Şu linkteki site gibi olabilirdi donanımhaberarşivi şeklinde. En azından ayarlarda eski forum temasına dönüş seçeneği de olmalı. Bu forum tasarımını her kim yaptıysa umarım ilgili şahsa çok para ödememişsinizdir. 2025 türkiyesinde en kötü forum sitesi düzeneği bu olabilir. Ayrıca transfer dosyası başlığına mesaj da yazılmıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Forum Yenileniyor!!!
Daraltma
X
-
Tema degise bilir mi ? Yeni Tema asiri yoruyor insani.
Renklendirme beyaz kötü olmus daha gözü yormayan renkler tercih edile bilinir.Yazi fonu biraz daha büyük olabilir.
Tasarim olarak ilk bunlar gözüme carpiyor.
Bazi topiklerde yetkis sorunu mesaji geliyor.
En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 23.06.2025, 19:58.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Yalnız arayüz çok kötü. 30" ekran var. Ekranda her sayfada sadece iki tane mesaj ya var ya yok. her şey kocaman ama yazılanlar küçücük. Tabletten girdim hele orada gözler biraz bozuksa forum iptal. Karınca yazısı gibi yazılar. Büyütüyorsun bu sefer ekranın dışına taşıyor. Şunları çözün arkadaşlar acayip kullanışsız olmuş forum. Bir de ingilizceler var.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun. Yıllardır gördüğümüz şeye alışmışız, başta garip gelmesi normal. Çok daha iyi olacağına eminim.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Keske eskiye donme secenegi koysaydiniz acikcasi biraz kurcaladim hosuma gitmedi eski hali daha pratik ve goz dinlendiriciydi..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Arkadaşlar değişen tema değil sadece 3.8.x den 5.7.x sürümüne yükseltişmiş gördüğüm kadarıyla ben 3.8 sürümlerini çok beğenirdim ama çok eskidi artık bu arada yeni mesajlar kısmını ben mi göremiyorum yoksa yok mu ?Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bende alisamadim daha karisik geldi biraz insallah alisiriz
x test ⚽⚽⚽
youtube test
link testFutbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.( ゚д゚)
Yorum
-
Hayırlı olsun. Telefonun tarayıcısından giriyorum. Şu an için her şey ingilizce. Düzeltebileceğim bir yer bulamadım. Bi de en sık kullandığım yeni mesajlar kısmını göremedim. Umarım daha sonradan eklenir.
Her sayfayı kapattığımda yeniden üye girişi yapmam gerekiyor. Eski sürümde böyle değildi.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 24.06.2025, 05:54.
Yorum
-
Arkadaşlar yazdığınız her şeyi dikkate alıyoruz. Yapılabilecek her şeyi isteklerinize en uygun hale getirmeye çalışacağız.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Beğen 3
Yorum
Yorum