geçmiş olsun futbolcular
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
11 Oyuncumuz Soğuktan Etkilendi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu saatten sonra kimse bu kadrodaki oyunculara kızamaz.Gökdeniz'le Yattara'yı çıkart elde kalanlarla takım yükselme gurubunda bile tutunamaz.Büyük takımda sadece 2 tane skoru etkileyecek adamınız varsa önce laneti bu kadroyu oluşturan yönetime ve eski t.d. okuyacaksınız.
Resimleri görünce kanım dondu! Tüm futbolcularımıza geçmiş olsun diyorum.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Hey güzel allahım,görüyor dağını veriyor karını.Ben maçtan sonra yakalayabilsem tüm TS takımını ısırmak istiyordum ,güzel mevlam imdada yetişmiş,yarattığı soğuğu ile TS'lu yumuşak futbolcuları ısırttmış.Ne diyelim;
'' Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler ''Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
havalar Sivasta biraz zor ısınırİlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötü olmuşlar. Özellikle Umut Bulut.
Geçmiş olsun hepsine.
Maçın tatil edilebilme ihtimali yok muydu acaba? -25 derecede futbol mu oynanır?
o yuzden bu mac ertelense haftaya olan maçta ertelenmesı gerekır yanı Sivas hep soguk.:'TraBz0nSp0r':.X ANTİ istanbul X
Yorum
-
bende katılıyorum sıcaklarda oynanmıyoda soğukta niye oynanıyo kardeşim ertelesinler maçı hatta havaide filan oynasak ne iş yaaa federasyon istifaaaaaaaaİlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle geçmiş olsun.
Unutulmaması gerek ki Sivaslı topçular orda ilk defa maç oynamıyorlar. Bu soğuk ilk olarak yaşanmış olabilir ama Sivaslılar her gün o iklimin içinde zaten. Antrenman yapıyor, maç ediyor, sokakta dolaşıyor, yaşıyor...
Muhakkak onlar da etkilenmiştir ancak ılıman iklimli Trabzon'da yaşayan topçular kadar etkilenmelerini beklemeyelim.
Sahtekarlık değildir bu, bariz gerçek. O kadar da değil yani.
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm Umut'a.
Maçın oynatılmaması gerektiğiyle ilgili ise tüm yorumlara katılıyorum.Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
Arkadaslar 7 milyon Taraftara bu kadar aci cekdirdiler!!! demek istedigim fanatikligimle olaya bakmaz olsaydim ne yapayim elden gelmiyor iste bu kadar olaydan sonra
sifa dileyemiyorum
onlarin bize cekdirdigi acilar'dan sonra onlar bu acilari cekmesin dememi bekleyemezdiniz galiba
tabi insani boyutdan bakacaksak olay farkli bende bilincindeyim, ama ne yapayim dilimden gelmiyor su an klavimede tikliyamiyorum o sozleri.
Yorum
-
ilk önce geçmiş olsun diyorum. Umutun durumuna sıra gelince bu kadar büyük kulaklarla performans düşüklüğü geçireceğine eminim sanki rüzgar paneli gibi oldular.
yönetim uyuma futbolcuya sahip çık. Yönetimi gören varmıııııı
İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
yav bu sivaslı topçulara bişe olmamışmı?gerçi bunlar alışmıştır...
Yorum
-
yav iş amma vahimmiş one ne biçim kabarma öle / tuncelide askerlik yaparken kulağı soğuktan kopan devrem vardı bu adamın kulağına bir top gelse aman yarabbi düşünmek istemiyorum bile töbe töbe neyse yenildiğimize üzülüyordum ama hayatta kalanlara sevinmek lazımmışBabandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
Obi-Van
trilyonları bana verseler bende oynarım ne varki? hem sivas -25 derecede çıkıp fıstık gibi top oynadıİlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolculara isyan ederken bu noktaya bakıpta vicdanımda sızlıyor...
Gecmiş olsun, acil şifalar....
Yorum
-
Çok büyük geçmiş olsun...
Umut'u görünce çok fena oldu içim..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum