Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• durun bakalım daha bu adamdan neler duycaz...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sivas'ın şampiyonluğunu asla sindiremem .Sivasspoun da sindirememiş olması gerekir.
      zira ortada haram alınmış 3 puan var.

Yorum

• İlk olarak tkilic1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sivas'ın şampiyonluğunu asla sindiremem .Sivasspoun da sindirememiş olması gerekir.
        zira ortada haram alınmış 3 puan var.
        aynen öyle haksız kazanç...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Olmaz olsun böyle yönetim.Bu nasıl bi açıklama yazıklar olsun.Anti Sivas.
          Trabzon İmparatorlukların çökertildiği yerdir.Laz reİs

Yorum

• valla ben de anadoludan bir sampiyon cikmasini istiyorum
            ama usta demagog bir baskani olan sivasin degil

Yorum

• Başkanın, teknik direktörün, futbolcunun, taraftarın şampiyonluğa inanmadığı bir camia şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tarafsız yorum yapsana...
                ortada yapmış olduğum bi yorum yokki taraflı yada tarafsızlığına karar verebilelim
                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tarafsız yorum yapsana...
                  ortada yapmış olduğum bi yorum yokki taraflı yada tarafsızlığına karar verebilelim
                  yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• anadolu takımlarının şampiyon olması çok güzel bir durum...ancak malesef şunuda unutmamak gerekir ki anadolu takımlarının yöneticeleri istanbul takımlarının üyeleri olabiliyor.., bu sekilde olunca istanbul takımlarının paf takımı gibi davranabiliyorlar...
                    bir ben var ki benim içimde, benden öte benden ziyade....

Yorum

• ya su adamin hala baskanini savunanlar varya sunu gorup ne dusunuyosunuz acaba vaybe ne guzel konusmus mu?

Yorum

• Sivas'ın şampiyon olması bizim aleyhimize olur.
                        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                        N.F.Kısakürek

Yorum

• zeyyad abi bir şey soracaktım...bu akşam Türkiye yenemezse kim yensin....cevabını duyma şansım yok ama senin Norveç dediğini duyar gibiyim...

Yorum

• zeyyad baskan olsun trabzonspor da sivasspor icin oynasin. hey gidi hey.

Ama albayrak gibi sampiyonluga inanamayan bir baskanin olursa kadrosundan her türlü aciklamayi beklerim.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Zeyyat Kafkas bunu söylemis ama bu sadece bir temenni. Sivasspor'un dünya dünyaya vursa sampiyon falan olamayacagini o da cok iyi biliyor. Gectigimiz sezon Manisaspor'un lider oldugu zamanlar ve önüne geleni yeniyordu Manisa. Söyle bir taraftar sitelerine göz atayim dedim. Adamlar sampiyonluga öylesine sartlanmislar ki sanki gercekten sampiyon olacaklar. Aradan haftalar, aylar gecti ve ligin bitmesine az bir zaman kala Manisaspor ligden düsmekten kurtuldu, yani düsme korkusunu yakindan hissetti. Bir zamanlar Kocaeli icin ayni seyler söylendi, Genclerbirligi, Kayserispor icin de ama hic birisi sampiyon olamadi, olamayacak da. Sivasspor'un uyumlu bir kadrosu var ve simdilik iyi gidiyorlar hepsi bu. Merak etmeyin uzun sürmez. Bu rüyayi hayal edebilmeleri icin önce o insanlarin Istanbul yalakaligini birakmalari gerekiyor. Zeyyat Kafkas sadece iyi niyetini belirtmis.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• bu adamlar olduğu sürece bizim olmayacağımız kesin.
                                HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X