Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

-Mesajları oylama birkaç çeşitli şekilde gelebilir. Onaylama, reddetme, şaşırma vs gibi 5-6 opsiyonlu bir model.
    -Bütün forumun sol tarafta yine listelendiği ama en son mesajların atıldığı konular sağ tarafta daha dar ve şık bir şekilde listelenebilir.
    -Forumun bence en önemli eksiklerinden "genel sohbet" başlığı aktif edilebilir. Sorulan çoğu soru aylar sonra ya cevap alıyor ya da hiç almıyor çünkü ganita gözden çok uzakta durmakta. Üstelik üyelerin birbirini daha iyi tanıması adına da faydalı olacağını düşünüyorum.
    -Sosyal medyanın artık çok daha fazla imkan sunduğu ortadayken forumun ancak ev gibi olarak ayakta kalması mümkün olabilir. Burası elbette Trabzonspor forumudur fakat edebiyat müzik gibi konuların da daha göz önünde konuşulabileceği alanlar olmalı
    -Çoklu alıntı butonu eklenebilir
    -Karanlık tema çok faydalı olur diye düşünüyorum geceleri çok göz yoran bir teması var sitenin. Elbette bununla ilgili eklentiler de var ama herkes bunları bilmiyor ve kullanamıyor olabilir.
    -Foruma bir bağış alanı açılabilir. Ne kadar yasal bilmiyorum ama hem forum giderleri adına hem de takımı tribünde destekleyen insanlar için pankart, koreografi vs gibi konularda destek olunması sağlanabilir.
    -Artık geçerliliği kalmamış, kullanılmayan başlıklar kapatılıp forumun üzerinden yük alınabilir.
    -Şu an kapalı olsa da bir discord kanalımız olsa güzel olabilirdi. Sesli olarak sohbet edebileceğimiz maçları tartışabileceğimiz, fikir alışverişi yapabileceğimiz bir yer harika olurdu.
    -Avatarlarda resim ve gif boyutları büyütülmeli

Şimdilik aklıma gelenler bunlar
    En son Gökhan Balcı tarafından düzenlendi; 11.12.2024, 22:57.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

E o zaman bu başlık altında bir selam göndermek lazım gelir...

Herkese selamlar ve de sevgiler...

BMN ne olursa olsun bizim ailemizdir...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

Teknoloji, sıcak fırsatlar, otomobil, ülke gündemi, kripto para, eğitim, futbol hakkında bilgiler ve tartışma platformu: DonanımHaber Forum

şekil olarak en iyi forumlardan biridir bence, hem anasayfa(forum anasayfası) hemde forum sayfaları

göz yormuyor, beğeni butonu var ,

bmn nin renk olarak biraz kapalı olması daha iyi olur, DH nin renk olayı ideal
        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 12.12.2024, 09:23.
        TEKKEBALL

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          E o zaman bu başlık altında bir selam göndermek lazım gelir...

Herkese selamlar ve de sevgiler...

BMN ne olursa olsun bizim ailemizdir...
          Hoşgeldin abi.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Futbol ve Trabzonspor'umuzun dışında da sosyal bir ortam yaratmaya yardımcı olacak özellikler eklenebilir. Teknoloji forumlarında insanların yaşadıkları soruna çözüm aradığı konular oluyor eğer sorun çözüldüyse konu başlığına çözüldü şeklinde banner geliyor ve çözüm mesajı ilk postta sabitleniyor mesela. Tam net bir örnek olmasa da insanların futbol dışında konularda da sorular sorup tartışabileceği başlıkları hareketlendirebilecek bir tasarıma geçilse güzel olabilir. Tabi foruma giriş çıkış sayılarını vs. siz biliyorsunuz belki de ihtiyaç olmayan bir konudur ben yine de önerimi yapmış olayım.

Bir de yeni nesle hitap edebilmek adına duvar tarzı bir sistem belki getirilebilir eğer yazılım buna izin veriyorsa. Son mesajların son konuların hızlı hızlı önünde aktığı, bu alanda özelleştirme yaparak istediğin kullanıcıların son mesajlarını görebildiğin bir sistem. Günün yoğunluğunda 15-20 dakika uğrayıp merak ettiğin, takip ettiğin yazarların mesajlarını kaçırmamak için güzel bir yenilik olur.

Yorum

Maç günü forumda güncelleme yapma kararını kim aldı?
              ( ゚д゚)

Yorum

Forumda video linki ekleme konusunda sadece youtube ve dailymoyiin yerine bir de facebook ve instagram gibi sitelerinde linkleri video olarak eklenebilir olmali. Onun haricinde siteye yukledigimiz gorsellerin pikseli otomatik olarak kucltulup uzerine tikladigimizda orjinal pikselli haline gelmeli. Tipki donanimhaberde eklenen gorsellerin buyuyup kucultugu gibi.

Bu arada site tasarimi olarak forumdonanimarsivi nin tasarimini cok begeniyorum.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 23.12.2024, 23:49.

Yorum

İlk etapta taşıma işlemleri tamamlandı.Forum artık gayet hızlı ve veri kaybı yaşamayacağımız bir konuma geldi.
                  Yukarıdaki tüm önerileri kümüle ederek değerlendireceğiz.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Sürüm güncellendiği açıkça belli oluyor. Hatalar gitmiş, aşırı derecede hızlanmış. Elinize sağlık.

Yorum

Hayırlı olsun diyelim. Bu süreci biraz deneme yanılma ve sizlerden gelecek geri bildirimler ile yöneteceğiz.

Düşündüğümüzü yapabilirsek, en iyi döneminden daha iyi bir BMN için uygun ve teknik anlamda da çağdaş bir durum ortaya çıkmış olacak hissiyatındayız. Umarım tüm adımlarımız doğru yere basar.

Sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

Şu anda güncellendi mi? Anlamadım ben.

Şu anda güncel siteyi mi kullanıyoruz?
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu anda güncellendi mi? Anlamadım ben.

Şu anda güncel siteyi mi kullanıyoruz?
                          ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hahahaha

Güncel versiyon da test aşamasında. Yakında versiyon da yenilenecek. Sonra da başka türlü değişiklikler...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

An itibarı ile server olarak yenilendik,
                              artık daha hızlı bir server kullanıyoruz.
                              En azından teknik ölçümlerimize göre böyle.

Ayrıca forum motorumuzun da yenilenmesi üzerinde çalışıyoruz.
                              Başka sürprizler de olacak inşallah.

Sizler de - olmaz umarım ama olursa - şahit olduğunuz aksaklıkları ve/veya önerilerinizi paylaşırsanız muhteşem olur.

Saygılar, Sevgiler.
                              En son Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından düzenlendi; 26.12.2024, 19:46. Sebep: imla
                              "Trabzonspor bir çember gibi,
                              her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                              - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Eksiklik olarak gördüğüm özellikler:

Engelli olan birinin mesajı başka biri tarafından alıntılandığında da görünmemesi
                                Gece modu
                                Alıntılanan mesajın kısaltılmış halinin gösterilmesi
                                Değerlendirme puanı yerine direk yazılan mesajın emoji ile beğenilmesi ve herkese görünür olması mesajın hemen altında

Şimdilik aklıma gelenler..
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X