Ziya Doğan İstifa Etti!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • zafer6161
    • 20.10.2004
    • 18670
    • Trabzon

Hani DOĞAN konuşacaktı

Ziya Doğan, sıkıştığı zaman zamanı gelince konuşacağım millet susacaktı demişti...

Konyaspor maçı sonrası istifa eden teknik direktör Ziya Doğan, o dönem açıklayacağım şeyler var diyerek susmuştu.

Daha sonra bu Ziya tekrar Trabzonspor'un başına geldi. “Hocam açıklasanız artık” gibi söylemler karşısında ise susmayı tercih etti.

Üstüne üstlük bir de görevi başındayken bazı insanları da suçladı.

Açıklayacağım bir şeyler var dedi yine. Tam 3 yıldır duyduğumuz söz ama fazlası yok. Yani Doğan, “Söyleyeceklerim var” diyor fakat gerisini getirmiyor. Düşünmemek elde değil. Acaba Sayın Doğan insanları mı kandırıyor? Yoksa bildiği şeyler varda gizliyor mu? İşin doğrusu Doğan açıklamadıkça bilinmez. Bakalım ne zaman açıklar. Bunu da zaman gösterecek
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• S.DEMİRCİ
      • 04.07.2007
      • 2573
      • mühendis
      • İstanbul

yok öyle.....biraz keyfini sürelim........ ziya doğandan kurtulduk....... şaka bir tarafa TRABZONSPOR tarihinde adının bile anılmasına gerk yok.........en iyisi unutalım diyeceğim ama bir süre daha budayıp kuşa çevirdiği takımı izlemek zorundayız.....

Yorum

• Rahim.K
        • 29.07.2007
        • 393
        • -
        • İstanbul

Allaha şükürler olsunki Ziya Dogan'dan kurtulduk.Beşiktaş maçında 2:0 öndeyken takıma defans yapın demesi beşiktaş maçını kaybettirdi bize.Ama Beşiktaş maçıyla gelen ziya yine Beşiktaş maçıylada gitti.Artık ziya istifa ederse diye söz verdigim Baklavaları dagıtmaya geldi iş.Şuanda sadece Morinho boşta.Bize gelirmi acaba

Yorum

• Ahmet Faruk
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 03.10.2007
          • 7560
          • Uçak Mühendisi
          • İstanbul

İlk olarak Lokosuave tarafından gönderildi
          Allaha şükürler olsunki Ziya Dogan'dan kurtulduk.Beşiktaş maçında 2:0 öndeyken takıma defans yapın demesi beşiktaş maçını kaybettirdi bize.Ama Beşiktaş maçıyla gelen ziya yine Beşiktaş maçıylada gitti.Artık ziya istifa ederse diye söz verdigim Baklavaları dagıtmaya geldi iş.Şuanda sadece Morinho boşta.Bize gelirmi acaba
          Baklavaları nerde dağıtıyosunuz ve kime dağıtıyosunuz

Yorum

• CAFER ÖZER
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 29.05.2004
            • 5853
            • Mali Müşavir
            • İstanbul

Ne kadar seveni varmış şu Ziya Doğanın
            Bırakın ya adamın yakasını Dolduruşa gelmeyin.
            Trabzonspor tarihine kara bir leke olarak geçti.
            Koskoca takımı DağıttıKimini futbola küstürdüKimini yedek kulübesinde Çürüttü.
            Bırakın Futbol fakiri Bundan sonra ne yaparsa yapsın
            A.GÜCÜ MAÇINDA POSİZYON VERMEDİK diye övünen bir adam bundan sonra ne hali varsa görsün.
            Daha adını anmayalım şu adamın.
            Dolduruşa gelmeyin bana Zaman verin,Biraz süre verin diyordu.Artık Ömür boyu süre verdik.
            Bizden Atlasın,Nerde patlarsa patlasın.
            Bırakın bu başlığı görmek Ziya Doğan Lafını bile duymak bana Futboldan nefret getiriyor.
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Cem Balcı
              Forum Yöneticisi
              • 16.09.2007
              • 14200
              • Mağaza yöneticisi
              • Ankara

Allahım sana şükürler olsun küme düşmeden kurtulduk şu adamın elinden.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Emiroğlu
                • 17.05.2005
                • 3447
                • Jeofizik Mh. - İş Güvenliği Şefi
                • İstanbul

Ziyæn Doğan istifa etti ve benim internetim kesik ! BMN'ye giremiyorum !...Allahım ne talihsizim ben !

Sana da gider ayak son bi lafım olsun !

Artık büyük kulüplere! gitmen için birileri senin başarısız olmanı istemiyor ! Hadi büyük bir kulübe gitsene ! Yok yok,bir kulübe gitsene !

Mutlu haberi öğrendiğim gün,şu öğrenci halimle,okulda tanıdığım,o gün rastladığım herkese en azından bir çay,tost vs ısmarladım...Helâli hoş olsun !
                En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 25.10.2007, 04:10.
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Ömer TOPAL
                  • 24.09.2007
                  • 3704
                  • ticaret
                  • Samsun

tavuk gibi yondu takımı ziyankar Neyse nihayetinde oda Allahın yarattıgı bir insandır, bir cogumuzunda buyugudur...saygı sınırlarını aşmadan..TAŞLAYIN
                  volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Harun
                    • 31.05.2004
                    • 7993
                    • Tekniker
                    • Sakarya

Ziya Doğan defteri ve başlığı açılmamak üzere kapatılmıştırHayırlı ,uğurlu olsun...
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...