Senol Günes’le Yeniden..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • zahido
    • 19.06.2004
    • 7542
    • İstanbul

hayir abiler kolpa haber az önce kiziyla görüstük kesinlikle yok öyle bisey ve kesinlikle trabzonspor dahil hiçbir takimi çalistirmiycakmis
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• zahido
      • 19.06.2004
      • 7542
      • İstanbul

tabiii belli bi süre için zaten istanbula daha yeni tasindilar
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ziya Dogan
        • 14.10.2004
        • 89

bence yanlis bir secim

Yorum

• Cakoba
          • 30.10.2004
          • 11

ya senol günesle 96'da neler yasadigimizi ne cabuk unuttuk arkadaslar. sizleri anlamak da güçlük çekiyorum. yeniden göz göre göre bu adama evet demek ya da bu tercihi onaylamak nasil bir mantik anlamiyorum... umarim daha basarili bir tercih yaparlar teknik direktörlük için
          inadina BORDO-MAVI

Yorum

• Mehmet
            • 31.05.2004
            • 3508
            • Özel şirket çalışanı.
            • İstanbul

Zaman tam zamani.. Efsane geri dönsün.

Senol Günes hocaya tam destek. Umudlarim gerçeklesiyor galiba.

Heyecan ve mutluluk duymaya basladim simdiden.
            hobisi amatör fotoğrafçılık >>
            .

Yorum

• Guests

Haberler

Senol Günes?e Karar Verildi
              Yönetim Kurulumuz, Ziya Dogan?in istifasinin ardindan bosalan teknik direktörlük görevine Senol Günes'in getirilmesine karar verdi.

Yönetim Kurulumuz bu aksam saat 19:30'da Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde olagan yönetim kurulu toplantisini gerceklestirdi. Yaklasik 2.5 saat süren toplantiya Yönetim Kurulu üyelerimizin tamami katildi.

Toplanti sonrasi Yönetim Kurulumuz adina bir açiklama yapan Kulüp Baskanimiz Atay Aktug, Trabzonspor camiasinin çok merak ettigi konuyu fazla detaylara girmeden açiklayacagini belirterek "Yönetim Kurulumuz bu aksam bütün üyeleri ile toplandi. Trabzonspor'da bosalan teknik direktörlük görevine sayin Senol Günes'in getirilmesine karar verdi. Senol Günes ile ön görüsmeler yapmak üzere beni yetkili kildi. En kisa zamanda Senol Günes ile görüsmelere baslayacagim" dedi.

Resmi sitede yayina girdi.

Yorum

• gultekinsurul
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 02.07.2004
                • 354
                • Yönetici
                • Samsun

SENOL HOCA HAYIRLI OLSUN.[img]smileys/smiley17.gif[/img]

AMA SU DA VARKI SENOL HOCA ÇOK DUYGUSAL BIRISI. TRABZONSPORUN VERDIGI ONURLU MÜCADELENIN HER ZAMAN KARSISINDA OLAN SEREF YOKSUNU ISTANBUL MEDYASI ONU YIPRATMAK IÇIN ELINDEN GELENI ARDINA KOYMAYACAK.[img]smileys/smiley7.gif[/img] BUNDAN SÜPHENIZ OLMASIN. DOLAYISIYLA TRABZONSPOR TARAFTARI SENOL GÜNESE HER ZAMANKINDEN ÇOK DESTEK VERMELI. YÖNETIMDE HER ZAMAN ARKASINDA DURMALI VE BUNU DA AÇIKÇA GÖSTERMELI. YOKSA SENOL HOCAYI MILLI TAKIMDA OLDUGU GIBI YERLER. [img]smileys/smiley18.gif[/img]

TARAFTARIMIZA BURADAN SESLENIYORUM. IKI MAÇ KAYBEDINCE BURADA SENOL HOCAYI ASIP KESMEYIN. INSALLAH YÖNETIMDE SENOL HOCAYLA EN AZ BES SENELIK SÖZLESME YAPAR.
                İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• deco
                  • 29.05.2004
                  • 196

Haydi Senol Hoca sira sende mutlu iyi haberlerini bekliyoruz..

Devrim'i Gerçeklestirecek Dogan ''GÜNES''tir...
                  [b]Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

• melrok
                    • 22.07.2004
                    • 504
                    • Ankara

teknik adamligi kabul ederse insallah basarili olur. basari içinde uzun vadeli sözlesme sart.
                    BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                    ÜLKERE HAYIR

Yorum

• ARAGORN01
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 07.06.2004
                      • 631
                      • BANKA MÜDÜRÜ
                      • İstanbul

Benim tahminin su asamada yani kongreden önce kabul etmeyecektir. Çalisacagi baskani görmek isteyecektir.

There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• $FIRTINA61$
                        • 02.07.2004
                        • 1331
                        • Amasya

arkadaslar senolgelirse cok süper olacak takimiz hem güzel futbol hemde korkmayarak oynayacak ve sampyionlugu alabiliriz
                        FIRTINA61

Yorum

• kadirsa_2000
                          • 31.05.2004
                          • 421

Arkadaslarim abilerim bencede daha simdiden gelmis gibi konusmamak lazim çünkü dün gece toplantida sadece teklif götürme karari alindi ama teklifin sonucu ne olur bilinmez. Duygusal olarak (tamamen duygusal(!) degil, çünkü simdi egri oturup dogru konusalim tamamen duygusal olursa Senol Hoca'ya para yetistiremeyiz, paraya tamah eden yönü malum).

Ben genel olarak Senol Günes ismine sicak bakmiyorum, eger gelecek olursa tek tesellim TRABZON'lu ve TRABZONSPOR'LU olusu. Birde su var artik bir t.direktörgeçmisi olan, belli basarilara imza atmis olan bir t.direktör olarak gelecek. Bu durum öncelikle futbolcularin hocaya inancini etkiler, bu yönden bakilirsa yararli olabilir.

Ama ne yalan söyleyeyim hala tam olarak kabullenemiyorum bu ismi. TRABZONSPOR'UMUZ için en hayirlisi ne ise o olur insallah.
                          Yer BORDO Gök MAVI

Irtibati koparmayalim...

Yorum

• shipbroker61
                            • 29.05.2004
                            • 478
                            • Denizcilik
                            • İstanbul

cok acik soylim, bizde (ozellikle taraftarlarda) bu zihniyet degismedigi surece daha cok senollar, ziyalar, ahmetler, mehmetler oguturuz biz.

eger ikisi icinde hayirlisiysa insallah olur... yani hem trabzon hem de senol gunes icin....
                            HERSEY YALAN OLSA BILE
                            EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

• Emorfo
                              • 31.05.2004
                              • 7394
                              • Gazeteci
                              • İstanbul

Camianin büyük bir kesimi Senol Günes'i istiyor. Ancak Senol Günes gelmezse sasirmayin.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ümit
                                • 23.06.2004
                                • 108

Tabiiki Senol hoca gelecek.Çünkü baska olan daha iyi bir ismi getirme lüksümüz yok bizim.Senol hoca 96 da sampiyonlugu kil payi kaçiran bir ts teknik direktörüdür ve çok duygusaldir.takim biraz kötü giderse adamin üzerine gidilmemelidir.96 dan sonra senol hoca adina köprünün altinda çok sular akmis ve kalitesini ispatlamistir.Yani senol hoca pismistir.Trabzoludur Trabzonsporludur.ONA SONUNA KADAR DESTEK OLMALIYIZ.Sevgimizi göstermeliyiz.Ayrica Karadeniz'de okuduguma göre yardimciligina Hami ve Lemi getirilecekmis ve senol hocada bu isimlere sicak bakiyormus.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Hepimiz için hayirlisi olur insallah,kongreden sonrasow yeniden GÜNES ile baslayacaktir.Senol'a Trabzon'um...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                Elnino 61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...