İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
bilirler o maca hem sahada hem saha disinda ezmistik yine aynisi olurdu da gerek yok coluk cocukla ailece gidecek olanlarin canı sıkılır yok yere.tekrar ediyorum soruldugunda satilmissehirliyim diyen 1 kisiye rastlamadim ben 2 sene orada kaldim dukkanlarinda bayraklari olur uzerlerinde forma atki ama mac gununden mac gunune kendi memleketlerini tutarlar 50 yas alti kesimde durum buydu daha yaslilarda muhatap olmadim futbol konusunda bu yuzden bilemem ama orda da durumun farkli oldugunu sanmiyorum.. sordugunda agirlik şikebahceliyim der gayseyliyede fazla rastlamadim ben, 8taslilar sehirin yerlileri arasinda onlardan daha fazlaydi benim bulundugum bolgede.istanbul takimi tutuyorsun da o ustundeki ne dedigimde de o baska satilmissehiri zaten tutuyoruz diyen tipik ezik anadolu takimi tipli adam hepsi..hediyelik esya dukkanina girersin kupa bardaklar anahtarliklar falan bir tarafinda kendi sehirlerinin takimi bir tarafda iatanbul takiminin amblemleriyle dolu esyalar gorursun ayni olayi izmirde de gordum hediyelik esya satan yerlerde 10 sene once durum buydu bir tarafda goztepe karsiyaka bir tarafda istanbul takimlarinin logosu

Yorum