Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Büyük Türk Mustafa Kemal Atatürk!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Minnetle anıyoruz. Onlara her şeyden fazlasını borçluyuz. Özgürlüğümüzü borçluyuz.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramında huzurunda seni saygıyla anıyorum Paşam...

Yorum

• Bu ülkenin size ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Atam.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bugün anladım ki ona olması gerekenden daha çok ihtiyacımız var.

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. ( Mustafa Kemal Atatürk )
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gülmek En Çok Atam'a Yakışıyor.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Alev Coşkun'un 6 Ay kitabını okudum ve Atamın ne kadar büyük bir insan olduğunu bir kez daha anladım.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Milleti kendi benliğine sahip yapmayan, milleti asırlarca kendi hakkında gafil bulunduran hep bu cehalettir. Hükümdarların, şunun, bunun, milleti esir gibi köle gibi kullanmaları, bütün vatanı kendi özel mülkleri gibi düşünmeleri, hep milletin bu bilgisizliğinden istifade edilmek sayesinde idi. Gerçek kurtuluşu istiyorsak, herşeyden evvel, bütün kuvvetimiz, bütün süratimizle bu cehaleti ortadan kaldırmaya mecburuz.

Mustafa Kemal ATATÜRK
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Dünya'nın en karizmatik lideri...Evet gülmek en çok ona yakışıyor.Mavi göz,sarı saç en çok ona yakışıyor.Liderlik en çok ona yakışıyor.Asker kıyafeti,ceket,kıravat en çok ona yakışıyor.
                    Özledik seni,hiç görmemiş olsak da..Çünkü biliyoruz senin gibisi bir daha gelmeyecek Dünya'ya..
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Evet dünya'nın en büyük devrimcisi

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet dünya'nın en büyük devrimcisi
                        Ve ona en çok ihtiyacımız olduğu zamanlardan birindeyiz.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ve ona en çok ihtiyacımız olduğu zamanlardan birindeyiz.
                          Kesinlikle...Devrimlerine,inkılaplarına,Dünya görüşüne,stratejilerine...Atatürk'ümüze ihtiyacımız var.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• En büyük devrimci demek bana çok doğru gelmiyor.
                            Tarihin en büyük devrimcileri peygamberlerdir bence. (Genellikle) sapık toplumlara gönderilen ve o toplumları tamamen değiştiren insanlar...
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim'cim, konuyu detaylandırmayacağım ama peygamberler seçilmiş kişilerdir. Seçilerek gönderiler. Seninde belirttiğin gibi sapkın kavimleri yola getirmek için, onlar birer elçidir. Yaradan'dan bizlere...
                              Mustafa Kemal ise daha önce cumhuriyetin c'sinden bir haber millete cumhuriyeti hediye etmiştir. Bu büyük bir devrimdir.
                              En son Hotaman tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 21:49.

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selim'cim, konuyu detaylandırmayacağım ama peygamberler seçilmiş kişilerdir. Seçilerek gönderiler. Seninde belirttiğin gibi sapkın kavimleri yola getirmek için, onlar birer elçidir. Yaradan'dan bizlere...
                                Mustafa Kemal ise daha önce cumhuriyetin c'sinden bir haber millete cumhuriyeti hediye etmiştir. Bu büyük bir devrimdir.
                                Amacım tartışma çıkarmak ya da Atatürk'ün devrimlerini küçümsemek değil. Ayrıca Atatürk de Tanrı'nın Türk milletine bir armağınıdır bence
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X