Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu G.Birliği Oftaş Delegesi!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hepsi fenere çalışıyor bunların
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

seçim zamanı da adamım diye geçenir.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

Sevmemiştim, sevmeyeceğim bu adamı!..
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak trabezonda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar yavas yaw. Bi durun ya. Bizim taraftar kadar ön yargili bir taraftar toplulugu tanimiyorum.
          Arkadaslar Oftas bir Trabzonlularin ve Karadenizlilerin kurmus oldugu bir sirkettir. Dikkat ederseniz adi da OF Tas`dir.
          Genel Müdürü halis muhlis bir Trabzon evladidir.
          Takim icindede cok Trabzon kökenli oyuncu var (Hakan Aslantas, Ibrahim Sahin vs.).
          Bir zamanlar Trabzonspor bu takimi satin almak istemisti ve en son durumun ne oldugunu bilmiyorum.
          Ibrahim Haciosmanoglunun da bu takimda delege olmasi kadar dogal bir sey olamaz.
          Buda bizim icin aslinda bir avantajdir. Ne kadar delegen varsa o kadar güclüsün.

Insallah bu delegeler araya girerde su Oftas da oynayan o güzel genc oyunculardan bir kactanesini kadromuza katariz.

Herkese bordo mavi selamlar
          Oftaş sahipleri Oflu olan,Ankara merkezli bir inşaat firmasıdır.Bu takım 2.ligdeyken sponsor olmuştur ve adını vermiştir isminin başına.Anlatmak istediğim,bu takım bir Ankara takımıdır ve Gençlerbirliğinin takımıdır,Cavcav ın takımıdır.Trabzon la alakası sadece sponsor reklam firmasının sahibinin Oflu olmasıdır ve bu kişi aynı zamanda Gençlerbirliğinde yöneticidir.

Yorum

Ondan da bu beklenirdi zaten...

Yorum

İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hepsi fenere çalışıyor bunların
              aynen katılıyorum sana. madem bu takımın trabzonlularla ve trabzonsporda yöneticilik yapmış şimdi de başkan adayı olan biriyle böyle bir ilişkisi vardı neden gökhan gönül fenere gitti, o zaman aldırsaydılar ya trabzona... bak burda böyle bir adam var fener istiyor, bu adamı bizim takıma kazandıralım diye...

Yorum

kaç tane adam çıkdı şu yönetime aday çıkmadı çok beğendiğimiz ağaoglu bile aday olmaya korkuyor bu
                hiç değilse çıkıp albayragın gbii pısırık kalmıyor konuşuyor benim gene adayım bu adam
                işkenaz

Yorum

Yine kaldık M.A.Y'a sonumuz hayır ola!!!

Yorum

Doğru demiş adam
                    '''Burası Trabzon, burada böyle!''' diye
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ILHAN CAVCAV I.HACIOSMAONOGLUN`a teklifde bulunmusdu gel GENCLERBIRLIGIN baskani ol diye sana birakiyim diye HACIOSMANOGLU kabul etmemisdi heralde ozaman dan beri yakin arkadaslik var ki OFTAS delegesi oldu...
                      Ke$ke dünyaya senin kadar iyimser bakabilseydim!
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kimin eli kimin cebinde belli değil..
                        Nasil belli deyil, Ttrabzonsporun halindan anla$ilmiyor mu?
                        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

ooo ne güzel sen gel Trabzonspor yöneticiliği yap ahkam tut başkanlığa aday ol sonra oftaş delegesi ol ibrahim bey Trabzonsporlu olmadığını göstermiştir gerçi albayrak ve ekibinin Trabzonsporlu olmadığını söylemiştik

Yorum

Adaylardan birisi mafya üyesi birisi başka takım delegesi..Allahım sen Trabzonumu bunların eline düşürme..Bu arada da Nöriden de bi an önce kurtar

Yorum

İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adaylardan birisi mafya üyesi birisi başka takım delegesi..Allahım sen Trabzonumu bunların eline düşürme..Bu arada da Nöriden de bi an önce kurtar
                              İkiside Mafya emin ol
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Temel meşhur bir fıkrasında şöyle anlatır Trabzonspor'un durumunu;

Organize olalım beyler, organize....

Not: Bilenler bilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim