durun bakalım daha bu adamdan neler duycaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)
Daraltma
X
-
-
İlk olarak tkilic1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'ın şampiyonluğunu asla sindiremem .Sivasspoun da sindirememiş olması gerekir.
zira ortada haram alınmış 3 puan var.
Yorum
-
İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarafsız yorum yapsana...yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarafsız yorum yapsana...yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
anadolu takımlarının şampiyon olması çok güzel bir durum...ancak malesef şunuda unutmamak gerekir ki anadolu takımlarının yöneticeleri istanbul takımlarının üyeleri olabiliyor.., bu sekilde olunca istanbul takımlarının paf takımı gibi davranabiliyorlar...bir ben var ki benim içimde, benden öte benden ziyade....
Yorum
-
zeyyad baskan olsun trabzonspor da sivasspor icin oynasin. hey gidi hey.
Ama albayrak gibi sampiyonluga inanamayan bir baskanin olursa kadrosundan her türlü aciklamayi beklerim."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Zeyyat Kafkas bunu söylemis ama bu sadece bir temenni. Sivasspor'un dünya dünyaya vursa sampiyon falan olamayacagini o da cok iyi biliyor. Gectigimiz sezon Manisaspor'un lider oldugu zamanlar ve önüne geleni yeniyordu Manisa. Söyle bir taraftar sitelerine göz atayim dedim. Adamlar sampiyonluga öylesine sartlanmislar ki sanki gercekten sampiyon olacaklar. Aradan haftalar, aylar gecti ve ligin bitmesine az bir zaman kala Manisaspor ligden düsmekten kurtuldu, yani düsme korkusunu yakindan hissetti. Bir zamanlar Kocaeli icin ayni seyler söylendi, Genclerbirligi, Kayserispor icin de ama hic birisi sampiyon olamadi, olamayacak da. Sivasspor'un uyumlu bir kadrosu var ve simdilik iyi gidiyorlar hepsi bu. Merak etmeyin uzun sürmez. Bu rüyayi hayal edebilmeleri icin önce o insanlarin Istanbul yalakaligini birakmalari gerekiyor. Zeyyat Kafkas sadece iyi niyetini belirtmis.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum