Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

10 sene misafir takıldın demek. Enterasan..
    Daha da fazla, evet baya enteresan.

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Daha da fazla, evet baya enteresan.
      Tahmin ettim daha fazla olduğunu da. Birkaç kişi vardı senin gibi. Tanışmak istersen isimlerini veririm.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• sayfa numaralandırmada en son ya da en baş tuşu mutlaka olmalı. Bir de sadece BMN özel androin veya İOS uygulaması mutlaka olmalı
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Diğerine alışmıştık buna da alışırız zamanla sıkıntı olmaz senelerdir buralardayız, ama transfer sayfası da açılırsa tam olacak 😊
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tahmin ettim daha fazla olduğunu da. Birkaç kişi vardı senin gibi. Tanışmak istersen isimlerini veririm.
            Yav ne diyon Anıl yaz çiz işte, biz de yazıp çiziyoruz, zaptiye amiri gibi ne ayar verip durun.

Yorum

• Yoruldum, bittim, tükendim. Transfer dosyasına mesaj yazmak için verdiğim gayreti keşke başka şeyler için de vereydim.

Yorum

• Başlıkla alakası yok kusura bakmayın ama merak ettim sormam lazım

Başkan yurt dışındaydı,
                En çok dillendirilen Wooh,Boga,Onaçu idi,
                Var mı bunlarla ilgili somut bi gelişme, var mı bilgisi olan.

Transfer Başlığı açılmış,
                Site için verilen emek için tekrar teşekkürler.
                En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 24.06.2025, 20:48.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yoruldum, bittim, tükendim. Transfer dosyasına mesaj yazmak için verdiğim gayreti keşke başka şeyler için de vereydim.
                  Bu problemi çözmek için arkadaşlarımız yoğun çaba gösteriyor. Şimdi dener misin Ömür?
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• forum keşke yenilenmeseydi

biz hata ettik eski sisteme dönüyoruz denmeli
                    TEKKEBALL

Yorum

• Son mesajlar bölümü eklenmeli ana sayfaya
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu problemi çözmek için arkadaşlarımız yoğun çaba gösteriyor. Şimdi dener misin Ömür?
                        İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forum keşke yenilenmeseydi

biz hata ettik eski sisteme dönüyoruz denmeli
                        İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son mesajlar bölümü eklenmeli ana sayfaya
                        çoklu alıntı test
                        ( ゚д゚)

Yorum

• x test: linkleri eskiden olduğu gibi twitter diye değiştirmeden eklenebilir mi bakmak gerek.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• eski sayfalarda da yazılmış , eksiklikler

sayfa rengi beyaz , göz yoruyor

yazılar çok küçük, okunmuyor ( harf büyüklüğü ve formu x deki gibi olmalı)

jpositive 16 .41 deki postunda olduğu gibi yana doğru yazılar uzun gitmemesi lazım, sayfa uzunlığunu daraltmak lazım

iki post arasında sayfa renk ayrımı(ton) olmalı (dh deki gibi) grinin tonları

kenarlar koyu renk olmalı

geniş boşluk sağ tarafta olmalı (dh dekine benzer)

tek tıkla son sayfaya gidemiyorsun
                            En son jairzinho tarafından düzenlendi; 25.06.2025, 00:45.
                            TEKKEBALL

Yorum

• forum güzel olmuş basit düzenlemeler lazım ingilizce yerleri düzeltmek lazım birde eski temaya benzer bi tema gelirse tamamdır

Yorum

• Sadece renk değişimi bile çok fark etmiş. Yeni sürüm çok iyi olacak.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X