Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarftar iyicene kafayı bozmuş,yazılanlara bakıyorsun,elle tutulur mantıklı bir tane eleştiri yok,duygusal tepkiler ve kulaktan dolma saçmalıklar.Trabzon'un en zenginlerinden biri Trabzonspor'dan para menfaati için kendisi niye başkan olsun,bulamaz mıydı bir tane veya bu kadar borcu olan bir yerden nasıl para menfaati sağlanacak açıklar mısınız?Kulübe para girişi çıkışı mı yasal olmayan yollardan yapılıyor,ispatı var mı?

Ben Ertuğrul Doğan olsam bu tür ifaedeleri kullanan her kim varsa mahkemeye verirdim,çünkü bu bir itibar suikastı,başarısız olduğunu söyle,gitmeli de ama bu tür şeyler ayıp ve farkında mısınız bilmem ama taraftarın bu iğrenç ve seviyesiz tavrı kulübe yeni başkan adayları çıkmasına en büyük engel.

Neyse özetle,Ertuğrul Doğan,futbol cahili ve görgüsüz,günü birlik yaşayan ve tek derdi ego tatmini olan sosyal medya soytarılarını ciddiye almadan Trabzonspor'un menfaatleri gereği ne yapıyorsa doğru yapıyordur.

Bankalar birliğinden çıkarması bile bu külübe yapılacak en büyük hizmetlerden biri ama mercimek kadar beyni ile bunu eleştiren tipler var ve sakin aklı başında kesimi de gaza getirmeye çalışıyorlar.

Sanki birileri Trabzospor'un şon şampiyonluğunu kazanan kim varsa cezalandırmak peşinde,durduk yere aptalca bir gerklçeyle önce Abdullah Avcı'ya karşı bir algı oluşturuldu,şimdi de Ertuğrul Doğan'a karşı,sanki Trabzonspor'u şampiyon yapan bireyleri uzaklaştırarak şampiyon olma hafızası silinmek isteniyor.

Bakalım aklı başında kesim bu duruma ne zaman uyanacak.
    • Memento mori

Yorum

• şu yapılanları savunup masum gören eleştirenlere soytarı diyenleri de gördük.
      geçen sene 40 puan fark yiyen takımın kadrosunu koruduk diye övünecek seviyede yüzsüz yöneticileri olan, kulübün kuruluş yıldönümü etkinliğine katılamayacak duruma gelen kişileri savunanlar var.
      cebinden verdiği paraları bağışlamış gibi anlatıp tez zamanda geri aldı, sosyal medyada kendini savunsun diye troller besledi tribün gruplarını besledi menejerleri besledi.
      daha ne yapması lazım eleştirilmesi için.

Yorum

• Günümüz Türkiyesini özetleyen bir adam. Başarısızlığını kabul etmeyen, umursamayan, koltukçu.
        Bu sene geçen seneden daha büyük rezillik yaşayacağız.
        Adamın futbol bilgisi sıfır olduğu gibi alakası da sıfır.

2 üstteki taraftar(!) gibi, benliğini kaybetmiş, biatçi tipler olduğu sürece de camia olarak da yol alamayacağız. Alamıyoruz.

Puan durumunda 8-15 arasına oynarız yine.
        Tebrikler.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tarftar iyicene kafayı bozmuş,yazılanlara bakıyorsun,elle tutulur mantıklı bir tane eleştiri yok,duygusal tepkiler ve kulaktan dolma saçmalıklar.Trabzon'un en zenginlerinden biri Trabzonspor'dan para menfaati için kendisi niye başkan olsun,bulamaz mıydı bir tane veya bu kadar borcu olan bir yerden nasıl para menfaati sağlanacak açıklar mısınız?Kulübe para girişi çıkışı mı yasal olmayan yollardan yapılıyor,ispatı var mı?

Ben Ertuğrul Doğan olsam bu tür ifaedeleri kullanan her kim varsa mahkemeye verirdim,çünkü bu bir itibar suikastı,başarısız olduğunu söyle,gitmeli de ama bu tür şeyler ayıp ve farkında mısınız bilmem ama taraftarın bu iğrenç ve seviyesiz tavrı kulübe yeni başkan adayları çıkmasına en büyük engel.

Neyse özetle,Ertuğrul Doğan,futbol cahili ve görgüsüz,günü birlik yaşayan ve tek derdi ego tatmini olan sosyal medya soytarılarını ciddiye almadan Trabzonspor'un menfaatleri gereği ne yapıyorsa doğru yapıyordur.

Bankalar birliğinden çıkarması bile bu külübe yapılacak en büyük hizmetlerden biri ama mercimek kadar beyni ile bunu eleştiren tipler var ve sakin aklı başında kesimi de gaza getirmeye çalışıyorlar.

Sanki birileri Trabzospor'un şon şampiyonluğunu kazanan kim varsa cezalandırmak peşinde,durduk yere aptalca bir gerklçeyle önce Abdullah Avcı'ya karşı bir algı oluşturuldu,şimdi de Ertuğrul Doğan'a karşı,sanki Trabzonspor'u şampiyon yapan bireyleri uzaklaştırarak şampiyon olma hafızası silinmek isteniyor.

Bakalım aklı başında kesim bu duruma ne zaman uyanacak.
          Üç sermaye arttırımı... Başkana yakın gazeteciye göre kasaya sokulan 19 Milyar TL... Ve buna rağmen sıfırlanamayan borç!

Göreve geldiklerinde TL cinsinden borç 2,8 Milyar TL, hadi 3 diyelim...

Kasaya giren 19 Milyar... Sezon başına 170 Milyon Euro yapıyor. Yılda 170 Milyon Euro harcayıp;

* Derbi kazanamadı.
          * Kupa alamadı.
          * Kırk oyuncu aldı, satabildiği Pedro. O da Araplara...
          * Yaşı geçmiş, sakat olduğu belli Saviclere verilen kontratlar...
          * Sezon başı en az üç teknik adam değişikliği...

Devam etmiyorum. Şu rezili savunmak neyse de "eleştireni mahkemeye ver" demek oldukça düşündürücü.

Vermeyen en adi şerefsizdir.

Geçen gün Türkçülükle ilgili atıp tuttun, özelden cevap verdim sana, telefonumu da gönderdim. Benim mahlasım yok, adım sanım açık. Git başkanına söyle, dava açsın bana.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yukarıda tipitipin teki başkanı savunacağım diye Trabzonspor taraftarına iğrenç, seviyesiz ve soytarı diyebiliyor. Buyur bakalım yiğit sarı efendi. Görelim yiğitliğini

Yorum

• Adi yiprandi bayagi. Gelecek senenin yaz transfer dönemininde vurgununu cebe koyup 2026 kongresine aday olmaz diyordum ama herhalde bu sene sonu gidici kendisi. Alacaklarini misli misli tahsil etmislerdir. Klübü artik kendi küllerinden bile dogamayacak duruma soktular. Büyük ihtimalle klübün devrini hazirlayacak son "baskanin" atanmasida gerceklesir. E.D gider o ayarda baska bi tane gelir. Daha yikanmasi gereken yüzlerce milyoncuk var. Klübü son damlasina kadar hortumlamadan birakmazlar yakasini..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üç sermaye arttırımı... Başkana yakın gazeteciye göre kasaya sokulan 19 Milyar TL... Ve buna rağmen sıfırlanamayan borç!

Kasaya giren 19 Milyar... Sezon başına 170 Milyon Euro yapıyor. Yılda 170 Milyon Euro harcayıp;

* Derbi kazanamadı.
                * Kupa alamadı.

Devam etmiyorum. Şu rezili savunmak neyse de "eleştireni mahkemeye ver" demek oldukça düşündürücü.

Geçen gün Türkçülükle ilgili atıp tuttun, özelden cevap verdim sana, telefonumu da gönderdim. Benim mahlasım yok, adım sanım açık. Git başkanına söyle, dava açsın bana.
                Şu forumda olmamızın amacı ne?Birbirimizi kişisel olarak suçlamak mı,birilerin adamı diye itham etmek mi?şahsen buraya yazmasam da hep takip ederim,illaki benden daha akıllı ve tecrübeli biri bir şeyler yazar ve faydalanırım diye.Trabzonspor'dan bir menfaatim yok,Allah da nasip etmesin yani,taraftar olarak forma alırım,başka şeyler üzerinde kulübe faydam olsun diye uğraşırm ve aklımın yettiğince de fikirlerimi yazarım.

Burada olmanın başka bir mantığı da yok zaten,Trabzonspor'u dert edinen bir başkası yoksa Trabzonspor için düşünmenin de bir faydası yok ama şurada yine dönüp dolaşıp birbirimizi suçluyoruz,olacak iş değil.

Ertuğrul Doğan kim,o da bir Trabzonspor taraftarı ve kulübü yönetmekle sorumlu başkan,maddi durumu daha iyi ve daha geniş bir çevreye sahip.Ama şurada yazılanlara baksan dersin ki tam bir Trabzonspor düşmanı.

Söylediğim çok basit aslında,elimizde gerçek olan bilgiler varken,gerçek olduğunu bilmediğimiz şeyler üzerinden haysiyet katlediyoruz.
                Elimizdeki gerçek ne?Trabzonspor Kulübü,bankalar birliği anlaşmasından çıkan ilk kulüp.Peki bir başka gerçek ne Kartal arazisi üzerindeki kullanum hakkını 30 yıl uzatmış.Bir başka gerçek MAY tesislerinin bize ait olmayan,yani kaçak olarak işgal ettiğimiz alanlar kulübe kazandırılmış.
                Başka bir gerçek Akyazı'da stadın karşısındaki alandan 180 dönüm kulübe kazandırılmış,bir başka gerçek stadın kullanım hakkı alınıp,ticari alanlar açılarak kulübe gekir elde edilmesine imkan sağlanmış.Trabzonspor tarihinin en yüksek gelirli stadyum ve göğüs reklam anlaşması yapılmış.
                Taraftarın istediği stadyum ışıklandırılması ve ses sitemi yapılmış,yıllardır kangren olan zemin sorunu ortadan kalkmış ve belki de ülkedeki en iyi stad zeminine sahibiz.
                U19 takımıı yaş katagorisinde Şampiyonlar Ligi sayılan turnuvada final oynamış.

Ellimizdeki gerçekler bunlar,şimdi ben taraftar olarak bu gerçeklere inanmayım mı,bu bilgiler yanlışsa kimse neden bu bilgiler yalan demiyor?Bu kulübün bir Divan Kurulu ve denetleme kurulu yok mu?

Peki sizin argümanınız ne,kulüp üç defa hisse artırımına gitmiş.Bu suç mu,suçsa kim neden izin vermiş.Kulüp başkanı ödemelerin gecikmemesi için kulübe kasa kolaylığı sağlamak için cebinden parasını koyup,bunu bir sene sonra alması mı daha faydalı Trabzonspor için yoksa kulübü bir bankaya borçlandırıp ana para + faiz ödetmesi mi?
                Neye göre eleştiriceğiz.19 milyar TL 400 milyon euro yapar,bu miktarın gerçekliğinden emin miyiz yoksa matematik bilmeyen bir gazetecinin saçmalaması mı?
                Gerçekten ortada benim teknik olarak bilmediğim bir suç olabilir,her şeyi bilmem imkansız ama kulübün bilinçli olarak soyulduğunu düşünen varsa ve elinde belgesi varsa mahkemeye gitmeli ama yoksa da bunun bir bedeli olmalı değil mi,birisi size hırsız dese,toplum içinde bu suçlamayı yapsa siz ne yaparsınız?

Peki ortada bir delil olmadan kafamıza göre para çalıyorlar muhabbeti nedir?Aşağıdaki yorumun maksadı ne,hangi deliler dayanıyor?​Bize ne faydası var,Türk insanını,Trabzonsporluları,Trabzonluyu,Trabbzonspor başkanını ve Trabzoznspor'u karalamaktan başka neye yarıyor aşağıdaki yorum?Hepimiz hırsızız yani,bu kadar yani.Bu mudur şimdi?O zaman ne diye bu kadar zaman ve para harcıyoruz,eğer gerçeklik buysa?

İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adi yiprandi bayagi. Gelecek senenin yaz transfer dönemininde vurgununu cebe koyup 2026 kongresine aday olmaz diyordum ama herhalde bu sene sonu gidici kendisi. Alacaklarini misli misli tahsil etmislerdir. Klübü artik kendi küllerinden bile dogamayacak duruma soktular. Büyük ihtimalle klübün devrini hazirlayacak son "baskanin" atanmasida gerceklesir. E.D gider o ayarda baska bi tane gelir. Daha yikanmasi gereken yüzlerce milyoncuk var. Klübü son damlasina kadar hortumlamadan birakmazlar yakasini..
                Sportif başarı konsunda da bizim gerçeğimiz ne ona göre bir hedef koyalım.
                Bana göre:
                1.her yıl yarışmanın içinde olan bir takım
                2.Her yıl en az bir altyapıdan A takıma katılım.
                3.Her sezon Avrupa kupalarına katılım.
                4Türkiye Kupasında final ve kupa.
                5.Gelir-gider dengesi oturmuş ve her yıl düzenli olarak 15 M avro transfer satışından artı koyan bir kulüp.

