"Forumda neler oluyor" sekmesinde hangi konuya en son kim yazmış görebiliyordum..şu an o sekme var ancak son yorumlar gözükmüyor.. umarım tekrar eskisi gibi olur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Forum Yenileniyor!!!
Daraltma
X
-
hayırlı uğurlu olsun hiç alışamadım ne değişik geldi gözüme
Yorum
-
"yeni mesajlar" butonu vardı onu geri getirebilir miyiz?
çok kullanılan bir sekmeydi
son atılan mesajları ordan takip etmek kolaydı
teşekkürler
En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 26.06.2025, 00:04.
- Beğen 1
Yorum
-
Arkadaşlar,
Geliştirme önerlerinizi yazın.
Ama yorumlarınızı en sona saklayınForumun tasarımı üzerine çalışıyor, değişmeye şekillenmeye devam edecektir.
Son halini görünce eleştirileri dile getirirsiniz."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
- Beğen 1
Yorum
-
kenar boşluklar bordo
profilin olduğu kısım mavi
orta kısım yani post yazılan yer gri ve tonları
forum ana sayfasından konunun son sayfasına direkt gidemiyorsun
post yazılan yer bence halen çok geniş, daraltılmalı
örnek tasrım için bkz :
*Konu ana mesajı zamanla güncellenecektir. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? - Sayfa 2
bu arada yazı boyutu gayet iyi ve ideal olmuşTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,
Geliştirme önerlerinizi yazın.
Ama yorumlarınızı en sona saklayınForumun tasarımı üzerine çalışıyor, değişmeye şekillenmeye devam edecektir.
Son halini görünce eleştirileri dile getirirsiniz.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayfanın rengini değiştirseniz. Bordo mavi renkler katsanız
Yorum
-
İlk olarak yenal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ekran görüntüsü ekler misiniz? Tam olarak ne gördüğünüzü bir göreyim.
Mesela yandaki gri alanların bordo mavi olması gibi.En son My tarafından düzenlendi; 26.06.2025, 16:30.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
Konu başlığının yanında son mesaj yazan üye ismide link olarak yer alıyor. Rengi ve fontu başlıkla aynı, yanlışlıkla üye profillerine giriyorum. Burayı da bi düzenleseniz iyi olur.Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
Bu galeride 1 fotoğraf var."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu başlığının yanında son mesaj yazan üye ismide link olarak yer alıyor. Rengi ve fontu başlıkla aynı, yanlışlıkla üye profillerine giriyorum. Burayı da bi düzenleseniz iyi olur.
Son yazan üye görünse daha iyi değil mi.
Yorum
Yorum