi!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ben albayraka desteklerken başarısız olduğunu ama diğer adayların inandırıcı olmadığını belirtmiştim albayrak başarısız oldu ama iyi niyetli takıma sahip çıkıyor m ali yılmaz ın bile aday oladığı bir ortamda adm ayakta adamın ne reklama ne mevkiye nede trabzonun parasına ihtiyacı yok ya diğerleri bence adaylar arasında tek iyi niyetli albayraktır diğerleri birşeylerin peşinde

Yorum

Seni tek geçiyorum Sadri amcam.
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ooo ne güzel sen gel Trabzonspor yöneticiliği yap ahkam tut başkanlığa aday ol sonra oftaş delegesi ol ibrahim bey Trabzonsporlu olmadığını göstermiştir gerçi albayrak ve ekibinin Trabzonsporlu olmadığını söylemiştik
        şimdi ibahim hacıosmanoğlu trabzonsporlu deil öyle mi !

ne olcak bende kartalspor taraftarlar gurubu üyesiyim ama TRABZONSPORLUYUM !

ayrıca trabzonspor kongre üyesiyim aynı zamanda oftaş başkanıyla aynı yerdenim (tıpkı sayın hacıosmanoğlunun olduğu gibi) adam hısımına akrabasına (oftan) rica etmiştir tff genel kurulunda söz sahibi olmak için oda onu kıramamıştır..

hiç kimse trabzonspor'un hakkını savunan ender kişilere laf atmasın biz ne adamlar gördük belediye başkanlığını kullanıp ihaleye fesat karıştıran sonra onlar kral hacıosmanoğlu hain daha farkına varamayanlar varsa söleyeyim sizin krallarınız çıplak !

Yorum

Yunus sen taraftarsın adam başkan adayı

Başkan adayı, başkanlığına aday olduğpu kulübün bu hafta oynayacağı rakibinin delegesi olarak orda olmamalı. Ayrıca merak etme kimse ona ricada bulunmaz kendisi yalvarmıştır beni de alın diye, beni seç beni seç
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

sonuna kadar sadri şener
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yunus sen taraftarsın adam başkan adayı

Başkan adayı, başkanlığına aday olduğpu kulübün bu hafta oynayacağı rakibinin delegesi olarak orda olmamalı. Ayrıca merak etme kimse ona ricada bulunmaz kendisi yalvarmıştır beni de alın diye, beni seç beni seç
              yalvarmasına gerek yok faruk abi turgay kalemci ağabey ben gitsem babamın selamını sölesem benide delege yapar hısımımızdır..

hem ben rica eden kişiyi hacıosmanoğlu rica etmiştir dedim adam tamamen futbolun içinde olmak istiyor ve nalbayrak'ın onu delege edecek hali yok oda öyle bir yol bulmuş kendince..

Yorum

İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdi ibahim hacıosmanoğlu trabzonsporlu deil öyle mi !

ne olcak bende kartalspor taraftarlar gurubu üyesiyim ama TRABZONSPORLUYUM !

ayrıca trabzonspor kongre üyesiyim aynı zamanda oftaş başkanıyla aynı yerdenim (tıpkı sayın hacıosmanoğlunun olduğu gibi) adam hısımına akrabasına (oftan) rica etmiştir tff genel kurulunda söz sahibi olmak için oda onu kıramamıştır..

hiç kimse trabzonspor'un hakkını savunan ender kişilere laf atmasın biz ne adamlar gördük belediye başkanlığını kullanıp ihaleye fesat karıştıran sonra onlar kral hacıosmanoğlu hain daha farkına varamayanlar varsa söleyeyim sizin krallarınız çıplak !
                Şimdi bu adam Trabzonspor başkanlığına adaylığını koydu. Destekleyecek misin sen? Onu merak ettim şimdi.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Boynun eğri.
                  Nerem doğru ki?
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi bu adam Trabzonspor başkanlığına adaylığını koydu. Destekleyecek misin sen? Onu merak ettim şimdi.
                    tabiki destekliyeceğim yoksa yazdıklarımdan bu anlamı çıkaramayacak kadar anlayış kabiliyetinden mahrummusun şaka bir yana

bana göre mevcut adaylar içinde en iyisi olduğu için tabiki en makul aday (hemşerim olmasının önemi yok) ayrıca asbaşkanlık görevinde sayın ali kemal başaran varsa yönetim iyi demektir yani trabzonsporun kasasını boşaltıp kaçanları yönetime alan bir başkan adayı deil şuanda hacıosmanoğlu.

Yorum

Ne yapalım adamın demeçlerini okumaktan anlayış kabiliyetinden mahrum edildik. Sen ve Hacıosmanoğlu yandaşları kadar anlayış kabiliyetimiz yok. Benim mi eksiğim var yoksa senin mi fazlan var ?

Hacıosmanoğlu'nun başkanlığındansa Nuri Albayrak derim

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

yunus cidden çok merak ettim, sırf bize ispatlamak için bir daha ki TFF genel kurulunda G.Birliği Oftaş'ın delegesi olur musun? yani Süper Ligde mücadele eden bir takım kendini federasyonda temsil edecek 4-5 kişiyi hatır rica üzerine mi seçiyor? ve sen buna yürekten inanıyorsun?

Hacıosmanoğlu'nun hangi takımda ne yaptığı, kimin ricası üzerine görev aldığı bizi ilgilendirmiyor, bizi bağlayan tek yönü yaklaşan seçim sürecinde başkan adayımız olması. böyle bir ortamda adının değil bir klüple anılması başka bir şahısla anılması bile sakıncalı gelmiyor mu sana? mesela başkan adayı Sadri Şener için Faruk Özak telkiniyle aday oldu denmesi kendisini ve bizi ne kadar rahatsız etti (belki bir tek ben rahatsız olmuşumdur, kim bilir?). böyle bir ortamda babasının klübü bile olsa ordan delege olamaz!!!
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yunus cidden çok merak ettim, sırf bize ispatlamak için bir daha ki TFF genel kurulunda G.Birliği Oftaş'ın delegesi olur musun? yani Süper Ligde mücadele eden bir takım kendini federasyonda temsil edecek 4-5 kişiyi hatır rica üzerine mi seçiyor? ve sen buna yürekten inanıyorsun?

Hacıosmanoğlu'nun hangi takımda ne yaptığı, kimin ricası üzerine görev aldığı bizi ilgilendirmiyor, bizi bağlayan tek yönü yaklaşan seçim sürecinde başkan adayımız olması. böyle bir ortamda adının değil bir klüple anılması başka bir şahısla anılması bile sakıncalı gelmiyor mu sana? mesela başkan adayı Sadri Şener için Faruk Özak telkiniyle aday oldu denmesi kendisini ve bizi ne kadar rahatsız etti (belki bir tek ben rahatsız olmuşumdur, kim bilir?). böyle bir ortamda babasının klübü bile olsa ordan delege olamaz!!!
                          şimdik şöyle ben o cümleyi kurarken hacıosmanoğlunun mevkisinde bir insan olarak kendimi onun yerine koydum ben turgay kalemciyi tanımam babam tanır o yüzden babamın selamıyla giderim demistim(hacıosmanoğlunun kademesinde olsaydım) ayrıca bana sakıncalı gelip gelmemesinin şuan için bi önemi yok çünkü biz şuanda hemtrabzonspor hem tff kongresindeki içsel hesaplaşmalardan bihaber insanlarız herşey bu konuştuğumuz insanlar arasında ceryan edior o yüzden öle bir yorumda bulunmam yanlış olur..

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yapalım adamın demeçlerini okumaktan anlayış kabiliyetinden mahrum edildik. Sen ve Hacıosmanoğlu yandaşları kadar anlayış kabiliyetimiz yok. Benim mi eksiğim var yoksa senin mi fazlan var ?

Hacıosmanoğlu'nun başkanlığındansa Nuri Albayrak derim
                          Bende Nalbayrak başkanlığındansa Çoban Ali derim ona bakarsan

ama mevzu tercih mevzusu deil mevzu trabzonspor u kurtarma politikasıdır ben nalbayrağın TS'umuzu çok kötü günlere getireceğine inanıyorum ki seçilirse hepimiz bunu zamanla tekrar göreceğiz...

Yorum

Neyseki bu iki isimde seçilemeyecek Neyse Başarılar seçim yolunda.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Temel meşhur bir fıkrasında şöyle anlatır Trabzonspor'un durumunu;

Organize olalım beyler, organize....

Not: Bilenler bilir.
                              aldigimiz 22 puan, kaybettiklerimizin hatti hesapi yok.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

benim problemim federasyon içindeki iç hesaplaşmalar değil ki! sorun adamın yaptıı etik olmayan bir hareket. ayrıca Trabzonun hakkını savunana adamlara kimse laf etmesin demişsin, bana zarar veren bir haluk ulusoyun peşinde dolaşan bir hacıosmanoğlu kastetmiyorsun değil mi???
                                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim