Ziya Doğan İstifa Etti!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Kaan Dilek
    • 01.05.2006
    • 1048
    • Almanya

ziya dogan masal anlatmaya devam ediyor...
    insanlari kandirmaya devam ediyor...

bu takim sampiyon olacak gücteymis hey Allahim ya ne halere kaldik...
    Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• TUFİÇİLO
      • 26.05.2007
      • 146
      • CAFE İŞLETMEÇİLİĞİ

azıcık evet azıcık onurun varsa zerre kadar evet yanlış duymadın ziya doğan azıcık şerefin varsa defolup gidersin. yüzsüz herif git artık yeter lan öldürtmeye mi çalışıyon kendini??..
      karacahil defol git ve bi daha da trabzona gelme ziya doğan.....
      özlemişim futbolu

Yorum

• zeki gursoy
        • 28.08.2006
        • 1129
        • Kamu Görevlisi
        • Düzce

ziyaaa...
        senden nefret ediyorum..
        takımın dibe vurdurdun..
        bu yönetimi nasıl kandırıyosun sen anlamadım..
        nooluyo o toplantılarda..
        seni...aaahhhh ah..
        çok kulaklarını çınlatıyorum çok..
        ama basın çarpıtmıyo, ben direk çınlatıyorum...
        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• fanatikdevri

yeter abi yuklenmeyın artık sonucta bzım takımımızın teknık adamı takıma saygı ıcın bıras susalım..
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Mayls
            • 27.02.2005
            • 8752
            • Serbest Meslek
            • Almanya

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
            yeter abi yuklenmeyın artık sonucta bzım takımımızın teknık adamı takıma saygı ıcın bıras susalım..
            O zamanda taraftar beni seviyor diye iyice yapisir takima
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kasım Hilal

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi

Biz de ona benzer şeyler söylüyoruz..
              Taraftara biraz saygısı olsa da istifa etse olmaz mı?
              Yok ille de Aralıkta tekme yemeyi istiyor ise ben de aklıma geleni söylerim!
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Bıyıkoğlu

Ziya Doğan'ın takımın başından gitmesini bende istiyorum. Ama her seferinde aynı senaryonun tekrarlanması artık sıkıcı oldu. Biri geliyor büyük umutlar besleniyor sonu yine hüsran, yine gitsinmi kalsınmı tartışmaları, ne olacak bu takımın hali vs.
                Başka bir sorun var ama ne? ve nasıl düzeltilecek?
                Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• coolank
                  • 09.08.2006
                  • 6506
                  • İstanbul

Avrupa'da hüsran yaşatan Trabzonspor'un teknik direktörü Ziya Doğan'ın kaldığı otel odasına 'İstifa et' yazılı mektup bırakıldı...

Ziya Doğan, kaldığı Zorlu Grand Otel'in 4'üncü katındaki odasına dönüşünde kapısının altından atılan mektupla karşılaştı. İçeriğinde tehditler de bulunduğu iddia edilen 2 sayfalık mektupta, Trabzonspor taraftarı olan kişinin bordo mavili takımın aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Ziya Doğan'ı suçlayarak, “Senin yüzünden sokağa çıkamaz oldum, çocuklarımın yüzüne bakamıyorum, psikolojim bozuldu. Sen ne hakla orada durabiliyorsun?“ ifadelerine de yer verdiği öğrenildi.

Trabzon'da yayın yapan medyatrabzon.com isimli internet sitesi, Ziya Doğan'ın mektupla birlikte yönetim kuruluna başvurduğu ve, “Artık taraftarlar odamın kapısına kadar gelip mektup bırakıyorlar“ diye yakındığı belirtildi.

Yönetim kurulunun ise Ziya Doğan'a, “Bu mektupla ilgimiz yok“ cevabını verdiği kaydedildi. İki sayfalık mektup hakkında Yönetim Kurulu'nun bir araştırma yapacağı kaydedildi.

Yorum

• Murat Altun

Yönetim kurulunun ise Ziya Doğan'a, “Bu mektupla ilgimiz yok“ cevabını verdiği kaydedildi.

demekki ziya yönetimden de şüphelenmiş ))

Yönetimin cevabına bak yaa nsıl bir yöentimimiz var demek yönetimin öyle bir metup gönderme şansıda var çekip ziyaya söyleyemiyorlar )

yönetimde ziyada birbirinden yüzsüz birbirinden onursuz alayınız defolun gidin

mektubu yazan kardeşimizede tebrikler
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• irfanb
                      • 29.01.2006
                      • 7731
                      • Almanya

İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi
                      Yönetim kurulunun ise Ziya Doğan'a, “Bu mektupla ilgimiz yok“ cevabını verdiği kaydedildi.

demekki ziya yönetimden de şüphelenmiş ))

Yönetimin cevabına bak yaa nsıl bir yöentimimiz var demek yönetimin öyle bir metup gönderme şansıda var çekip ziyaya söyleyemiyorlar )

yönetimde ziyada birbirinden yüzsüz birbirinden onursuz alayınız defolun gidin

mektubu yazan kardeşimizede tebrikler
                      Bir de bakmisiz Ziya kovulmus ve yönetime demis " Alin mektuplarinizi verin mektuplarimi"

Yorum

• Murat Altun

Birde bu ziya dan bir halt olmayacağını herkes anladı eskiden spor prograalrında ezikelrin yalakaları bile istikrar bi4raz sabır diyorlardı ziya ve Trabzonspor iyi olacak filna diyen densizler vardı artık bütün yorumcular ziyanın saçmaladığını Trabzonda hiç ümit kalmadığını harcadığı yıldızları yetenekleri söylüyoralr bizlarin aylar önce söylediklerini

sadece bunu anlmayan nuri ve ziya dan başka kimse aksini söyleyemiyır artık

aslında onlarda biliyorlarda artık mucizei bekliyorlar battı balık yan gidermi diyorlar yoksa aşırı yüzsüzlüklerindenmidir yoksa harbiden bukadar embesillermi iyi yönetiyorz filanmıdüşünüyorlar
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Jester
                          • 24.07.2006
                          • 3057
                          • İstanbul

Bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum!
                          Çünkü gereksiz, çünkü doğru değil.
                          Amaca hizmet edecek doğru bir başlık zaten var: Yeter artık yönetim istifa!
                          Bu yönetim başta kaldıkça Ziya Doğan gitse dahi herhangi bir başarı mümkün mü sanki?
                          Başka bir yönetim gelince de ilk işi yeni hoca getirmek olacağına göre..
                          Kökten çözüm, tam çözüm!
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• _SeRKaN_
                            • 14.06.2007
                            • 3990
                            • Grafiker
                            • İstanbul

BU herifi verecen bir kulübün altyapısına (ama bizim değil Alah etmesin) teslim edecen buna defans oyuncularını gün boyu onları çalıştırsa yeterlidir çünkü bunun başka bir iş yapacağı yok bunun felsefe anlayışı orta sahayı geçmiyor...
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Cino
                              • 18.09.2006
                              • 95
                              • mühendis

Z. Doğan 'dan önce yönetim gitmeli. Onlar Trabzonspor 'a daha çok zarar veriyorlar. Sonra Z.Doğan da gidebilir. Üç büyükler yerli ve yabancı bence çok iyi transferler yaptılar. Bizimkiler ne yaptı ? Takım süper, transfere gerek yok dediler... Kafayı yiyecem yaa, sanki son 2-3 sezonun bütün kupalarını silip süpüren takımından bahsediyorlar... Sıradan bir takımın taraftarı olduk sayelerinde... Yazık ya, valla yazık... Nerelerden nereye... Bu kadar kolay olmamalıydı... Artık zor döneriz eski günlere... Maziye bakar avunup dururuz. Yazıklar olsun...

Yorum

• ayvaz
                                • 31.07.2007
                                • 690
                                • asker
                                • Van

istifa etsene artık ne bekliyon
                                varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma