Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'un Avrupa Kupası ve Hazırlık Maçları D-Smart'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS D-smart ile anlaşması beş yıllık bir süre için zannederim yani devre arası hazırlık maçları için değil.Hazırlık maçlarını anlarım tamamda ancak bu takımın bu haliyle hangi avrupa kupasına katılabileceği ve hangi ülke takımıyla yapacağı ön elemeyi geçebileceği şüpheli.Yani ticari açıdan bakılınca D-smart'tında bayağı bir riziko altına girmiş olması gerekir.Anlaşmanın özel şartları vardır ve bu sebeple kesin bir rakam açıklanamıyordur.Düşünsenize bu sene ligi en iyimser olanımız bile ilk dörtte bitireceğimiz garantisi veremez.O halde hangi kupaya katılacakta hangi maçı seyrettirecekler allahaşkına!
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Şifreli verirler kızarsınız şifresize kızarsınız karar verin da

Yorum

• yazık etmişler paralarına bu gidişle avrupa kupası maçaları hayalde son fb maçı hrç

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ya gene ktlendi konular ..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak bosver.sene tarafından gönderildi
            Yavaş yavaş LigTv den uzaklasıyoruz . İyide yapıyoruz
            D-Smart mı, Lig TV mi derseniz, ben Lig TV derim. Doğan grubuna ait bütün kanallardan nefret ediyorum. Ayrıca, maçlarımızı İlker Yasin, Emre Tilev anlatacağına, Öztürk Pekin, Onur Şahin anlatsın, daha iyi.

Yorum

LigTv hıyarlık yapıp duruyor . Spor programlarında hep bizi haksız cıkarmaya calısıyorlar .
              Sen tilker tahsin hastasısın galiba???

Yorum

• şuanda futbol maçlarını yayınlamak konusında en profosyenel lig tv..hem spikerleri çok kaliteli hemde teknolojiyi çok iyi kullanıyolar...d-smartın spker kadrosu çok yetersiz....maçlar çok sinir bozucu hale geliyor d-smartta.
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Ben Lig maçlarının da D-Smartta verilmesinden yanayım
                  Ne değişecek? Sanki onlar bizi çok seviyor. Sevgili müdürleri ilker bey değil miydi büyüklüğümüzü sorgulayan?

Yorum

• bugüne kadar dsmartta hiç maç izlemedim.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• dsmart belkı ugurlu gelır hayırlısı

Yorum

• As últimas notícias dos times de futebol, campeonatos nacionais e internacionais, jogos ao vivo, basquete, vôlei, fórmula 1, tênis e muitos outros esportes.

Yorum

• valla maçların böyle şifreli kanallardan yayınlanması hoş...hem şifreli olduğu için sahaya seyirci giremez...

Yorum

• Buradaki maçları bi şeklide stadyumdan izleriz. ama deplasman maçlarında kavelerde sigara kokuları içinde maç izlemeye devam....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• lig tv de maç yayınları olurken farklı birşey yok....

Yorum

• farklı olan evinde lig tvsi olanlar için kötü oldu bide dmarta üye olacaklar
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X