Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'un Avrupa Kupası ve Hazırlık Maçları D-Smart'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un Avrupa Kupası ve Hazırlık Maçları D-Smart'da

- TRABZONSPOR'UN AVRUPA KUPASI MAÇLARI DOĞAN TV HOLDİNG'DE...
    - BORDO-MAVİLİLER AVRUPA KUPALARI VE HAZIRLIK MAÇLARI YURT İÇİ YAYIN HAKKI İÇİN DOĞAN TV HOLDİNG İLE SÖZLEŞME İMZALADI

İSTANBUL -Trabzonspor, Doğan TV Holding ile Avrupa kupaları ve hazırlık maçları yurt içi yayın hakkı için sözleşme imzaladı.
    Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, ''Şirketimiz ile Doğan TV Holding A.Ş. arasında Avrupa kupaları maçları ve hazırlık maçlarımızın yurt içi yayın hakları pazarlamasını içeren 25.12.2007 tarihli 5 yıllık bir sözleşme imzalanmıştır'' denildi.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

buyur, bu da ne simdi ya.ben ligtv üyeligi yapiyorum sirf takimimi seyretmek icin, bunlar dsmart ile anlasiyor.
    simdi birde dsmart üyeligi mi yapacaz?? ver iste hepsini bir kanala da bizde rahat edelim. neyse hayirlisi olsun.

Yorum

Senelik kaç paraya anlaşmışız acaba.
      Yönetim transfere de kaynak bulduğunu göre transferler de yakında gelir
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Hayırlı olsun.Cılkı çıktı bu işin.Dsmart'mı alacağız şimdi birde.
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

İyi güzel,kaç para kazanacağız bu işten ?
          İnşallah ezikler kadar alırız...
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

ulan ben bunlari ulan dogan tv elbet sizide bir gun biri cökeltecektir
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

yani D smart paran varsa izle kardeşim kısaca bu zihniyet...

Yorum

Trabzonspor d-smartta, d-smartta sopcastte
                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Biliyordum böyle olacagini simdi gelde extra d smartmidir nedir onu al lig tv yetmemis gibi birde bunla anlastilar, olan bize oluyor zaten, allahim sen bize sabir ver.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Bir bu eksikti...
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

klüp para kazanacaksa gider ondanda izleriz onuda alırız. Ama Klüp para kazansın ve para klüp kasasında kalsın.inşallah öyle olur.
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Acaba 5 yılın parasını peşin olarakmı aldı merak ettim
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

OFFFF bi bu eksikti aslında bir yandan iyi bi yandan kötü takım için lig tv aldık şimdide mecburen d smart alıcaz öle gözüküyor yeterki takım avrupa arenasını cıksında son yıllardakı hüsranı tekrarlamasında ne gerekırse alırım sorun değil.....
                          tRaBz10SpOr

Yorum

Şifreli kanallar açık kanallara nazaran daha fazla para veriyordur.
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

Zaten bu futbolla kupaya filan katılamayacağımız için önümüzdeki yıl için sorun yok.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X