Ulan sen ne adi serefsiz bir mahlukat ciktin serefsiz iho sen hayatin boyunca Tff basinda mi kalacaksin sen o koltuktan indikten sonra senin koruduğu itler yuzune mi bakacak sahte kapadayi. Allah senin yüzünü guldurmesin lanetli iho inşallah herseyini kaybedersin. Aldigin beddua sana yeter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF | Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve İcraatları
Daraltma
X
-
Bi daha tffye ya da kulübümüze Oflu başkan seçenin seçtirenin ttaaa ammkk
Ben aday olsam beni de seçmeyin
Virüs oğlu virüsler
Siktirin gidin tairkatçılık mı ne bokçuluk yapacaksanız yapın yalaka oğlu yalakalar
Oflu olmaktan utandırdılar pislikler... muhalefetin başındakinin kızını adresini ifşâ ederek tehdit eden bile bizim ordan çıktı püh kalıbını bilmem ne ettiğim, sana eğitim veren tarikatı ziksinlerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ömrü futbolla geçmiş bu ülkede o kadar adam, yönetici, teknik adam vs vs varken bu zat-ı muhteremin tff başkanı olmasına hiç şaşırmadım.
İşin ilginç yanı da bu ya: hiç şaşırmadım.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Korkudan gs'ye kupasını veremedi kendisi. Biz de ise babasının yeri gibi davranıyor, öyle muamele görüyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkudan gs'ye kupasını veremedi kendisi. Biz de ise babasının yeri gibi davranıyor, öyle muamele görüyor.
Febeş olsun diye elinden geleni yaptı, hayal kırıklığı büyük oldu.
Yorum
-
Sportif Ekipman Talimatı'nda Değişiklik
TFF Yönetim Kurulu'nun 31.07.2025 tarih ve 48 sayılı toplantısında alınan kararla Sportif Ekipman Talimatı'nda değişiklik yapılmasına karar verilmiştir.
Buna göre; forma setlerindeki numara ve isimlerde Arial font kullanma zorunluluğu kaldırılmıştır.
Kulüpler, okunabilir olması ve TFF'den onay alınması kaydıyla kullanmak istedikleri fontları diledikleri gibi belirleyebileceklerdir.
Ayrıca, sezon başladıktan sonra talimatta belirtilen koşulları yerine getirmek kaydıyla font değişikliği de yapılabilecektir.
Yorum
-
Fb ve bjk'nin ilk hafta maçları ertelenmiş.Ligde Cumartesi ve Pazar 21.30 saati Antalya-Kasımpaşa maçı dışında maçsız geçecek.Bu takımların bu tarihlerde maç oynayacağı aylar öncesinden belliyken niye ertelemediniz ve gidip lig programında haftasonuna koydunuz ve biz bundan dolayı Pazartesi oynamak zorunda kaldık.Bir kere de küçük bir zeka parıltısı görelim.
Bu arada bizim Kopenhag maçı için bir erteleme olmamıştı hem de play off maçıydı.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
daha 3. ön eleme turunda maç ertelemeye başladılar. bunun daha play offu, grubu, son 32, son 16, çeyrek finali olacak. o zaman nasıl karar alacaksınız. senin takımların haftada 2 maç oynayamıyorsa avrupa'ya falan gitmeyelim. kendi köy ligimizde takılalım işte. neyimize yetmiyor. türk futbolu hak edildiği gibi yönetiliyor. siyasetle bağlantılı figüran tiplerle bu kadar olur zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum