Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Forumun yeni düzeninde mesaj göndermek mi daha zor yoksa 1 ay fındık toplamak mı deseler tartışmasız fındık toplamayı tercih ederim. Ayrıca saat 6.00'dan beri mesaj atmaya çalışıyorum. Şuan yazdığım mesaj gidecek mi onu da bilmiyorum. Yallah bismillah.

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forumun yeni düzeninde mesaj göndermek mi daha zor yoksa 1 ay fındık toplamak mı deseler tartışmasız fındık toplamayı tercih ederim. Ayrıca saat 6.00'dan beri mesaj atmaya çalışıyorum. Şuan yazdığım mesaj gidecek mi onu da bilmiyorum. Yallah bismillah.
      Ya arkadaş abartmayın bu kadar

Matbaa da bu yüzden geç geldi ülkeye, alışırsınız. Yenilik iyidir.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Alışacaksınız, hepiniz alışacaksınız😁
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

1.Forum arayüzünün %80 i ingilizce
          2.Sol tarafta avatarımız , adımız ve bilgilerimizin gorundugu kısım çizgiler ayraçlar kullanılarak biraz daha derli toplu hale getiriebilir.
          3.bordo mavi renklerden tamamen uzak bir goruntu var . ana tema bordo mavi ağırlıklı olsun ama göz yormasın .Bunun haricinde İstege göre tema değiştirebilelim .
          4.Beni ben yapan animasyonlu avatarım donmuş şekilde duruyor . oynamıyor ! tüm auramı kaybettim . Bunun düzeltilmesi gerekiyor .
          En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 24.06.2025, 09:03.
          61

Yorum

Öncelikle hayirli olsun. Neden transfer forumda mesaj yazamiyorum. "you are not allowed" diye mesaj geliyor. Eskiden izin vardi simdi neden yok? Bu arada renk filan gelicek mi yoksa siyah beyaz mi kalacak? Sanki suan Beta Versiyonu.

Yorum

İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öncelikle hayirli olsun. Neden transfer forumda mesaj yazamiyorum. "you are not allowed" diye mesaj geliyor. Eskiden izin vardi simdi neden yok? Bu arada renk filan gelicek mi yoksa siyah beyaz mi kalacak? Sanki suan Beta Versiyonu.
              evet bende girdim şuan transfer basllıgına yorum yapacak kısım bende cıkmıyor .
              sankı konu modlar tarrafından kilitlenmış gibi
              61

Yorum

Abi transfer dönemi yapılır mı bu ya, elimiz ayağımız titriyor kaç gündür

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Neyse ben yeni görünüm tamamen düzeltilince geleyim bari
                  “Beşiktaş için canımı veririm.”
                  —Şenol Güneş

Yorum

Beğenmedim. Emeği geçenlere teşekkürler
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Eski surumu isteruk
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Windows 97 ekranına dönmüş Umarım bu şekil kalıcı değildir. Yine de özlemişiz

Yorum

• Abooo, şahane şahane
                          Türkçe tuşuna nerden basabiliriz, çoğunu anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya arkadaş abartmayın bu kadar

Matbaa da bu yüzden geç geldi ülkeye, alışırsınız. Yenilik iyidir.
                            Alışmak sevmekten daha zor geliyor

Yorum

• Merhaba arkadaşlar.
                              İlk etapta en zor kısmı olan sürüm yükseltme konusu çözüldü hem de milyonlarca veri içerisinde kayıp olmadan...Tema ve diğer konularla ilgili çalışmalar sürüyor,zamanla ufak dokunuşlarla istediğiniz gibi bir hal alacak merak etmeyin.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merhaba arkadaşlar.
                                İlk etapta en zor kısmı olan sürüm yükseltme konusu çözüldü hem de milyonlarca veri içerisinde kayıp olmadan...Tema ve diğer konularla ilgili çalışmalar sürüyor,zamanla ufak dokunuşlarla istediğiniz gibi bir hal alacak merak etmeyin.
                                bence gayet iyi olmus. Gözlerimiz yorulmiyor ve daha modern duriyor sayfa. Eskisi gibi cok renk katmayin lütfen. Saygilar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X