İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Forum Yenileniyor!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Daha da fazla, evet baya enteresan.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tahmin ettim daha fazla olduğunu da. Birkaç kişi vardı senin gibi. Tanışmak istersen isimlerini veririm.
Yorum
-
Başlıkla alakası yok kusura bakmayın ama merak ettim sormam lazım
Başkan yurt dışındaydı,
En çok dillendirilen Wooh,Boga,Onaçu idi,
Var mı bunlarla ilgili somut bi gelişme, var mı bilgisi olan.
Transfer Başlığı açılmış,
Site için verilen emek için tekrar teşekkürler.En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 24.06.2025, 20:48.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoruldum, bittim, tükendim. Transfer dosyasına mesaj yazmak için verdiğim gayreti keşke başka şeyler için de vereydim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu problemi çözmek için arkadaşlarımız yoğun çaba gösteriyor. Şimdi dener misin Ömür?İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforum keşke yenilenmeseydi
biz hata ettik eski sisteme dönüyoruz denmeliİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon mesajlar bölümü eklenmeli ana sayfaya( ゚д゚)
Yorum
-
eski sayfalarda da yazılmış , eksiklikler
sayfa rengi beyaz , göz yoruyor
yazılar çok küçük, okunmuyor ( harf büyüklüğü ve formu x deki gibi olmalı)
jpositive 16 .41 deki postunda olduğu gibi yana doğru yazılar uzun gitmemesi lazım, sayfa uzunlığunu daraltmak lazım
iki post arasında sayfa renk ayrımı(ton) olmalı (dh deki gibi) grinin tonları
kenarlar koyu renk olmalı
geniş boşluk sağ tarafta olmalı (dh dekine benzer)
tek tıkla son sayfaya gidemiyorsunEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 25.06.2025, 00:45.TEKKEBALL
Yorum
Yorum