Senol Günes'in takmin basina getirilmesi en dogru tercihti... Ziya Hoca sayesinde 3 gündür dogru düzgün uyuyamiyordum. Dün gece saat 23 civarinda televizyon izlerken NTV'den yayinlanan SON DAKIKA haberiyle çok sevindim Senol Günes'in takimin basina getirilmesine..[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]
Aslinda hersey tam hissettigim gibi gidiyor. Senol Hoca Milli Takim'dan ayrildiktan sonra bir çok kisi gibi bende inanmistim Trabzonspor'umuzun basina geçecegine... Daha birsey demeye gerek var mi? Tüm camiamiza hayirli olsun..
HOSGELDINYUVANA SENOL HOCA
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Milli Takimlar Eski Teknik Direktörü Senol Günes, Trabzonspor Yönetimi'nin dün aksam aldigi karari degerlendirerek "Mevcut yönetimin teknik direktörlük için beni düsünmesi gurur verici. Ama ben daha önce de açikladim. Simdilik bir takim çalistirmayi düsünmüyorum" dedi.

Yorum