Her sezon şampiyon olamayız,hele gelir gider dengesinin bu kadar açıldığı bir dönemde zor,aynı parayı harcasan bile bir takım şampiyon oluyor.
                Aynı şeyi tekrar tekrar yazacağım,bizim gerçeğimizi bilmezsek,geleceğimizi de doğru planlayamıyoruz.
                Abdullah Avcı'yı oluşturulan defansif futbol,can sıkıcı futbol üzerinden yedik ama kulübün başarılarında bu gerçek var,Ahmet Suat Özyacıca da,Özkan Sümer de bizi defansif sağlamlığı olan oyunlarla şampiyonluğa ulaştırdılar.Tam tersi olan ŞG ve Ünal Karaman ile bir başarı elde edemedik,

Türkçülükle ilgili konuyla analojj yapmaya çalıştım,bazen sana gazı verenler,seni sen yapan değerlerle kavga etmeni istiyor olabilirler,dikkatli olmak lazım manasında.

İsmimin bir önemi yok,çalştığın yer ve kurumlar bunu zorluyor olabilir,herkesin farklı şartları var.Numaranızı da ben istemedim,biliyorsunuz.

Maksadım belli,bu kafaylar gidersek batacağız,acilen kendi gerçeğimize dönelim ve ortak akıl oluşsun,her başkanın canına okuyarak kendimzie zarar veriyoruz,başka bir şey değil.

İlk olarak SerdarAcl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukarıda tipitipin teki başkanı savunacağım diye Trabzonspor taraftarına iğrenç, seviyesiz ve soytarı diyebiliyor. Buyur bakalım yiğit sarı efendi. Görelim yiğitliğini
                Tipitip mi,buraya daha yeni üye olmuş birisi için haddini aşan sözler,adabıyla yazmak zorsa yazmamalısın.
                Trabzonspor taraftarını mı yoksa sosyal medyadaki bazı algıcıları mı kastetmişim,cümleyi iyi oku.

Kaldı ki Türkiye'de futbol takımı taraftarı bilinçsiz bir kitle,bunun en net görüldüğü yerler :

Bursa,Eskişehir,Ankaragücü,Kocaelispor,Sakaryaspor,Karşıyaka vs.

Eskiden bu katagoride olup da kulüp şahıslar tarafından alınarak başarılı olan Samsun ve Göztepe'nin geçmişlerine bakarsak kitlesi yoğun olan takımlar hep taraftar aklına uyup,batmış.

Ama mesela Başakşehir'in bir taraftarı yok,baskı yok,kulüp bir şahsa ait ve başarısı ortada.Taraftar aklıyla kulüp yönetilemez.Herkes yerini yurdunu,konumunu ve görevini bilecek ve ona göre davranacak,aklı başında sorumluluk sahibi olan bunu yapar.

Maalesef durum tam tersi ve sosyal medya denilen çöplük bu süreci daha da berbat hale getirdi,Herkes her şeyin uzmanı ve bilmiyorum demek eizklik,ayıp bir şey olarak görülmeye başlandı.
                Bakalım filmin sonu nasıl bitecek.
                • Memento mori

Yorum

Ertuğrul Doğan kim,o da bir Trabzonspor taraftarı ve kulübü yönetmekle sorumlu başkan,maddi durumu daha iyi ve daha geniş bir çevreye sahip.Ama şurada yazılanlara baksan dersin ki tam bir Trabzonspor düşmanı.

.....

Bana göre:
                  5.Gelir-gider dengesi oturmuş ve her yıl düzenli olarak 15 M avro transfer satışından artı koyan bir kulüp.

Daha önceki dönemlerde de yapilan seyler. Yeni degil. IHO döneminde klüp en az 70 milyon Eurocuk tokatlandi..E.D citayi inanilmaz derecede yükseltti. En iyi ihtimalle bunun en az üc mislisi kadar hortumlanmistir klüp Agaoglunun 2. döneminde baslayan sürecte..Bu herifler icin orasi rant kapisi. Yapilan icraatlerede bakilirsa bunu net sekilde görmemek imkansiz. Tek hedef maksimum rant elde etmek olunca o yazdigin 5 maddeninde önemi kalmiyor haliyle.

Agaoglu nun ilk dönemi kadar futbol akli olan “iyi niyetli“ yönetilen bir klüp olalim yeterde artar bile ama bu bile imkansiz görünüyor..Yapilan tüm cabalar ise yaramayinca E.D yönetime alindi ki arka planda adi bir kus cinsi ile anilan malum kesimin maddi destegiyle klübüde ele gecirdiler..Bundan sonrasi daha da karanlik..
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

Şu forumda olmamızın amacı ne?Birbirimizi kişisel olarak suçlamak mı,birilerin adamı diye itham etmek mi?şahsen buraya yazmasam da hep takip ederim,illaki benden daha akıllı ve tecrübeli biri bir şeyler yazar ve faydalanırım diye.Trabzonspor'dan bir menfaatim yok,Allah da nasip etmesin yani,taraftar olarak forma alırım,başka şeyler üzerinde kulübe faydam olsun diye uğraşırm ve aklımın yettiğince de fikirlerimi yazarım.

Burada olmanın başka bir mantığı da yok zaten,Trabzonspor'u dert edinen bir başkası yoksa Trabzonspor için düşünmenin de bir faydası yok ama şurada yine dönüp dolaşıp birbirimizi suçluyoruz,olacak iş değil.

Söylediğim çok basit aslında,elimizde gerçek olan bilgiler varken,gerçek olduğunu bilmediğimiz şeyler üzerinden haysiyet katlediyoruz.
                    Elimizdeki gerçek ne?Trabzonspor Kulübü,bankalar birliği anlaşmasından çıkan ilk kulüp.Peki bir başka gerçek ne Kartal arazisi üzerindeki kullanum hakkını 30 yıl uzatmış.Bir başka gerçek MAY tesislerinin bize ait olmayan,yani kaçak olarak işgal ettiğimiz alanlar kulübe kazandırılmış.
                    Başka bir gerçek Akyazı'da stadın karşısındaki alandan 180 dönüm kulübe kazandırılmış,bir başka gerçek stadın kullanım hakkı alınıp,ticari alanlar açılarak kulübe gekir elde edilmesine imkan sağlanmış.Trabzonspor tarihinin en yüksek gelirli stadyum ve göğüs reklam anlaşması yapılmış.
                    Taraftarın istediği stadyum ışıklandırılması ve ses sitemi yapılmış,yıllardır kangren olan zemin sorunu ortadan kalkmış ve belki de ülkedeki en iyi stad zeminine sahibiz.
                    U19 takımıı yaş katagorisinde Şampiyonlar Ligi sayılan turnuvada final oynamış.

Ellimizdeki gerçekler bunlar,şimdi ben taraftar olarak bu gerçeklere inanmayım mı,bu bilgiler yanlışsa kimse neden bu bilgiler yalan demiyor?Bu kulübün bir Divan Kurulu ve denetleme kurulu yok mu?

Peki sizin argümanınız ne,kulüp üç defa hisse artırımına gitmiş.Bu suç mu,suçsa kim neden izin vermiş.Kulüp başkanı ödemelerin gecikmemesi için kulübe kasa kolaylığı sağlamak için cebinden parasını koyup,bunu bir sene sonra alması mı daha faydalı Trabzonspor için yoksa kulübü bir bankaya borçlandırıp ana para + faiz ödetmesi mi?
                    Neye göre eleştiriceğiz.19 milyar TL 400 milyon euro yapar,bu miktarın gerçekliğinden emin miyiz yoksa matematik bilmeyen bir gazetecinin saçmalaması mı?
                    Gerçekten ortada benim teknik olarak bilmediğim bir suç olabilir,her şeyi bilmem imkansız ama kulübün bilinçli olarak soyulduğunu düşünen varsa ve elinde belgesi varsa mahkemeye gitmeli ama yoksa da bunun bir bedeli olmalı değil mi,birisi size hırsız dese,toplum içinde bu suçlamayı yapsa siz ne yaparsınız?

Peki ortada bir delil olmadan kafamıza göre para çalıyorlar muhabbeti nedir?Aşağıdaki yorumun maksadı ne,hangi deliler dayanıyor?​Bize ne faydası var,Türk insanını,Trabzonsporluları,Trabzonluyu,Trabbzonspo r başkanını ve Trabzoznspor'u karalamaktan başka neye yarıyor aşağıdaki yorum?Hepimiz hırsızız yani,bu kadar yani.Bu mudur şimdi?O zaman ne diye bu kadar zaman ve para harcıyoruz,eğer gerçeklik buysa?

