Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF | Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve İcraatları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    AKP Eskişehir il başkanı Gürhan Albayrak :

Esnafını, taraftarını ve Eskişehir'i düşünen birileri var bu şehirde...

TFF ile yapılan görüşmeler neticesinde 14 Mayıs 2025 tarihindeki Ziraat Türkiye Kupası final maçı Eskişehir’de oynanacak. Hayırlı olsun.

Keşke finalde bizim takımımız olsaydı. İnşallah önümüzdeki senelerde Eskişehirspor’umuzu da bol bol finallerde görmek dileğiyle…

Destekleri için Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak'a, TFF Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'na, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum..

Eskişehir ile olan kötü ilişkilerimizi en iyi iho bilir..buna rağmen buna seyirci kalıyorsa iki ihtimal var..ya bizi finalde düşünmüyorlar yâda kaos yaratıp Trabzon u yem etme derdindeler.. Eskişehir e gelecek taraftarlarımız ile Eskişehirspor taraftarları arasında çıkacak olayları mı kullanacaklar.. eğer işin içinde art niyet yoksa bu yanlıştan dönülür..

x de daha şimdiden Eskişehirspor taraftarları tehditler savurmaya başlamış
    Satilmissehir icin kavga edecek 500 kisi bulamazsin koca sehirde x de herkes delikanli bakmayin siz ,zaten stadin yeri degismis de onlarinki de kuru gurultu ates olsalar curumleri kadar yer yakarlar şikebahce yalakalari..en son antalyadaki genlerbirligi finalinde sizde antalyasporlular ozde iatanbul usaklari atip tutuyorlardi genclerbirliginin bir avuc taraftariyla uzerimize geldiklerinde 07 genclik lideride dahil sel gibi suruklemistik onumuzde gidenler
    bilirler o maca hem sahada hem saha disinda ezmistik yine aynisi olurdu da gerek yok coluk cocukla ailece gidecek olanlarin canı sıkılır yok yere.tekrar ediyorum soruldugunda satilmissehirliyim diyen 1 kisiye rastlamadim ben 2 sene orada kaldim dukkanlarinda bayraklari olur uzerlerinde forma atki ama mac gununden mac gunune kendi memleketlerini tutarlar 50 yas alti kesimde durum buydu daha yaslilarda muhatap olmadim futbol konusunda bu yuzden bilemem ama orda da durumun farkli oldugunu sanmiyorum.. sordugunda agirlik şikebahceliyim der gayseyliyede fazla rastlamadim ben, 8taslilar sehirin yerlileri arasinda onlardan daha fazlaydi benim bulundugum bolgede.istanbul takimi tutuyorsun da o ustundeki ne dedigimde de o baska satilmissehiri zaten tutuyoruz diyen tipik ezik anadolu takimi tipli adam hepsi..hediyelik esya dukkanina girersin kupa bardaklar anahtarliklar falan bir tarafinda kendi sehirlerinin takimi bir tarafda iatanbul takiminin amblemleriyle dolu esyalar gorursun ayni olayi izmirde de gordum hediyelik esya satan yerlerde 10 sene once durum buydu bir tarafda goztepe karsiyaka bir tarafda istanbul takimlarinin logosu
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 18.04.2025, 17:44.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Satilmissehir icin kavga edecek 500 kisi bulamazsin koca sehirde x de herkes delikanli bakmayin siz ,zaten stadin yeri degismis de onlarinki de kuru gurultu ates olsalar curumleri kadar yer yakarlar şikebahce yalakalari..en son antalyadaki genlerbirligi finalinde sizde antalyasporlular ozde iatanbul usaklari atip tutuyorlardi genclerbirliginin bir avuc taraftariyla uzerimize geldiklerinde 07 genclik lideride dahil sel gibi suruklemistik onumuzde gidenler
      bilirler o maca hem sahada hem saha disinda ezmistik yine aynisi olurdu da gerek yok coluk cocukla ailece gidecek olanlarin canı sıkılır yok yere.tekrar ediyorum soruldugunda satilmissehirliyim diyen 1 kisiye rastlamadim ben 2 sene orada kaldim dukkanlarinda bayraklari olur uzerlerinde forma atki ama mac gununden mac gunune kendi memleketlerini tutarlar 50 yas alti kesimde durum buydu daha yaslilarda muhatap olmadim futbol konusunda bu yuzden bilemem ama orda da durumun farkli oldugunu sanmiyorum.. sordugunda agirlik şikebahceliyim der gayseyliyede fazla rastlamadim ben, 8taslilar sehirin yerlileri arasinda onlardan daha fazlaydi benim bulundugum bolgede.istanbul takimi tutuyorsun da o ustundeki ne dedigimde de o baska satilmissehiri zaten tutuyoruz diyen tipik ezik anadolu takimi tipli adam hepsi..hediyelik esya dukkanina girersin kupa bardaklar anahtarliklar falan bir tarafinda kendi sehirlerinin takimi bir tarafda iatanbul takiminin amblemleriyle dolu esyalar gorursun ayni olayi izmirde de gordum hediyelik esya satan yerlerde 10 sene once durum buydu bir tarafda goztepe karsiyaka bir tarafda istanbul takimlarinin logosu
      Eskişehir taraftarı Antalya ile kıyaslanmaz. Sevmem ama diğer şehirlere göre kalabalık ve fanatikler. İptal kararı olmasaydı binlerce kişi giderdik kimseden çekinmezdik ama münferit giden ailelere, insanlara zarar gelme ihtimali yüksekti. Bence iyi oldu inşallah Bursa'ya verirler.
      En son derry61 tarafından düzenlendi; 18.04.2025, 18:24.

