Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'un Avrupa Kupası ve Hazırlık Maçları D-Smart'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ileride Trabzonspor TV kurulursa D-Smart'la yapilan bu anlasma cok isimize yarar. Örnegin Avrupa maclari TS TV tarafindan yayinlanabilir. Mac saatlerinde FB TV ve BJK TV gibi sifrelenir. Ayrica TV projesi gerceklesirse reklam sorunumuzda pek olmaz.

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız, resmi sitede neden bununla alakalı bir açıklama ya da haber yok?
    Resmi sitemiz böyle önemsiz seylerle mesgul olmuyor. Yada henüz haberleri yok. Yarin öbür gün webmasterimiz nette dolasirken görürse belki ekler.
    En son Mayls tarafından düzenlendi; 28.12.2007, 19:50.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• hadı bakalım hayırlısı olsun para versınlerde
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Bir yerde yazıldımı bilmiyorum ama yapılan anlaşma gereği 5 yıllık anlaşma karşılığı 2 milyon doları peşin alacakmışız. Tur atladıkça değişen miktarda da para alacakmışız. Hatırlayabildiğim kadarıylada 2 milyon dolar futbolcu alacaklarına dağıtılacakmış.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• d smart la anlaştıgımızı kım soyledı ben hıc bır yonetıcıden veya resmı sıteden boyle bır acıklama duymadım bu haberın gercek olduguna emınmısınız

Yorum

• Arkadaşlar bu durumda da Nuri Albayrak a kızan kişilerin ben iyi niyetinden şüphe duymaya başladım. Bu antlaşmaya Nuri Albayrak olarak bakmayın lütfen. Bu antlaşma Lig Tv ye verilen bir mesajdır. Nemidir o mesaj hatırlarsanız. Nuri Başkan yayın haklarını federasyon kendince uzatmasına tepki göstermişti. D-Smart ın yaptığı teklif göz ardı edilemez demişti. Şimdi bu yaptığı açıklama bence yanlış değildir doğrudur. Neden 4 almak varker 2 almaya devam edelim dimi. Neyse Nuri Başkanın bu açıklamasından sonra Sayın Şansal Nuri Başkana yüklenmiş ve şu cümleyi söylemişti. Artık Nuri Başkana mı söyledi Bizim camiayamı orasını bilmem. Sizin maçlara kimse para vermezken Lig Tv satın almıştı. Yani Bu demek oluyorki biz olmasak maçlarınızı yayınlacak kimse olmaz, sizin para etmeyen maçlarınızı satın aldık gibi bir mesaj verdi. Ama sayın Şansal yanılıyor Bizki Türkiyenin 4 Büyük Kulübünden biriyiz bizim maçlarımız muhakkak satın alınır. Buda bunun ispatı.
            Bu yapılan antlaşma sayın Şansala iyi bir cevap olmuştur. Onu büyüklüğümüz ile marka değerimiz ile dövdüğümüzün belgesidir.
            En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 29.12.2007, 12:01. Sebep: kelimeleri seçerken dikkat edelim
            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Ben de boyle bir anlasma yaptıgı icin su anki yonetime ve Nuri Albayrak' a kızanlardanım. İsteyen arkadaslar istedikleri kadar iyi niyetimden suphe edebilirler. Su anki istilacı yonetimin kongre surecine kadar hicbir sekilde bu tur anlasmalar yapmasi dogru degildir. Onların yapması gereken tek sey camiayi en kısa surede kongreye tasımak olmalıdır. Ancak onlar bu asli gorevlerinin dısında herseyi yapıyor.
              Lig TV ve Nuri Albayrak tartismasına gelirsek; Sivasspor macından sonra ortaya cıkan kriz donemini yonetemeyen Nuri Albayrak federasyona ve Haluk Ulusoy' a tepki olsun diye malum holdignin savunuculugunu yapmistir. O donemde Sansal'ın haddini asarak soylemis oldugu sozlerin buyuk bir kısmında haklıydı.
              D-Smart ile yapılan anlasma, egere boyle bir anlasma varsa, klube gelir kaynagi saglamaktan cok Dogan grubunun cıkarlarına alet olmaktır.
              En basta da soyledigim gibi bunlar benim fikirlerimdir ve olayları tek taraflı degil farklı acılardan da ele alırsak daha dogru sonuclara varıp daha dogru yorumlar yapabiliriz.
              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Aydın doğan yarı yolda bırakmaz inşAllah.........
                En son Erkut Ay tarafından düzenlendi; 29.12.2007, 21:12.

Yorum

• Hazılrık maçlarımız d-smartta mı yayınlanacak şimdi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                  Yükleniyor...
                  X