Bana göre:

Her sezon şampiyon olamayız,hele gelir gider dengesinin bu kadar açıldığı bir dönemde zor,aynı parayı harcasan bile bir takım şampiyon oluyor.
                    Aynı şeyi tekrar tekrar yazacağım,bizim gerçeğimizi bilmezsek,geleceğimizi de doğru planlayamıyoruz.
                    Abdullah Avcı'yı oluşturulan defansif futbol,can sıkıcı futbol üzerinden yedik ama kulübün başarılarında bu gerçek var,Ahmet Suat Özyacıca da,Özkan Sümer de bizi defansif sağlamlığı olan oyunlarla şampiyonluğa ulaştırdılar.Tam tersi olan ŞG ve Ünal Karaman ile bir başarı elde edemedik,

Türkçülükle ilgili konuyla analojj yapmaya çalıştım,bazen sana gazı verenler,seni sen yapan değerlerle kavga etmeni istiyor olabilirler,dikkatli olmak lazım manasında.

İsmimin bir önemi yok,çalştığın yer ve kurumlar bunu zorluyor olabilir,herkesin farklı şartları var.Numaranızı da ben istemedim,biliyorsunuz.

Maksadım belli,bu kafaylar gidersek batacağız,acilen kendi gerçeğimize dönelim ve ortak akıl oluşsun,her başkanın canına okuyarak kendimzie zarar veriyoruz,başka bir şey değil.

Tipitip mi,buraya daha yeni üye olmuş birisi için haddini aşan sözler,adabıyla yazmak zorsa yazmamalısın.
                    Trabzonspor taraftarını mı yoksa sosyal medyadaki bazı algıcıları mı kastetmişim,cümleyi iyi oku.

Kaldı ki Türkiye'de futbol takımı taraftarı bilinçsiz bir kitle,bunun en net görüldüğü yerler :

Bursa,Eskişehir,Ankaragücü,Kocaelispor,Sakaryaspor ,Karşıyaka vs.

Eskiden bu katagoride olup da kulüp şahıslar tarafından alınarak başarılı olan Samsun ve Göztepe'nin geçmişlerine bakarsak kitlesi yoğun olan takımlar hep taraftar aklına uyup,batmış.

Ama mesela Başakşehir'in bir taraftarı yok,baskı yok,kulüp bir şahsa ait ve başarısı ortada.Taraftar aklıyla kulüp yönetilemez.Herkes yerini yurdunu,konumunu ve görevini bilecek ve ona göre davranacak,aklı başında sorumluluk sahibi olan bunu yapar.

Maalesef durum tam tersi ve sosyal medya denilen çöplük bu süreci daha da berbat hale getirdi,Herkes her şeyin uzmanı ve bilmiyorum demek eizklik,ayıp bir şey olarak görülmeye başlandı.
                    Bakalım filmin sonu nasıl bitecek.
                    İşine bak. Adabıyla yazarsan adabıyla cevap alırsın. Trabzonspor taraftarına hakaret edersen ona göre karşılıkmalırsın. Sen kısa donla gezerken biz burada yazıyorduk.
                    En son SerdarAcl tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Daha önceki dönemlerde de yapilan seyler. Yeni degil. IHO döneminde klüp en az 70 milyon Eurocuk tokatlandi..E.D citayi inanilmaz derecede yükseltti. En iyi ihtimalle bunun en az üc mislisi kadar hortumlanmistir klüp Agaoglunun 2. döneminde baslayan sürecte..Bu herifler icin orasi rant kapisi. Yapilan icraatlerede bakilirsa bunu net sekilde görmemek imkansiz. Tek hedef maksimum rant elde etmek olunca o yazdigin 5 maddeninde önemi kalmiyor haliyle.

Agaoglu nun ilk dönemi kadar futbol akli olan “iyi niyetli“ yönetilen bir klüp olalim yeterde artar bile ama bu bile imkansiz görünüyor..Yapilan tüm cabalar ise yaramayinca E.D yönetime alindi ki arka planda adi bir kus cinsi ile anilan malum kesimin maddi destegiyle klübüde ele gecirdiler..Bundan sonrasi daha da karanlik..
                      Bu forumda İHO'ya en fazla karşı çıkan kişilerden biri olarak yani gerçekten öyle şeyler yazıyorusun ki akıl alır değil.Trabzonspor'un toplam bütçesi bile 70 milyon Euro değilken nasıl 70 milyon Euro tokatlayacaklar?

