Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kanka evde wlan var internet olmasa hicbir websiteye giremezsin dimi
    Bende bazen trendeyken 4G'ye düşünce sayfaları ve siteyi açmıyor. O sebeple sordum.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son madde tamam sanki başlığı "en aktif kullanıcılar" diye yanıltıcı olmasa. Diğer konular ne oldu?
      Aynen mesela adı Çevrimiçi Üyeler olabilir.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bende bazen trendeyken 4G'ye düşünce sayfaları ve siteyi açmıyor. O sebeple sordum.
        Yok öyle bişi değil bu, açıldımı 4G ye düşüncede açılıyor ama bir açılmadımı glasfaser olsa yine açılmıyor
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok öyle bişi değil bu, açıldımı 4G ye düşüncede açılıyor ama bir açılmadımı glasfaser olsa yine açılmıyor
          Sorununuzu hallettik.
          --
          Markanızın ilk izlenimi için ikinci bir şanşınız olmayacak.

https://larus.web.tr

Yorum

• İlk olarak Yenal SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sorununuzu hallettik.
            Çok tşk ederim
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Okunan bildirim, okunmamış gibi kalmaya devam ediyor. Tercihlerimden kaynaklı bir problem mi yoksa herkeste böyle mi?
              ( ゚д゚)

Yorum

• Ana sayfa da görünmesine rağmen Trabzonspor Teknik & Futbolcu Kadrosu başlığına girince bazı futbolcu başlıkları çıkmıyor. Ne zaman düzelir
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okunan bildirim, okunmamış gibi kalmaya devam ediyor. Tercihlerimden kaynaklı bir problem mi yoksa herkeste böyle mi?
                  Tıklayıp silmek gerekiyor sanırım.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Atılan mesajlarda üstte tarih ve saat yaziyor mesela 25 08 2025 , 13.40 yaziyor. Bu kısımda kısa süre öncesine kadar, "bugün", "5 dk önce, 1 saat önce" vs yaziyordu yeni mesaj mi ne zaman atılmış anlıyordum.

Bu kısımla oynandi galiba. Şimdi sanki eski mesaj okuyormusum gibi oluyor, mesaj yeni atilmis ama sanki eski mesajmis gibi.

Yaw tam foruma adapte olacağız, şöyle ufak ama can sıkan şeyler cikiyor. Oynamayın abi şunlarla Kucuk detay gibi ama beni mesela cok rahatsiz etti şu olay. Tarihe bakiyorum bugun mu yazmis kac saat önce yazmis falan.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atılan mesajlarda üstte tarih ve saat yaziyor mesela 25 08 2025 , 13.40 yaziyor. Bu kısımda kısa süre öncesine kadar, "bugün", "5 dk önce, 1 saat önce" vs yaziyordu yeni mesaj mi ne zaman atılmış anlıyordum.

Bu kısımla oynandi galiba. Şimdi sanki eski mesaj okuyormusum gibi oluyor, mesaj yeni atilmis ama sanki eski mesajmis gibi.

Yaw tam foruma adapte olacağız, şöyle ufak ama can sıkan şeyler cikiyor. Oynamayın abi şunlarla Kucuk detay gibi ama beni mesela cok rahatsiz etti şu olay. Tarihe bakiyorum bugun mu yazmis kac saat önce yazmis falan.
                      Hemen de fark edin zaten

Şimdi bu ayarla ilgili bir durum daha var. Kullanıcılarımız profil ayarlarından Ayarları Düzenle - Hesap adımlarını izleyerek,

Tarih ve Zaman Seçenekleri'nde şunu seçmeliler. Şayet bu olmazsa zaman ayarları herkeste farklı görünebilir. 16 dakika önce yazan şey, 2 saat 16 dakika önce gibi görünebilir.
                      image.png

En son Yenal SARAL tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
                      --

Yorum

Hemen de fark edin zaten

Şimdi bu ayarla ilgili bir durum daha var. Kullanıcılarımız profil ayarlarından Ayarları Düzenle - Hesap adımlarını izleyerek,

Tarih ve Zaman Seçenekleri'nde şunu seçmeliler. Şayet bu olmazsa zaman ayarları herkeste farklı görünebilir. 16 dakika önce yazan şey, 2 saat 16 dakika önce gibi görünebilir.
                        image.png

Hiçbir ayar yapmadım ama mesela üstteki mesajlarda 2 saat önce falan yazıyor yine normale dönmüş gibi. Kafasına göre takılıyor Neyse şu an oldu.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kapatmıştım. Tekrar açtım. Hemen de görün dediğim oydu zaten
                          --

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tıklayıp silmek gerekiyor sanırım.
                            "Çıkart" dediğimde de yenileri bir süre bildirim olarak gözükmüyor. Dün maçtan önce 3 bildirimi çıkart dedim, maç boyunca alıntıların hiçbiri bildirim olarak düşmedi.

edit: Şimdi tüm bildirimleri okudunuz diye not çıkıyor, yenal düzeltti sanırım.
                            En son Ufuk tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Çıkart" dediğimde de yenileri bir süre bildirim olarak gözükmüyor. Dün maçtan önce 3 bildirimi çıkart dedim, maç boyunca alıntıların hiçbiri bildirim olarak düşmedi.

edit: Şimdi tüm bildirimleri okudunuz diye not çıkıyor, yenal düzeltti sanırım.
                              Yoo daha bakamamıştım ona. Ama şey var: Arkada belirli periyotlarla sistem kendini bi vurduruyo. O arada bu da düzelmiştir. Bazen kendi haline bırakmak lazım. Vbulletin de bi can. Ona da gereken hürmeti göstermek lazım. Boru değil 8 milyon mesaj var.
                              --

Yorum

Hemen de fark edin zaten

image.png

hangi ayarı seçersem seçeyim herhangi bir değişiklik olmuyor.
                                şuan "x dakika önce" yazıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X