Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu G.Birliği Oftaş Delegesi!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İbrahim Hacıosmanoğlu G.Birliği Oftaş Delegesi!!!

birçoğunuz bugünkü (17.01.2008) Fanatik Gazetesinde Ergun ATA'nın yazısını okumuşsunuzdur. yazının son paragrafı ilginç,

Son bir şey: Trabzonspor’un bu haftaki rakip hangi takım: Gençlerbirliği OFTAŞ Spor.
    Bu takımın, bugünkü Federasyon Genel Kurul Delegelerinden biri kim:
    Trabzonspor’un eğer yapılırsa 8-9 Şubat’taki Genel Kurulu’nun olası başkan adaylarından biri. Yani Başkan adayının takımı; Trabzonspor’un rakibi!
    İlginç.
    sonra birazcık araştırmayla ulaştım G.Birliği Oftaş'ın TFF Genel Kurul Delegelerine,

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ: Turgay KALEMCİ, Suphi Acar YALÇINKAYA, Hayri GÜLER, Mehmet TOKATLI, Halim ÇORBALI, Adnan DİNÇER, İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU.

yorumsuz!!!

ve Ergun ATA bitiriyor...

Son söz: Burası Trabzon, burada böyle!
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Sanki ikimiz aynı anda okuduk bu yazıyı. ben de bu yazı ile ilgili bir şey yazılmış mı diye bakmak için şimdi girdim foruma ve konunun 3 dakika önce açılmış olmasına şaşırdım.

evet bu başkan adayımızın ne işi var g.birliği oftaş delegeliğinde anlamak çok zor ve güç!

umudumuzun ekmek kırıntısı kadar olduğu başkan adaylarının bile kırıntıları bir yalancı rüzgarla uçarak yüzümüze birer şamar gibi çarpıyor doğrusu!
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

ILHAN CAVCAV I.HACIOSMAONOGLUN`a teklifde bulunmusdu gel GENCLERBIRLIGIN baskani ol diye sana birakiyim diye HACIOSMANOGLU kabul etmemisdi heralde ozaman dan beri yakin arkadaslik var ki OFTAS delegesi oldu...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

sorun değil tabiki istediğin klübün istediği mevkiğinde görev alabilir, ama aynı ligde başka bir takımın başkan adaylığına soyunuyorsun, umut vaat ediyorsun sonra rakiplerinden birinin delegesi olarak genel kurula katılıyorsun! düşünün bu hafta maçı kazansak, biraz kötü niyetli birisi bu haberi kullanmaz mı? ben bir TRABZONSPORLU olraka bu durumu çok ama çok yadırgadım!
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

cavcavın kankası ayrıca CAVCAV fenerlı oldu bu adamda fener yandası olmasın sakın

Yorum

ister fantazi için ister hobi için isterse zevk için. ne olursa olsun. adam gibi trabzonspor için çalışacaksan senin işin yok sebat başkanlığında oftaş delegeliğinde. insanlar kendilerine oyuncak mı arıyorlar?
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

yanlış bilmiyorsan sanırım İstanbulspor için de ihaleye girmişti Hacıosmanoğlu!

Yorum

Affedersiniz ama isin icinde para oldumu bunlar serefini ve namusunu bile satarlar
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Bu tür adamların gözü hep mevki makamdadır.Takım adı önemli değil biryerlere çıksınlarda nolursa olsun.Adaylığına bile karşıyım.Aman bizden uzak dursun.
                  Herkese Merhaba

Yorum

etrafımızda bir tane şerefli insan yok

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Hacıosmanoğlu'nu hala tanıyamadınız değil mi
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Arkadaslar yavas yaw. Bi durun ya. Bizim taraftar kadar ön yargili bir taraftar toplulugu tanimiyorum.
                        Arkadaslar Oftas bir Trabzonlularin ve Karadenizlilerin kurmus oldugu bir sirkettir. Dikkat ederseniz adi da OF Tas`dir.
                        Genel Müdürü halis muhlis bir Trabzon evladidir.
                        Takim icindede cok Trabzon kökenli oyuncu var (Hakan Aslantas, Ibrahim Sahin vs.).
                        Bir zamanlar Trabzonspor bu takimi satin almak istemisti ve en son durumun ne oldugunu bilmiyorum.
                        Ibrahim Haciosmanoglunun da bu takimda delege olmasi kadar dogal bir sey olamaz.
                        Buda bizim icin aslinda bir avantajdir. Ne kadar delegen varsa o kadar güclüsün.

Insallah bu delegeler araya girerde su Oftas da oynayan o güzel genc oyunculardan bir kactanesini kadromuza katariz.

Herkese bordo mavi selamlar

Yorum

Mevcut başkanda bir zamanlar rakibimizin başkanıydıOna laf yok..

Yorum

kimin eli kimin cebinde belli değil..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mevcut başkanda bir zamanlar rakibimizin başkanıydıOna laf yok..
                              derdim Nuri yada İbrahim değil yada hangi takımda ne görev aldıklarıda değil. derdim şu, eğer sen Trabzonspor başkan adayı isen ve kongreye sayılı günler kalmışsa, aynı ligde başka bir takımın delege listesinde ne işin var?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X