70 milyon Euro para iç edilecekse orada en az 7 milyar Euroluk bir para trafiği olmalı,hadi senin güzel hatrın için 700 milyon Euro olsun.
                      Hani desen ki İHO,kulübü 70 milyon Euro zarara soktu düşünelim acaba diye veya Trabzonspor sayesinde 70 milyon Euro tutarında kendi işi için ihale aldı desen bir mantığı olur kendi içinde de Trabzonspor'un toplam bütçesinin 70 milyon Euro olmadığı bir yerde nasıl böyle bir vurgu yapılacak.

Ertuğrul Doğan nasıl 210 milyon euroluk bir şeyler yapacak,gerçekten yazdığınız şeyleri hiç mi okumuyorsunuz yoksa Gobbel stratejisi Yeterince büyük bir yalan söyler ve onu tekrar etmeye devam ederseniz, insanlar sonunda ona inanmaya başlayacaklardır​ mantığımı var sizde:
                      Bunu şahıs olarak kendi adına mı yapıyorsun yoksa işin içinde başkaları mı var?Yani bu sosyal medyada dolanan yalanların arkasındakiler kim diye merak ediyor insan?

İşte her kafadan bir ses çıkıyor,mantığı varmış yokmuş önemi yok,bir kere gözünü kin ve nefret bürümeye gör,akıl dışı her şeyi ortaya atıyor insan.Taraftarın da bunu sorgulanaya vakti yok,saldırıya geçiyor.
                      En son sasone tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

* Derbi kazanamadı.
                        * Kupa alamadı.

Altına imzamı atarım. Tek bir hatalı cümle yok.

Mamalananlar mamalanmaya devam etsin, parayı bulabilirler ama bu onların köpek olduğu gerçeğini değiştirmeyecek
                        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Tamamen kendi reklamini yapiyor Davut özdemir. 41 yasinda adamin ne isi olur kulup baskanligiyla ki hic kulupte yoneticilik de yapmamis sanirim. Secime 3 gun kala cekilir kesin. Bi ara Besiktasta Ahmet nur cebiye karsi aday olup secimlere giren Fuat cimen vardi. Bu da onun gibi.
                          🔵🔴 Trabzonspor’da Sürpriz Aday: Davut Özdemir! Bugün resmen başkan adaylığını açıkladı. Peki camianın merak ettiği soru: Davut Özdemir kimdir ve Trabzonspor için ne vaat ediyor? 41 yaşındaki Davut...

Yorum

Bu forumda İHO'ya en fazla karşı çıkan kişilerden biri olarak yani gerçekten öyle şeyler yazıyorusun ki akıl alır değil.Trabzonspor'un toplam bütçesi bile 70 milyon Euro değilken nasıl 70 milyon Euro tokatlayacaklar?

70 milyon Euro para iç edilecekse orada en az 7 milyar Euroluk bir para trafiği olmalı,hadi senin güzel hatrın için 700 milyon Euro olsun.
                            Hani desen ki İHO,kulübü 70 milyon Euro zarara soktu düşünelim acaba diye veya Trabzonspor sayesinde 70 milyon Euro tutarında kendi işi için ihale aldı desen bir mantığı olur kendi içinde de Trabzonspor'un toplam bütçesinin 70 milyon Euro olmadığı bir yerde nasıl böyle bir vurgu yapılacak.

Ertuğrul Doğan nasıl 210 milyon euroluk bir şeyler yapacak,gerçekten yazdığınız şeyleri hiç mi okumuyorsunuz yoksa Gobbel stratejisi Yeterince büyük bir yalan söyler ve onu tekrar etmeye devam ederseniz, insanlar sonunda ona inanmaya başlayacaklardır​ mantığımı var sizde:
                            Bunu şahıs olarak kendi adına mı yapıyorsun yoksa işin içinde başkaları mı var?Yani bu sosyal medyada dolanan yalanların arkasındakiler kim diye merak ediyor insan?

İşte her kafadan bir ses çıkıyor,mantığı varmış yokmuş önemi yok,bir kere gözünü kin ve nefret bürümeye gör,akıl dışı her şeyi ortaya atıyor insan.Taraftarın da bunu sorgulanaya vakti yok,saldırıya geçiyor.
                            2012 yilina kadar yüksek bedelli 1-2 oyuncu kadroya katilirdi. Zamanla artti bu sayi. Artik alinan her oyuncuya milyonlar saciliyor. Say say bitmez. Baskanlar degissin degismesin, teknik direktörün bile degismedigi sezonlarda her sene alinan 10-15 oyuncu..Onlarca her türlü mantiktan uzak sözlesmeler, fesihler vs. vs. vs. Klüp sirketini zarara ugratmak disinda hicbir ise yaramayan onlarca transfer hamlesi. Bir degil, üc degil, on degil, yirmi degil, 30 bile degil..Bi noktadan sonra sistematik bir soygun oldugunu yer yüzünün en ahmak adami bile anlayabilir.
                            Sosyal medyaya gerek falan yok. Yapilan KAP aciklamalarina göz gezdirmek yeterli. Her aciklama birbirinden dehset verici..

