Ziya Doğan İstifa Etti!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Nytre
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 31.05.2004
    • 10231
    • Trabzon

ziya doğanın hocalığından umudumu kestiğim an ve sabırlarımı tükettiği an galatiyle yaptığımız ilk maçtı...
    ziya bu yaştan sonra düzelmez.. ne mantalitesi ne tavırları ne de skorları...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Fatih
      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 02.01.2005
      • 20408
      • Trabzon

yönetim çıkar hocamızın arkasındayız der
      Bordomavi.net

Yorum

• a f s
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 03.08.2006
        • 12497
        • Grafik Tasarimci
        • İstanbul

İki Soru

Sorumun ikincisi : Ziya Hoca'nın sözleşmesi ne zaman bitiyor?
        Bu da birincisi : Yönetimler yeniden seçilince aynı yönetim bile devam etse hocalar nezaketen istifa ediyor, seçim öncesi veya sonrası böyle kısa da olsa şanslı bir gün yaşama şansımız var mı?

Sen de yıpranmasan, biz de yıpranmasak?
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Eren Uğur Ayar
          • 02.09.2005
          • 1245
          • Kocaeli

Bu yönetim takımın başında olduktan sonra ziyadan zor kurtuluruz.
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• atlantis
            • 31.07.2006
            • 1488
            • İstanbul

Şu Ziyanın resmini, ismini duyunca huzurum bozuluyor, bukadar bir insana gıcık olmadım...
            Baş belası oldu, gitmekte bilmiyor yüzsüz herif...
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Semih58
              • 29.05.2004
              • 1436
              • Ankara

Güle güle ZİYA güle güle demezsek olmaz bu işler.Canım yazı yazmak dahi istemiyor.Bu nedir yaaaaa.TRABZONSPOR'a canım feda ama bu alınan futbolcularla olmaz diye düşünüyorum.
              Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
              Kobra

Yorum

• karatasof
                • 14.10.2006
                • 3051
                • Memur

Bugünki TS yönetimi anlaşılmıştır ki ZD ile elele bu takımı küçülmek için gelmişler.Zaten takımn yarı yöneticisi ZD'nın hemşerilerinden oluşuyor.Bir şekilde takım çoktan gümüşhenespor haline dönmüş.Bunların elbirliği ile yakında gümüşhene ile aynı ligde mücadele eder halede geliriz...
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• anaras
                  • 15.08.2006
                  • 564

gitmez bu boşuna yırtıyoruz oramızı buramızı ne bu gider nede yönetim . ancak taraftar shaya girecek bunlara güzel bir sopa çekecek cezanın kralını yitecez ozaman gidecekler. giderkende bize zarar verip gidecekler. ahada buraya yazıyorum görürsünüzde bakarsınz

Yorum

• Mehmet51
                    • 06.01.2007
                    • 137

oyuncular degisti, hocalar degisti, artik yönetim de degissin.bu saaten sonra istifa etmelerin bir anlami yok.gec kaldilar.artik aralik ayini beklicegiz.insallah ziya hocayla devam ederiz.YÖNETIM ISTIFA!!!!

Yorum

• Ba®ış
                      • 27.05.2005
                      • 6679
                      • zangoç
                      • Uzak Doğu

İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi
                      .insallah ziya hocayla devam ederiz.

Yorum

• EmrahYalçınalp
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 29.05.2004
                        • 5470
                        • Akademisyen

İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi
                        GIRAY BULAK!

BMN'ye ne oluyor? Baslik da silinmis... hmn.... avniaker.net daha cesur....
                        Biraz önce kızımı gezdiriyordum. Bir tur atıp bizim kapının önüne döndüğümüzde bizim mahallenin yumurcaklarının muhabbetlerini dinleyeyim dedim. Bir tanesi diyordu ki "yahu ben olsam giderim Avrupa'yı işgal ederim, bütün güzel sokaklar, caddeler, bankaların hepsi bizim olurdu" Çocuk çok cesurmuş di mi? Koskaca TC Devletinin cesaret edemediği bir şeyi yapmaktan bahsediyor...!!!

Anlayana...

