kaza bela bile olmaz olamaz sivasta geçen sezonki manisa gibi.birden çıktı birden inecek.
manisanın çıkışı birden oldu ama sivasınki uzun süreli bi çıkış.. b.uygunun göreve gelmesinden sonra 34 hafta yani bi sezon geçmiş bu 34 maç sonunda fb:66,gs:65,svs:64,bjk:61 puan toplamış.. sadece bilgilendirme amacı ile yazılmış bi iletidir, tepkiye devam
En son Oğuuz tarafından düzenlendi; 16.11.2007, 09:45.
bırakın su adamlara kıl oluyourm...bizim 3 puanımızla ordalar...o gazı almasalar simdi orda olamayacaklardı....beter olsunlar..onlar olmsaın çaykur rize konya olsun sivas olmasın
manisanın çıkışı birden oldu ama sivasınki uzun süreli bi çıkış.. b.uygunun göreve gelmesinden sonra 34 hafta yani bi sezon geçmiş bu 34 maç sonunda fb:66,gs:65,svs:64,bjk:61 puan toplamış.. sadece bilgilendirme amacı ile yazılmış bi iletidir, tepkiye devam
tarafsız yorum yapsana önce sivas takımmı da gelip uzun süreli falan diyosun 2 senede mi oluyor bu süre daha yteni süper lige cıktınız 2 hafta sonra 4 büyük içined e girersiniz dimi
Gülüyorum sadece
Sanane be adam kimin şampiyon olacağından sivastan şampiyonluk sıkıntımda yok olamazda fakat kimleri temsil ederek böyle bir zuhurda bulundun anlamadım............
Bence olabilir fakat sadece sivas değil diğer anadolu kulüplerinden bir tanesi şampiyon olsun.
Şuanda ki durumda sivas iyi olduğu için söylenmiş bir söz olduğunu düşünüyorum. Aynı durumda Antep Gençlerbirliği veya başka bir kulüp olsa aynı şeyin söyleneceğine inanıyorum.
Biz zaten şampiyon olamayacağız bu sene.
O zaman BJK,Gs ve Fenerde olmasın Sivas olsun yada başkası olsun
Bu YÖnetİm Tam Bİr Basİretsİzler Ordusu. Ey YÖnetİcİ Sen Siradan Bİr Takimda YÖnetİcİlİk Yapmiyorsun!!! Koskoca Trabzonspor'un YÖnetİcİsİsİn Senİn Takimin Şampİyon Olamiyorsa Sen Otur Da Ona Yan Sana Ne Hangİ Takimin Şampİyon OlacaĞindan?
Yorum