Yorum

• İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eskişehir taraftarı Antalya ile kıyaslanmaz. Sevmem ama diğer şehirlere göre kalabalık ve fanatikler. İptal kararı olmasaydı binlerce kişi giderdik kimseden çekinmezdik ama münferit giden ailelere, insanlara zarar gelme ihtimali yüksekti. Bence iyi oldu inşallah Bursa'ya verirler.
        Fanatik falan degiller kardesim orda yasamis biri olarak soyluyorum lafta onlarin eskisehirsporlulugu diger anadolu sehirlerinden farklari yok alayi istanbul usagi fanatik olan adamin 2 takimi olmaz..kocaeliden sakaryadan bir farklari yok bu konuda
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 18.04.2025, 19:36.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu geri zekalılar eskişehir cephesiyle kurumlarıyla hiç görüşmeden mi karar almışlar
          Yoksa kılıf mı
          Izmirden veya istanbuldan trabzondan gelecek 10larca otobüs adamın yapacağı taskinligin önüne gecemezler eskisehirliler evlerinde oturur ne yapacaklar formalarını giyip sokaklara mi inecekler
          Bizim birkaç holiganin taskinligi üzerinden trabzon barbarligi tivit ve başlıkları görmekten kurtulduk

Erzuruma versinler finali
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu geri zekalılar eskişehir cephesiyle kurumlarıyla hiç görüşmeden mi karar almışlar
            Yoksa kılıf mı
            Izmirden veya istanbuldan trabzondan gelecek 10larca otobüs adamın yapacağı taskinligin önüne gecemezler eskisehirliler evlerinde oturur ne yapacaklar formalarını giyip sokaklara mi inecekler
            Bizim birkaç holiganin taskinligi üzerinden trabzon barbarligi tivit ve başlıkları görmekten kurtulduk

Erzuruma versinler finali
            Stad ufak yaa
            Bursa olsun yakışır, geçen sene bile orada olmalıydı da rakip bjk idi işte şimdiki durum gibi o da saçma olurdu sorun çıkabilirdi olaylar engellenemezdi
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• O kadar çok beceriksiz ki ve adeta bunu kanıtlamak için her makamda bu beceriksizliğini gösteriyor.Buna ülke yönetimi verseler 1 ay içinde kesin olarak ülkeyi batırır...

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O kadar çok beceriksiz ki ve adeta bunu kanıtlamak için her makamda bu beceriksizliğini gösteriyor.Buna ülke yönetimi verseler 1 ay içinde kesin olarak ülkeyi batırır...
                3 tane koyun emanet edilmez. Benim hala gıcık olduğum şey İho ya klup olarak senin arkanda değiliz denmemesi. Şu Eskişehir rezaleti başka türlü açıklanamaz.
                13 Vitor Hugo

Yorum

• düşmanına yapamayacağı muameleyi bu camiaya yapıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor

NEDEN!
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 tane koyun emanet edilmez. Benim hala gıcık olduğum şey İho ya klup olarak senin arkanda değiliz denmemesi. Şu Eskişehir rezaleti başka türlü açıklanamaz.
                    Çünkü Erto ondan daha beceriksiz ve korkak, Erto ve İho kukla oldukları için, talimat ile hareket ettikleri için ve malesef ikiside halen daha Trabzonspor çatısı altında yaşıyorlar...

Yorum

• külliyeden haber bekliyoruz dediği anda yayından almışlar.. bir anda yeşil ekran..o kadar ani olmuş ki garipler reklama bile girememiş

Siyasetin girmediği bir yer kalmamış galiba..

İho istifa için uygun bir zaman bence..
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Biz Atletico Madridiz olmalıyız!Akşam Barça-Real maçı var, bizim 2 hırsız kadar rahat olamasalar da kazanmak için HER YOLU DENEYEN 2 KULÜP…

Atletico Madrid 2 çeteye karşı açıklama yaptı: "İspanyol futbolunun itibarını artık daha fazla zedelemeyin."

TRABZONSPOR ÖZKAN SÜMER GİBİ OLMALI, fbgs terör örgütünü YEKPARE GÖRMELİ, biri diğerinden az hırsız-ahlaksız değil, ONLARA KARŞI YAYLA AHLAKI demeli.

Böyle başkan gelsin, paramızı malımızı verelim, erto ve benzerleri için kağıt kart bile almam 10 tl ye
                        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• istifa etmesi gerekiyor.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 28.04.2025, 13:24.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bodrum'u bugün Samsun karşısında VAR eliyle küme düşürdüler bugün. Ligde beşinci olma ihtimali belirdi ha. İHO hemen can suyu oldu rakiplere
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Şu ligde her maç cinayet işlense "Biz Osmanlı torunuyuz" der ve umursamadan geçer. Bütün derdi milletvekilliği bu yıl bitti. İki sene daha idare edip amaç 2027 Kasım seçimlerinde Akp Trabzon Milletvekili adayı olmak, aynı şekilde kankası şikeci Mecnun da Sivas'dan olur nihaî amaçlarına ulaşmış olurlar.

Yorum

• Tek doğrusu montellanın elinden tutup u19 maçına gitmesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X