Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şu linkteki site gibi olabilirdi donanımhaberarşivi şeklinde. En azından ayarlarda eski forum temasına dönüş seçeneği de olmalı. Bu forum tasarımını her kim yaptıysa umarım ilgili şahsa çok para ödememişsinizdir. 2025 türkiyesinde en kötü forum sitesi düzeneği bu olabilir. Ayrıca transfer dosyası başlığına mesaj da yazılmıyor.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 23.06.2025, 19:40.

Yorum

mesaj veya alinti bende calismiyor 😇

Yorum

Tema degise bilir mi ? Yeni Tema asiri yoruyor insani.

Renklendirme beyaz kötü olmus daha gözü yormayan renkler tercih edile bilinir.Yazi fonu biraz daha büyük olabilir.

Tasarim olarak ilk bunlar gözüme carpiyor.

Bazi topiklerde yetkis sorunu mesaji geliyor.
        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 23.06.2025, 19:58.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Arayüz tasarımında iyileştirmeler olmalı. İskelet olarak eski arayüz daha başarılıydı. Yeni tasarım güzel fakat dokunuşlar olmalı. Ne kadar sade o kadar iyi. İyi forumlar.
          ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Yalnız arayüz çok kötü. 30" ekran var. Ekranda her sayfada sadece iki tane mesaj ya var ya yok. her şey kocaman ama yazılanlar küçücük. Tabletten girdim hele orada gözler biraz bozuksa forum iptal. Karınca yazısı gibi yazılar. Büyütüyorsun bu sefer ekranın dışına taşıyor. Şunları çözün arkadaşlar acayip kullanışsız olmuş forum. Bir de ingilizceler var.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

İnsaın kendi forumu gibisi yok. Kavuştuk çok şükür

Şu değişim işlerini hiç sevmiyorum.

Yine de hayırlı olsun diyellim
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

Hayırlı olsun. Yıllardır gördüğümüz şeye alışmışız, başta garip gelmesi normal. Çok daha iyi olacağına eminim.
                ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayırlı olsun. Yıllardır gördüğümüz şeye alışmışız, başta garip gelmesi normal. Çok daha iyi olacağına eminim.
                  Bende alisamadim daha karisik geldi biraz insallah alisiriz
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Keske eskiye donme secenegi koysaydiniz acikcasi biraz kurcaladim hosuma gitmedi eski hali daha pratik ve goz dinlendiriciydi..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Arkadaşlar değişen tema değil sadece 3.8.x den 5.7.x sürümüne yükseltişmiş gördüğüm kadarıyla ben 3.8 sürümlerini çok beğenirdim ama çok eskidi artık bu arada yeni mesajlar kısmını ben mi göremiyorum yoksa yok mu ?
                      Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bende alisamadim daha karisik geldi biraz insallah alisiriz
                        Alışılır ya, yeni nesil özellikleri de eklerler diye düşünüyorum. Görsel dokunuşlar daha sonra yapılacaktır.

x test ⚽⚽⚽

youtube test

link test
                        Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                        En son Ufuk tarafından düzenlendi; 23.06.2025, 21:49. Sebep: düzenleme testi
                        ( ゚д゚)

Yorum

eski arama sisteminden kurtulmak güzel olmuş rütbe sistemi de düzeltilmeli bordo mavi renkler eklenmeli. 3d kısımlar düz renk yapılmalı daha modern durur.

Yorum

Hayırlı olsun. Telefonun tarayıcısından giriyorum. Şu an için her şey ingilizce. Düzeltebileceğim bir yer bulamadım. Bi de en sık kullandığım yeni mesajlar kısmını göremedim. Umarım daha sonradan eklenir.

Her sayfayı kapattığımda yeniden üye girişi yapmam gerekiyor. Eski sürümde böyle değildi.
                            En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 24.06.2025, 05:54.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

Arkadaşlar yazdığınız her şeyi dikkate alıyoruz. Yapılabilecek her şeyi isteklerinize en uygun hale getirmeye çalışacağız.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Daha modern ve estetik bir tasarım olmuş, daha güzel de olacaktır, ellerinize sağlık.

özellikleri ekleye ekleye kıvama getiririz.
                                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X