Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Artık hareket ediyor. Bu gole karşı kifayetsiz kalamazdık
    --
    Markanızın ilk izlenimi için ikinci bir şanşınız olmayacak.

https://larus.web.tr

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Normal mi yoksa ben mi çözemedim acaba,

Örneğin Şike başlığı
      (Transfer başlığı ve bu başlık olması gerektiği gibi)
      Onlarca sayfası olan başlığın bugün yazılmış mesajı sayfa 1 de gözüküyor.
      Ve ilk mesajlara gitme imkanın yok,
      sonraki, sanraki diyerek yüzlerce kez tıklayıp konu başlığının ilk sayfasına gelebilirsin.

Sayın yöneticilerim bi el atmak lazım sanki.
      Bu konuyu tamamen düzelttik. Tüm başlıklar son mesaja gidiyor.
      --

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadece başlık iconlarının değişmesi bile görüntüye birkaç seviye yukarı taşımış. Görsel imajlara başta çok takıldık genelde

Ben daha çok teknik kabiliyetlerini merak ediyorum. Daha önce yazdığım tavsiyeler:
        • Forum ana ekranında yeni konular, yeni mesajlar, popüler konular sekmeleri - en fazla ihtiyaç duyulan özellik, umarım yeni sistemde vardır
        • Güncellemiş üye profilleri, rozetler, avatarlar vs. - bu muhtemelen eski forumda bile vardı, sadece el atmak lazım.
        • Başlığın en beğenilen mesajı - beğeni özelliği geldi. bakalım bu da gelecek mi
        • Uzun mesajlar için devamını görüntüle / daralt / genişlet seçenekleri (özellikle alıntılanan mesajlar, fazlaca eklenen görüntüler vs)
        • Arama sisteminin iyileştirilmesi / başlık içinde arama - kısmi geldi bu. kelime aratabiliyoruz. üye aratma, bana yazılanlar gibi aratma seçenekleri de olmalı.

bordomavi.net ana sayfası da güncelleniyor sanırım, burayı da merakla bekliyorum. Uzun süredir aktif değildi, forum dışında girip içerik okuyabileceğimiz bir alan olmasını ümit ediyorum.
        Forum menüsüne yeni mesajlar butonu ekledim. Diğerlerine de önemli sorunları hallettikçe bakacağım.
        --

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birisi yorumu mu alintiliyor beğeniyor mu ne oluyor bilmiyorum ama bildirim geliyor bildirime tıklıyorum aniden kayboluyor. Bazen bakıyorum birisi alıntı yapmış bir sey yazmış.

Alintili cevaplarda da sayfa cok karisiyor kim neye cevap veriyor yazılar birbirine giriyor. Ayrıca örnek vermek gerekirse 12, 13, 14 numaralı sayfalara bakamıyorum direkt son sayfaya atıyor.

Forumun son hali insallah bu degildir.

Ve şimdi fark ettim, birisi yorumuma cevap yazmış, bana yazdigina alinti yapıp cevap yazamıyorum. Yaw ne yaptınız şu foruma bu nedir 8 yasinda çocuğa mi yaptırdınız şunu?
          Yorum özelliği çok kafa karıştırıyor. Onu kaldırdım. Sadece alıntı özelliği açık.
          --

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu can sıkıcı şey hala var: engellediğim birinin mesajlarını hala alıntılanınca da görüyorum. E ne anladım engellemekten.
            Düzelttik onu. Engellediğiniz birinin hiçbir yorumunu artık göremiyor olacaksınız. Ayrıca Kişiyi kolayca engelleyebilmeniz için profiline bir de Engelle / Engeli Kladır butonu ekledik.
            --

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              son aktivite denilen yeri mümkünse kaldırın
              Bu V5'in özelliği. Kaldırmak için zaman harcamaktansa hiçbir başlık tıklaması oraya gitmiyor artık. Gönderilere gidiyor. Sorun kalmadı.
              --

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en az 10 karakter yazmadan da resim gonderilemiyormus :/
                Düzelttim.
                --

Yorum

• Forum başlıklarının kaç sayfa olduğu eskiden görünüyordu, artık başlığa tıklamadan görünmüyor. Mesela bu başlık 21 sayfa olmuş ama ana sayfadan Genel'e tıkladığımda başlıkları alt alta görüyorum ama hangi başlığın kaç sayfa olduğu görünmüyor. Bunu gösteremez misiniz?

Ayrıca ayarlardan sayfa başına 40 gönderi göster seçip değişiklikleri kaydet dediğimde iplemiyor. Forum varsayılanını kullan'a geri döndürüyor.

Şİmdilik son olarak da başlıkların altında şu an başlığı görüntüleyenlerin listesi oluyordu. Ana sayfada da şu an forumda olan üyelerin listesi oluyordu. Bunlar niye kaldırıldı?
                  En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 25.07.2025, 14:55.
                  “Beşiktaş için canımı veririm.”
                  —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak yenal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu konuyu tamamen düzelttik. Tüm başlıklar son mesaja gidiyor.
                    Çok teşekkür ederim,
                    tüm emekleriniz için sağolun, var olun.

Yorum

Düzelttim.
                      Tesekkurler, elinize saglik.
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

Bu V5'in özelliği. Kaldırmak için zaman harcamaktansa hiçbir başlık tıklaması oraya gitmiyor artık. Gönderilere gidiyor. Sorun kalmadı.

teşekkürler hocam

sanırım en büyük düzeltme xenforo ya geçiş ile olacak , bunu başarabiliriz hocam
                        TEKKEBALL

Yorum

Forum menüsüne yeni mesajlar butonu ekledim. Diğerlerine de önemli sorunları hallettikçe bakacağım.
                          Yetmez yenal. Şundan istiyoruz.

( ゚д゚)

Yorum

• yazı boyutu gayet iyi olmuş

TEKKEBALL

Yorum

• Mesajlara yorum yapmak bayağı fonksiyoneldi. Geri getirilse keşke

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mesajlara yorum yapmak bayağı fonksiyoneldi. Geri getirilse keşke
                                yorum bildirimi gelmiyordu + takibi zordu. biri yorum atıyor anca yukarı gidip bakarsan görüyorsun.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X