İlk olarak 50grad tarafından gönderildi
                        giray bulagi trabzonlulugu ve trabzonsporlulugu disinda tnaimam etmem ancak assagida ettigi laflari okuyunca gercekten onun gibi birisinin trabzonlu olusundan gurur duyarken basimizdaki musibtten de igrendim diyebilirim.
                        sizlerde okuyun arkadaslar ve farki görün. yazinin tamami ntv.com.tr de

"Son olarak şunu sormak istiyorum. Zelenka iddialı transferlerden biriydi ama bir türlü istenilen performansı vermedi. Sizce bu sene istenileni verecek mi?
                        Şimdi bu gibi oyuncuları bizim ülkede ve seviyede oynatmak çok zor. Bunlar 2. ve 3. hamleleri olan futbolcular. Yani oyunu, sıradan bir oyuncudan daha farklı düşünüyorlar. Yani futbolda arkadaşınızın nereye koşacağı kadar topu nereye atacağı da önemlidir. Zelenka 3. ve 4 . hamleyi düşünüp topu ileri pas yapıp oraya diğer oyuncu koşmadığı zaman bunun sorumluluğu Zelenka'nın üzerinde kalıyor. Aynı şekilde bu tip oyuncuların diğer oyuncular ve gruplar tarafından da desteklenmesi, korunması lazım. Anadolu'da bu tip oyunculara diğer oyuncular tepkili oluyorlar. Ama bana göre bu oyuncuları desteklemek lazım. Zaten sistemleri bu tip oyuncular değiştirir."
                        ziya anliyor musun simdi marchenin musampanin yattaranin symkonun neden seninle oynamayadigini ve asla oynayamayacagini?
                        cünkü sen alcakgönüllülük nedir, futbolcunun psikolojik dili nedir bilmezsin. sana göre oynuncu hoca ne derse onu yapacak hasna gibi ayman hüseyin serkan gibi... davaroglu...
                        Hakketten güzel yorumlamış... Gerçi kendisinin hoca olduğu dönemde Hami'nin ipinin çekilmesi operasyonu başlatılmaya çalışılmıştı, ama yine de kafasının çalıştığını düşündüğüm biridir Giray Hoca. Hocan ya bu tür futbolcular gibi 3-4 hamle sonrasını görecek, ya da Giray Hoca gibi durumun farkında olacak. Milan'la birebir yaptığımız görüşmede Musampa'dan dünyanın şeyini öğrendiğini, yıllarca arkaya dönüş hareketlerinde ters ayakla çıktığı için kaybettiği çok önemli bir kaç saniye konusunda onu uyaran tek kişinin Musampa olduğunu söylemişti mesela...

Kısaca, ZD'ın Musampa, Szymek ve Marcelinho hakkında görüş belirtebilecek donanımda olmadığını düşünüyorum. Sonuçta birisi çıkar "sen de bu konuda görüş belirtecek donanımda değildin" derse saygı duyarım. Ama çok ciddi bir biçimde hocanın oyuncu tercihlerinde sürekli aynı tip oyuncuları tercih edip, diğer bazı aynı tip oyuncuları hem takımdan hem de futboldan uzaklaştırdığını gördükçe aklıma başka birşey gelmiyor.

Yorum

• EmrahYalçınalp
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 29.05.2004
                          • 5470
                          • Akademisyen

İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi
                          oyuncular degisti, hocalar degisti, artik yönetim de degissin.bu saaten sonra istifa etmelerin bir anlami yok.gec kaldilar.artik aralik ayini beklicegiz.insallah ziya hocayla devam ederiz.YÖNETIM ISTIFA!!!!
                          Hocam, sakın Ziya29 olmayasın sen?
                          Şaka...

Yorum

• champions
                            • 04.05.2006
                            • 8704
                            • İstanbul

Siz burda hocanın aleyhinde yazarak onun konsantrasyonunu bozuyorsunuz İşte tam da bu nedenden kaynaklanıyor başarısızlığımız Yani azıcık destek verseniz şimdiye çoktan şampiyon olmuştuk! Pehhh!!! Olmaz olsun böyle hoca

Yorum

• Yavuz Hasan
                              • 27.02.2007
                              • 4987
                              • İzmir

bir gun gelecek sen de gideceksin
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Erdem Keser
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 14.02.2005
                                • 10714
                                • Kim. Müh.
                                • İstanbul

İlk olarak champions tarafından gönderildi
                                Siz burda hocanın aleyhinde yazarak onun konsantrasyonunu bozuyorsunuz İşte tam da bu nedenden kaynaklanıyor başarısızlığımız Yani azıcık destek verseniz şimdiye çoktan şampiyon olmuştuk! Pehhh!!! Olmaz olsun böyle hoca
                                Bu yorumu bi yerden hatırlıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...