Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayrica x bir konuyu okurken o konuyu bizle beraber hangi uyelerin okudugu ve kac tane de misafir uye olmayan kisinin okudugu eski sitede gozukuyordu.
    Bunu ekledi yenal. Şu anda gözüküyor. Altta en aktif kullanıcılar listesi var, başlığı yanıltmıştır belki.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Epey gelişme oluyor, güzel. Elinize sağlık.

Sabit başlıklar ile normal başlıklar arasında bir geçiş olmalı. Birbirlerinden ayrı oldukları daha belirgin olmalı. Hepsi aynı gibi duruyor. Ana sayfaya girdiğimde normal başlıklar ben buradayım diyordu eskiden.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu ekledi yenal. Şu anda gözüküyor. Altta en aktif kullanıcılar listesi var, başlığı yanıltmıştır belki.
        haaa o o muydu, tamamdir tesekkurler

Yorum

• Selamlar @yenal. İyisin umarım.

Sana iki farklı görünüm yollayacağım. IOS'ta Vivaldi tarayıcı ile giriyorum foruma devamlı telefonda. İlk sayfanın font büyüklüğü çok ideal:
          IMG_8513.jpg
          Ancak örneğin Genel'e girince font daha büyük ve yorucu. Eğer kullandığım tarayıcı ile alakalı değilse ilki gibi olsa sanki daha iyi olur gibi. Ya da ilkinden biraz daha büyük şekilde

IMG_8514.jpg
          Ekli dosyalar
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Saçam bir istek mi olacak bilmiyorum ama şunları değiştirmerniz ve ya büyütmeniz mümkün mü acaba? Tabletten felan girince acayip küçük kalıyor basmak için savaş veriyorsun resmen 🙂

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• bundan böyle buraya her ay xenforo deyip çıkacağım

XENFORO
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selamlar @yenal. İyisin umarım.

Sana iki farklı görünüm yollayacağım. IOS'ta Vivaldi tarayıcı ile giriyorum foruma devamlı telefonda. İlk sayfanın font büyüklüğü çok ideal:
                IMG_8513.jpg
                Ancak örneğin Genel'e girince font daha büyük ve yorucu. Eğer kullandığım tarayıcı ile alakalı değilse ilki gibi olsa sanki daha iyi olur gibi. Ya da ilkinden biraz daha büyük şekilde

IMG_8514.jpg
                Kolay o hallederim bu ara ( haftasonu gibi )
                --
                Markanızın ilk izlenimi için ikinci bir şanşınız olmayacak.

https://larus.web.tr

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saçam bir istek mi olacak bilmiyorum ama şunları değiştirmerniz ve ya büyütmeniz mümkün mü acaba? Tabletten felan girince acayip küçük kalıyor basmak için savaş veriyorsun resmen 🙂

Buna da bakacağım. Not oldum. Oldum değil aldım.
                  --

Yorum

• İlk olarak Yenal SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim problemim cep tel Chromdan bmn ye gün icinde zaman zaman misal bugün 2 defa girebildim neyse tüm gün giremedim giremiyorum, ama pc de sorun olmuyor, devamli girebiliyorum, önceki formatta hic sikinti olmuyiordu bu sorunum cözülürse sevinirim bu arada yurt disinda yasiyorum.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim problemim cep tel Chromdan bmn ye gün icinde zaman zaman misal bugün 2 defa girebildim neyse tüm gün giremedim giremiyorum, ama pc de sorun olmuyor, devamli girebiliyorum, önceki formatta hic sikinti olmuyiordu bu sorunum cözülürse sevinirim bu arada yurt disinda yasiyorum.
                      Proxy kullanıyor musunuz ? Şayet kullanmıyorsanız bu mesajı attığınız ip adresini inceleyeceğiz. Girememekten tam kastınız nedir ? Sayfa mı açılmıyor ? Biraz detay rica ediyorum.
                      --

Yorum

Proxy kullanıyor musunuz ? Şayet kullanmıyorsanız bu mesajı attığınız ip adresini inceleyeceğiz. Girememekten tam kastınız nedir ? Sayfa mı açılmıyor ? Biraz detay rica ediyorum.
                        Sayfa açılmıyor, proxy kullanmıyorum ama VPN açık ondan olabilir mi ara ara giremememin sebebi ?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sayfa açılmıyor, proxy kullanmıyorum ama VPN açık ondan olabilir mi ara ara giremememin sebebi ?
                          İnternetin çekmediği vakitler olabilir mi? Hangi firma sende ki?
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnternetin çekmediği vakitler olabilir mi? Hangi firma sende ki?
                            Kanka evde wlan var internet olmasa hicbir websiteye giremezsin dimi

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forum başlıklarının kaç sayfa olduğu eskiden görünüyordu, artık başlığa tıklamadan görünmüyor. Mesela bu başlık 21 sayfa olmuş ama ana sayfadan Genel'e tıkladığımda başlıkları alt alta görüyorum ama hangi başlığın kaç sayfa olduğu görünmüyor. Bunu gösteremez misiniz?

Ayrıca ayarlardan sayfa başına 40 gönderi göster seçip değişiklikleri kaydet dediğimde iplemiyor. Forum varsayılanını kullan'a geri döndürüyor.

Şİmdilik son olarak da başlıkların altında şu an başlığı görüntüleyenlerin listesi oluyordu. Ana sayfada da şu an forumda olan üyelerin listesi oluyordu. Bunlar niye kaldırıldı?
                              Son madde tamam sanki başlığı "en aktif kullanıcılar" diye yanıltıcı olmasa. Diğer konular ne oldu?
                              “Beşiktaş için canımı veririm.”
                              —Şenol Güneş

Yorum

Kardeşim emeklerin için teşekkür ederiz. Kolay gelsin.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X