Bu hortumun basini IHO ve E.D gibileri tutabilir ama arkalarinda sürülerce bu iste kari olan kisiler var. Trabzonspor tek rant kapisi ve bu isi Trabzonspor sevdalilari olduklari icin yapmadiklari cok acik..

Bir kac sene önce Tr "Süper" liginden bir takimin sirf bir futbolcunun bonservisine 75 Mio. € ödeyecegine kim inanirdi? Ortada dönen paralar klüplerin acikladigi resmi borclardan kat ve kat fazladir. Klüplerin bu paralari harcayabilmeleri neden engellenmiyor acaba?

En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

• Kesinlikle istifa bekliyoruz başka bir alternatif yok.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2012 yilina kadar yüksek bedelli 1-2 oyuncu kadroya katilirdi. Zamanla artti bu sayi. Artik alinan her oyuncuya milyonlar saciliyor. Say say bitmez. Baskanlar degissin degismesin, teknik direktörün bile degismedigi sezonlarda her sene alinan 10-15 oyuncu..Onlarca her türlü mantiktan uzak sözlesmeler, fesihler vs. vs. vs. Klüp sirketini zarara ugratmak disinda hicbir ise yaramayan onlarca transfer hamlesi. Bir degil, üc degil, on degil, yirmi degil, 30 bile degil..Bi noktadan sonra sistematik bir soygun oldugunu yer yüzünün en ahmak adami bile anlayabilir.
                                Sosyal medyaya gerek falan yok. Yapilan KAP aciklamalarina göz gezdirmek yeterli. Her aciklama birbirinden dehset verici..

Bu hortumun basini IHO ve E.D gibileri tutabilir ama arkalarinda sürülerce bu iste kari olan kisiler var. Trabzonspor tek rant kapisi ve bu isi Trabzonspor sevdalilari olduklari icin yapmadiklari cok acik..

Bir kac sene önce Tr "Süper" liginden bir takimin sirf bir futbolcunun bonservisine 75 Mio. € ödeyecegine kim inanirdi? Ortada dönen paralar klüplerin acikladigi resmi borclardan kat ve kat fazladir. Klüplerin bu paralari harcayabilmeleri neden engellenmiyor acaba?

Eski dönemlerle şu anki durumu kıyaslamak mantıklı değil,eskiden kulüpler zengin bir başkanın cebine sığıyordu,bugün kitlesi olan takımların forma ve mağaza satışları bile ciddi rakamlar.İddia gibi şans oyunları ve hatta bilgisayar oyunları bile para kazandırıyor kulüplere.
                                Gelirler var,bunların doğru şekilde harcanıp,harcanmadığı ayrı bir sorun ama sen bu sporun baştan aşağıya her şeyi ile hırsızlar için dizayn edildiğini söylüyorsun,bu akla mantığa uygun bir şey değil.Evet kulüpleri kötü işlerine alet eden vardır,bunu her şey için düşünebilrsin,çıkarı için yanlış yapmayı göze alan ve hatta insanlıktan çıkanlar bile oluyor,düşünün para için yeni doğmuş bebekleri ölüme sürükleyebilecek doktorlar da çıkıyor ama bu yanlış örnekler var diye işini adam gibi yapanları da mı aynı katagoriye sokacağız?

Böyle bir toptancı anlayış ve her işin altında bir pislik aramak akıl sağlığına zarar,hatta bak bu sosyal medyada sürekli bir şeyleri kötüleyen ve herkesi hırsız olarak damgalayan tiplerin aslında birilerinin ya oyununa geldiğini ya da bilerek toplumun herkese karşı güvenini sarsmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.
                                Kurumlar var ve bir de onları denetleyen kurumlar var,herkes mi çürüdü bu dünyada,her şey mi bozuldu?

O yüzden elinde belgesi olan konuşsun,yoksa bıraksın bu algı işlerini diyorum.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X