İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Forum Yenileniyor!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Son madde tamam sanki başlığı "en aktif kullanıcılar" diye yanıltıcı olmasa. Diğer konular ne oldu?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bende bazen trendeyken 4G'ye düşünce sayfaları ve siteyi açmıyor. O sebeple sordum.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yok öyle bişi değil bu, açıldımı 4G ye düşüncede açılıyor ama bir açılmadımı glasfaser olsa yine açılmıyor
Yorum
-
İlk olarak Yenal SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sorununuzu hallettik.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ana sayfa da görünmesine rağmen Trabzonspor Teknik & Futbolcu Kadrosu başlığına girince bazı futbolcu başlıkları çıkmıyor. Ne zaman düzelirdiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkunan bildirim, okunmamış gibi kalmaya devam ediyor. Tercihlerimden kaynaklı bir problem mi yoksa herkeste böyle mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Atılan mesajlarda üstte tarih ve saat yaziyor mesela 25 08 2025 , 13.40 yaziyor. Bu kısımda kısa süre öncesine kadar, "bugün", "5 dk önce, 1 saat önce" vs yaziyordu yeni mesaj mi ne zaman atılmış anlıyordum.
Bu kısımla oynandi galiba. Şimdi sanki eski mesaj okuyormusum gibi oluyor, mesaj yeni atilmis ama sanki eski mesajmis gibi.
Yaw tam foruma adapte olacağız, şöyle ufak ama can sıkan şeyler cikiyor. Oynamayın abi şunlarlaKucuk detay gibi ama beni mesela cok rahatsiz etti şu olay. Tarihe bakiyorum bugun mu yazmis kac saat önce yazmis falan.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtılan mesajlarda üstte tarih ve saat yaziyor mesela 25 08 2025 , 13.40 yaziyor. Bu kısımda kısa süre öncesine kadar, "bugün", "5 dk önce, 1 saat önce" vs yaziyordu yeni mesaj mi ne zaman atılmış anlıyordum.
Bu kısımla oynandi galiba. Şimdi sanki eski mesaj okuyormusum gibi oluyor, mesaj yeni atilmis ama sanki eski mesajmis gibi.
Yaw tam foruma adapte olacağız, şöyle ufak ama can sıkan şeyler cikiyor. Oynamayın abi şunlarlaKucuk detay gibi ama beni mesela cok rahatsiz etti şu olay. Tarihe bakiyorum bugun mu yazmis kac saat önce yazmis falan.
Şimdi bu ayarla ilgili bir durum daha var. Kullanıcılarımız profil ayarlarından Ayarları Düzenle - Hesap adımlarını izleyerek,
Tarih ve Zaman Seçenekleri'nde şunu seçmeliler. Şayet bu olmazsa zaman ayarları herkeste farklı görünebilir. 16 dakika önce yazan şey, 2 saat 16 dakika önce gibi görünebilir.
image.png
En son Yenal SARAL tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
Yorum
-
Hemen de fark edin zaten
Şimdi bu ayarla ilgili bir durum daha var. Kullanıcılarımız profil ayarlarından Ayarları Düzenle - Hesap adımlarını izleyerek,
Tarih ve Zaman Seçenekleri'nde şunu seçmeliler. Şayet bu olmazsa zaman ayarları herkeste farklı görünebilir. 16 dakika önce yazan şey, 2 saat 16 dakika önce gibi görünebilir.
image.png
Neyse şu an oldu.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tıklayıp silmek gerekiyor sanırım.
edit: Şimdi tüm bildirimleri okudunuz diye not çıkıyor, yenal düzeltti sanırım.En son Ufuk tarafından düzenlendi; 4 gün önce.( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Çıkart" dediğimde de yenileri bir süre bildirim olarak gözükmüyor. Dün maçtan önce 3 bildirimi çıkart dedim, maç boyunca alıntıların hiçbiri bildirim olarak düşmedi.
edit: Şimdi tüm bildirimleri okudunuz diye not çıkıyor, yenal düzeltti sanırım.
Yorum
-
Hemen de fark edin zaten
image.png
şuan "x dakika önce" yazıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum